aFrogleap

Het in 2009 opgerichte aFrogleap is een full service mobiel bureau met een innovatieve visie, solide producten en een betrouwbaar trackrecord. We opereren constant op het snijvlak van creatie en techniek. Dit maakt aFrogleap dé specialist in het vertalen van de concept wensen naar succesvolle business critical oplossingen op service, m-commerce en advertising niveau. We zijn gevestigd in Amsterdam en werken met een leuk en internationaal team.

Website: http://www.afrogleap.com

platform

Android Smartphone, Android Tablet, iPhone, iPad

budget

€ 50.000 - € 100.000

markt

Gezondheid & zorg, Sport, Cultuur, Opleidingen, Logistiek

specialismen

Magazine, Narrowcasting/andere schermen, Open-data, Algoritme, Locatie-dienst, Koppeling met bedrijfssysteem, Administratie-ondersteuning, POD- en VOD-casting, Encyclopedie of naslagwerk

regio en plaats

Noord-Holland, Amsterdam

app-developers

22

specialisten

Projectmanager, User experience designer

oprichting

2009

methode

Agile

ontwikkelplatform

Native

Apps van deze ontwikkelaar

 • De EHBO app

  platform
  Android SmartphoneAndroid TabletiPhoneiPad

  budget
  € 50.000 - € 100.000

  markt
  Gezondheid & zorgOpleidingen

  Van brandwond tot valpartij, van vergiftiging tot verstuiking. Wat moet je doen? En vooral: wat moet je niet doen? Wil je snel en adequaat kunnen reageren gebruik dan de EHBO app van het Rode Kruis en krijg kort en bondig instructies in geval van nood. https://www.appspecialisten.nl/sites/default/files/apps/EHBO%20app.png

  bekijk in de app store
  bekijk in de app store
 • MijnTeam app

  platform
  Android SmartphoneiPhoneiPad

  budget
  € 50.000 - € 100.000

  markt
  Sport

  ‘Gaat de training door? Waar spelen we zaterdag? En hoe laat moeten we verzamelen?’. Deze vragen zullen vanaf nu overbodig zijn! Geen onduidelijkheid meer voorafgaand aan een training of wedstrijd, maar de gehele organisatie én communicatie van jouw team ondervangen in één app. Of je nu speler, teamleider, ouder/verzorger of fan bent, iedereen is eenvoudig en efficiënt via één kanaal verbonden en te bereiken.

  bekijk in de app store
  bekijk in de app store
 • RCO editions

  platform
  iPhoneiPad

  budget
  € 50.000 - € 100.000

  markt
  Cultuur

  RCO editions is een uniek videomagazine van het Koninklijk Concertgebouworkest voor iPad en iPhone vol meeslepende concertregistraties, deskundig commentaar, inspirerende artikelen en beeldfragmenten. Elke nieuwe release biedt een ontdekkingsreis door en rondom een muzikaal meesterwerk, op basis van spectaculaire audiovisuele live-opnamen. Tevens is de applicatie fantastisch te gebruiken in samenwerking met Airplay en Apple TV, voor een unieke live muziekervaring in eigen huis.

  bekijk in de app store
  bekijk in de app store