aFrogleap

-

Het in 2009 opgerichte aFrogleap is een full service mobiel bureau met een innovatieve visie, solide producten en een betrouwbaar trackrecord. We opereren constant op het snijvlak van creatie en techniek. Dit maakt aFrogleap dé specialist in het vertalen van de concept wensen naar succesvolle business critical oplossingen op service, m-commerce en advertising niveau. We zijn gevestigd in Amsterdam en werken met een leuk en internationaal team.

Selectie van apps gemaakt door

MijnTeam app

platform
AndroidApple

budget
€50.000 - €100.000

markt
Sport

‘Gaat de training door? Waar spelen we zaterdag? En hoe laat moeten we verzamelen?’.
Deze vragen zullen vanaf nu overbodig zijn! Geen onduidelijkheid meer voorafgaand aan een training of wedstrijd, maar de gehele organisatie én communicatie van jouw team ondervangen in één app. Of je nu speler, teamleider, ouder/verzorger of fan bent, iedereen is eenvoudig en efficiënt via één kanaal verbonden en te bereiken.

RCO editions

platform
Apple

budget
€50.000 - €100.000

markt
Cultuur

RCO editions is een uniek videomagazine van het Koninklijk Concertgebouworkest voor iPad en iPhone vol meeslepende concertregistraties, deskundig commentaar, inspirerende artikelen en beeldfragmenten. Elke nieuwe release biedt een ontdekkingsreis door en rondom een muzikaal meesterwerk, op basis van spectaculaire audiovisuele live-opnamen. Tevens is de applicatie fantastisch te gebruiken in samenwerking met Airplay en Apple TV, voor een unieke live muziekervaring in eigen huis.

De EHBO app

platform
AndroidApple

budget
€50.000 - €100.000

markt
Gezondheid & zorg, Opleidingen

Van brandwond tot valpartij, van vergiftiging tot verstuiking. Wat moet je doen? En vooral: wat moet je niet doen? Wil je snel en adequaat kunnen reageren gebruik dan de EHBO app van het Rode Kruis en krijg kort en bondig instructies in geval van nood. https://www.appspecialisten.nl/sites/default/files/apps/EHBO%20app.png

David van der Loo - App expert van AppSpecialisten

Bedrijfskenmerken van

Specialismen

Magazine, Narrowcasting/andere schermen, Open-data, Algoritme, Locatie-dienst, Koppeling met bedrijfssysteem, Administratie-ondersteuning, POD- en VOD-casting, Encyclopedie of naslagwerk

Markten

Gezondheid & zorg, Sport, Cultuur, Opleidingen, Logistiek

Platformen

AndroidApple

Budget

€50.000 - €100.000

Regio en plaats

Noord-Holland, Amsterdam

App Developers

22

Specialisten

Projectmanager, User experience designer