Afdeling apps BV

Paul van Rijsingen - Directeur Aquasound

"In de zoektocht naar een nieuwe software-ontwikkelaar gaf Afdeling apps ons het beste gevoel. En nog steeds zijn we blij met hun werk en advies. Hebben wij een nieuw idee? Dan weten zij er steevast een nóg beter idee van te maken."

Afdeling apps bedenkt, ontwerpt en houdt van apps.

We hebben reeds wat sporen verdiend, maar zijn nog altijd op zoek naar nieuwe paden. We worden echt blij van innovatieve ideeën en bijzondere projecten. En zoeken graag grenzen op. Onze inspiratie vinden we buiten, tussen de mensen, daar waar de ontwikkelingen beginnen.

We werken graag samen. Delen gedachten en ideeën.

Van ontwerp tot technische ontwikkeling en van concept tot content: onze vakidioten gaan graag voor u aan de slag!

Selectie van apps gemaakt door Afdeling apps BV

 • Bosch Experience

  platform
  AndroidApple

  budget
  € 40.000 - € 50.000

  markt
  Marketing- & reclamebureausEvenementen & PretparkenCultuurInternationaalOverheid

  De app is ontwikkeld voor iPhone en Android. Voor het ontwikkelen van de app is gebruikgemaakt van diverse technieken zoals bluetooth voor het spel, gps voor locatiebepaling en kompas en accellerometer voor de augumented reality-beelden. Ondanks dat de app veel verschillende pagina's en functionaliteiten bevat, is het voor de gebruiker altijd inzichtelijk waar hij of zij zich bevindt in de app. Dit bereiken we door te werken met korte en heldere stappen in de structuur van de app.

 • D&D Brandwerende Applicaties

  platform
  Android

  budget
  € 5.000 - € 10.000

  markt
  BeveiligingBouwIndustrie

  Via de app kunnen de monteurs brandwerende applicaties direct na plaatsing in de database opnemen. De papieren administratie is hiermee verleden tijd. Een enorme besparing van tijd en geld! Een verandering in de situatie, bijvoorbeeld een doorbroken applicatie, kan via een mobiele site worden gemeld. Daar krijgt de monteur direct een melding van, zodat er actie kan worden ondernomen. Omdat monteurs regelmatig op plaatsen werken waar geen mobiel bereik is, heeft de app een interne database.

 • VMT bedrijfsapp

  platform
  Android

  budget
  € 50.000 - € 100.000

  markt
  BouwIndustrie

  Voor VMT hebben we diverse interne processen geautomatiseerd met een app. VMT heeft nu geen papieren urenlijsten, order- en werkbonnen meer nodig op de werkvloer. Een grote efficiëntieslag waardoor de app zichzelf al snel terugverdient! Door de app op een persoonlijke tablet voor elke medewerker, is de papieren administratie geheel verleden tijd. Door gebruik van QR-codes worden alle acties binnen het bedrijf geregistreerd en hebben medewerkers altijd up-to-date inzicht in hun werkz

David van der Loo - App expert van AppSpecialisten

Samenwerken met Afdeling apps betekent samenwerken met een partij die meedenkt. Ze hebben daarom niet alleen de technische know-how in huis om vrijwel ieder project aan te pakken, het meedenken zorgt voor betere resultaten. Als je klaar bent voor een app, ga dan vooral eens (digitaal) koffie drinken met Herbert. Als accountmanager denkt hij al vanaf de eerste afspraak mee en dat is heel prettig!

Bedrijfskenmerken van Afdeling apps BV

Specialismen

Producten-catalogus, Datavisualisatie, Calculatie, Geo(grafisch), Locatie-dienst, Koppeling met bedrijfssysteem, Administratie-ondersteuning, Systemen met hoge beveiligingseisen, Encyclopedie of naslagwerk, E-learning, iBeacons

Markten

Marketing- & reclamebureaus, Evenementen & Pretparken, Beveiliging, Bouw, Cultuur, Industrie, Internationaal, Overheid

Platformen

AndroidAppleWeb

Budget

€ 5.000 - € 100.000

Regio en plaats

Noord-Brabant, 's-Hertogenbosch

App Developers

7

Specialisten

Projectmanager, Grafisch designer, User experience designer

Herbert Megens, Account- en projectmanager

Ben jij enthousiast geworden over onze dienstverlening? Laat ons dan geïnspireerd raken door jouw app idee! Neem contact op voor een afspraak.

073 - 760 1... toon nummer