5Pro Mobile

Aron Joustra - Mede-eigenaar Mygolfstat B.V.

5Pro Mobile is meer dan alleen een team van ontwikkelaars. Het team denkt strategisch mee over het eindproduct, business model en toegevoegde waarde van de app. Dat gaat in combinatie met goede tactische projectmanagement. Onze app is een complex product en 5Pro heeft de planning en het ontwikkelingsproces heel overzichtelijk voor ons gemaakt. Waardoor we op elke stadium goed wisten waar we in het project staan.

Sinds 2001 ontwikkelt 5Pro successvolle B2B en B2C apps voor mobiel, web en gadgets. We realiseren het volledige appconcept van het businessmodel, de designs, de ontwikkeling en uiteindelijk support. Bedrijfsgerichte ontwikkeling en software beveiliging zijn onze kerncompetenties.  


Selectie van apps gemaakt door 5Pro Mobile

Secure Voice

platform
WindowsAndroidAppleWeb

budget
€100.000 +

markt
Veiligheid en justitie, Financieel, Internationaal, Overheid

Secure Voice is beveiligde communicatieplatform voor het bellen, texten en het delen van de documenten. De communicatie servers worden beheerd en gecontroleerd door de klant zonder derde partijen. Het is beschikbaar als een app, maar ook in combinatie met een Secure Voice telefoon. Hiermee kun je de beveiliging nog meer vergroten. Wanneer je belt via Secure Voice is dit voor netwerk providers zichtbaar als VPN netwerk, hierdoor wordt niet kenbaar gemaakt dat Secure Voice wordt gebruikt.

Mygolfstat

platform
AppleWeb

budget
€50.000 - €100.000

markt
Sport, Internationaal

Voor Mygolfstat hebben we een uniek iOS app gemaakt waarmee golfers binnen 3 minuten een volledige ronde van 18 holes kunnen invoeren.
In de iOS app ontvangen golfers op basis van persoonlijke doelstellingen en statistieken gerichte instructievideo’s, oefeningen en coaching dagen. Ook ontvangen ze dagelijks een tip en komen ze eenvoudig in contact met professionals in de buurt.

Ecodos

platform
AndroidAppleWeb

budget
€20.000 - €30.000

markt
Gezondheid & zorg, Industrie

De Ecodos App: de app die het mogelijk maakt om via bluetooth het gebruiksregister uit te lezen en de instellingen te veranderen van de slimme dispensers.
Meer informatie: https://www.ecodos.eu/app/

David van der Loo - App expert van AppSpecialisten

De kracht van 5Pro is de combinatie van de 2 ervaren eigenaren in Nederland en het grote team in Oekraïne.

Het team in Nederland bestaat uit Tanya en Paul, die elkaar goed aanvullen. Als team weten ze iedere klant te helpen, van groot tot klein, door hun grote ervaring, creatief meedenken en concrete implementatievermogen.

In Oekraïne worden ze ondersteund door een groot team aan ontwikkelaars die een enorme bak met ervaring meenemen. Daar is ervaring te vinden op ieder vlak van app-ontwikkeling, tot specialismen als VoIP, Security en Pentesting. Tanya en Paul gebruiken hun ervaring in samenwerking met dit team, om hen ook toegankelijk te maken voor de Nederlandse markt.

Ik kan samenwerking met 5Pro van harte aanbevelen.

Bedrijfskenmerken van 5Pro Mobile

Specialismen

Datavisualisatie, Calculatie, Algoritme, Locatie-dienst, Administratie-ondersteuning, Systemen met hoge beveiligingseisen, Reserveren, Eigen social media netwerk, Aansturing externe hardware, E-learning

Markten

Gezondheid & zorg, Sport, Beveiliging, Financieel, Industrie, Internationaal, Overheid

Platformen

WindowsAndroidAppleWeb

Budget

€ 20.000 - € 100.000+

Regio en plaats

Noord-Brabant, Oss

App Developers

50

Specialisten

Projectmanager, Grafisch designer, Interactie ontwerper, User experience designer, Tester

Paul van Workum, Mede-eigenaar

Wij bouwen succesvolle maatwerk apps. Ons doel is succes creëren voor de klant. Als dat lukt, ontstaat er een mooie nieuwe relatie. Een win/win.

0616397... toon nummer