App Your Service

App Your Service is een gespecialiseerd app ontwikkelaar van hoogwaardige mobiele applicaties voor alle besturingssystemen en smartphones. Met onze ervaring en efficiënte werkwijze zijn wij in staat om applicaties van hoge kwaliteit te ontwikkelen.

Wij hechten veel waarde aan persoonlijke service en een transparante werkwijze. Wij nodigen u graag uit voor een kennismaking met een van onze professionals.

Website: http://appyourservice.nl

platform

Android Smartphone, iPhone, iPad

budget

€ 15.000 - € 50.000

markt

Marketing- & reclamebureaus, Beveiliging, Scholen & Universiteiten, Retail, Horeca, Verkoop in appstore, Wonen, Jeugd

specialismen

Locatie-dienst, Koppeling met bedrijfssysteem, Administratie-ondersteuning, Games, Systemen met hoge beveiligingseisen, Reserveren, Eigen social media netwerk

regio en plaats

Noord-Holland, Amsterdam

app-developers

4

specialisten

Projectmanager, Tester

oprichting

2011

methode

Agile, Outsourcing

ontwikkelplatform

Native

Apps van deze ontwikkelaar

 • Campus Diemen Zuid

  platform
  Android SmartphoneiPhone

  budget
  € 20.000 - € 30.000

  markt
  Scholen & UniversiteitenHorecaWonen

  Deze mobiele applicatie dient voor tweezijdige communicatie tussen de gebruiker en de campus. De gebruikers bestaan voor een groot deel uit de studenten van de campus maar ook voor andere geïnteresseerden is deze applicatie bruikbaar. Op deze campus zijn er verschillende faciliteiten (sportgelegenheden, horecagelegenheden, wasserette, kapsalon) voor de studenten beschikbaar. De app geeft hiervan een overzicht.

  bekijk in de app store
  bekijk in de app store
 • Letter Pret

  platform
  iPad

  budget
  € 15.000 - € 20.000

  markt
  Scholen & UniversiteitenVerkoop in appstore

  Letter Pret is een verantwoorde app waarmee kinderen Nederlandse schrijfletters leren schrijven, lezen en nazeggen. Precies zoals ze dat ook op school leren maar dan via een tablet. Spelenderwijs leren ze op de iPad de eerste letters herkennen en schrijven. Hierin wordt de gebruiker begeleid door vorlijke karakters, animaties en geluiden.

  bekijk in de app store
  bekijk in de app store
 • Lokaal Alarm Systeem

  platform
  Android SmartphoneiPhone

  budget
  € 40.000 - € 50.000

  markt
  BeveiligingWonen

  Lokaal Alarm Systeem LAS zorgt er voor dat je in je buurt direct en goed geïnformeerd bent en je elkaar kunt helpen. Weet wat er leeft en speelt in je eigen straat, communiceer op eenvoudige wijze met je buurtgenoten over veiligheidsaspecten, zoals inbraak, brand, ongeval of een onveilige situatie. Word beheerder en/of gebruiker van deze handige App die afhankelijk van je smartphone de Nederlandse of Engelse taal kiest. De werking is eenvoudig en zeer doeltreffend.

  bekijk in de app store
  bekijk in de app store