Beste app-bedenker,
 

Stel, je mag honderden ervaren app-bedenkers vragen om jou één tips te geven voor jouw app. Wat zouden ze dan zeggen?

Omdat ik al sinds 2011 app-bedenkers help, kan ik je het antwoord geven! 

Want als ik deze mensen vraag "Wat is het belangrijkste dat je hebt geleerd tijdens het maken van je app?" dan krijg ik twee verschillende soorten anwoorden:

1. "Alleen een app laten ontwikkelen is niet genoeg"
 

Dat hoor ik vaak van mensen die het wél is gelukt om hun app te laten bouwen, maar er géén of nauwelijks geld mee verdienen. Want zelfs al hebben ze vooraf genoeg geld voor de bouw ervan, dat wil niet zeggen dat deze app laten maken ook zorgt voor gebruikers of inkomsten. Want ook al heb je het beste idee ter wereld onder je arm, dan heb je nog steeds zaken nodig zoals een verdienmodel, een stappenplan, promotie-plan en een goede ontwikkelaar. Tijdens de stappen die ik met andere app-bedenkers doorloop, neem we een goede aanpak voor al deze zaken mee.

2. "Als je een populaire app wil, dan moet je een app laten maken waarvan gebruikers enthousiast worden."
 

Dit hoor ik keer op keer van mensen die het lukt om samen met mij een app écht populair te maken. Het zijn de gebruikers die een app populair maken; het idee is slechts de start. Maar waar begin je met jouw app maken, als je slechts een idee hebt? En hoe weet je dan of gebruikers er enthousiast van worden? Trouwens, hoeveel gaat jouw app dan kosten? En hoe financier je dat? Het begin is het meest lastig. Daarom help ik mensen meteen opweg met bruikbare informatie, tips en voorbeelden op deze website.

Omdat ik dus veel ervaring heb met apps, weet ik precies wat er wél en wat er niet werkt. En dat alles in hapklare brokken ;) 

Een aantal voorbeelden van andere app-bedenkers die een app hebben laten maken:
 

Fernon LongfurNeem bijvoorbeeld Fernon Longfur, die dit over mij zei: "Vóór mijn samenwerking met David twijfelde ik of hij net als mij zou geloven in de potentie van mijn ideeën. Na het eerste gesprek waren mijn twijfels ver te zoeken.  Ik zou David aanbevelen aan iedereen die opzoek is naar advies, begeleiding en coaching om van idee werkelijkheid te maken."

Pieter van de HaveOf Pieter van de Have, die mijn boek "Maak een app als een baas" las, en zei: "David heeft hier veel zorg en tijd aan besteed. Dat merk je als je dit boek leest. Een app laten maken is geen sinecure. Daar komt héél wat bij kijken. Handig als je een inkijkje krijgt van zo'n expert. Dit boek is een aanrader."

Portret Pieta StamEn ik ben trots dat ook mensen waarmee ik samenwerk, dat graag doen. Zoals Pieta Stam, die zei: "Met David heb ik een aantal jaren samengewerkt voor start-ups. Hij is goed in zijn vak, is snel, slim, denkt mee en … David is een bijzonder sympathieke ondernemer!"

Verder ben ik trots dat ik sinds 20211 inmiddels voor ruim 600 startups heb mogen werken, maar ook voor mooie merken zoals DHL, Tata, Kamer van Koophandel, KNMP, diverse gemeentes en ministeries, Hewlett Packard Enterprise, Dela en Young Capital.

Wat kun jij nu doen als je een app wil laten ontwikkelen?

Over de hierboven genoemde onderwerpen heb ik veel artikelen geschreven en video's opgenomen, je vindt ze in de kennisbank.

Als je een app-idee hebt dan is de App Try-out een fijne plek om te beginnen. Je krijgt dan een model om te testen hoe sterk jouw app-idee is.

En vind je deze informatie daar handig, maar zoek je een concrete aanpak? Of zoek je begeleiding? Maak dan gebruik van onze diensten bij een app laten maken.

Ik wens je een populaire app toe!

David van der LooApp laten ontwikkelen

- David van der Loo
App-expert bij AppSpecialisten

PS Vind hier direct antwoord op andere vragen die ik vaak krijg:
- Hoe vind ik de beste mogelijke app maker?
Hoe vind ik de goedkoopste app-developer?
Hoe kan ik slimmer geld verdienen met apps?
- Wat kost een app?

Wat wil je weten?

Onze top ontwikkelaars

Pro

Fish on Fire

FISH ON FIRE

platform WindowsAndroidAppleWeb

budget € 30.000 - € 100.000+

regio Noord-Holland

bekijk profiel
Pro

5Pro Mobile

5Pro Mobile || mobile apps || mobile teams || mobile security

platform WindowsAndroidAppleWeb

budget € 20.000 - € 100.000+

regio Noord-Brabant

bekijk profiel
Pro

Epic Website

platform AndroidApple

budget € 10.000 - € 40.000

regio Flevoland

bekijk profiel
Pro

Egeniq

Slimme Apps.

platform AndroidApple

budget € 5.000 - € 40.000

regio Utrecht

bekijk profiel
Pro

Moqod - Mobile Digital Agency

moqod

platform AndroidAppleWeb

budget € 20.000 - € 50.000

regio Noord-Holland

bekijk profiel
Pro

Sosialforce

platform AndroidApple

budget € 40.000 - € 100.000

regio Overijssel

bekijk profiel
Pro

Trone software

Trone

platform AndroidAppleWeb

budget € 5.000 - € 40.000

regio Noord-Holland

bekijk profiel
Pro

YipYip

YipYip

platform AndroidApple

budget € 15.000 - € 100.000

regio Zuid-Holland

bekijk profiel