Appedemic bv

Dennis - Co Founder iCertified

Het team van Appedemic heeft ons op een hele professionele, duidelijke en prettige manier geholpen met het ontwikkelen van onze iCertified app. Vanuit een ruwe schets op tafel tot de live versie in de appstore heeft Appedemic met ons meegedacht, hierbij hebben zij telkens rekening gehouden met het optimale design, user-experience en user-interface van onze app.

Wij zijn gespecialiseerd in B2B- en B2E-apps, die ervoor zorgen dat in uw bedrijf efficiënter, effectiever en veiliger gewerkt kan worden.
Daarnaast hebben wij de nodige expertise in huis m.b.t. Internet of Things en dan met name de koppeling aan data van iBeacons en sensoren.
Appedemic streeft samen met u altijd naar het hoogst haalbare op het gebied van mobiele software.

Selectie van apps gemaakt door Appedemic bv

 • Dolmans

  platform
  AndroidApple

  budget
  niet opgegeven

  markt
  Beveiliging

  Deze app brengt u in geval van spoed rechtstreeks in contact met een medewerker van Dolmans Calamiteiten Diensten. 24 uur per dag, zeven dagen in de week. Klik op een regio of voer uw postcode in en wij komen direct in actie. Onze dienstverlening is hier op ingesteld.

 • iCertified

  platform
  AndroidApple

  budget
  niet opgegeven

  markt
  BeveiligingBoeken & TijdschriftenScholen & Universiteiten

  Droge saaie lesboeken lezen om je vakkennis op peil te houden is een verleden! iCertified is de eerste educatieve en operationele app welke speciaal is ontwikkeld voor de veiligheidsbranche. Door gebruik te maken van deze app kunnen veiligheidsprofessionals zich 24/7 blijven scholen op het gebied van vakkennis wanneer het hen uitkomt. De app is o.a. als voorbereidingstool te gebruiken voor (de toekomstige) her- en bijscholing.

 • Sweco

  platform
  WindowsAndroidApple

  budget
  niet opgegeven

  markt
  BouwInfrastructuur & Utility

  Sweco ontwerpt en ontwikkelt de samenlevingen en de steden van de toekomst. Dit leidt tot duurzame gebouwen, efficiënte infrastructuur en toegang tot elektriciteit en schoon water. Met 14.500 medewerkers in Europa biedt zij haar klanten voor elke situatie de juiste expertise. Sweco voert jaarlijks projecten uit in zeventig landen verspreid over de hele wereld. Het bedrijf is het grootste architecten- en ingenieursadviesbureau in Europa.

David van der Loo - App expert van AppSpecialisten

Sinds 2013 ken ik Appedemic. Toen waren ze al bezig met apps maken voor bedrijven en personeel. Het is een bedrijf dat niet stil zit en zich zowel technologisch en klantgerichtheid sterk ontwikkelt. Dat bewijzen ze keer op keer door sterke apps gestoeld op een eigen app platform, hun unieke workshop-sessies, een focus op Enterprise Apps en ervaring met een groot scala aan zakelijke klanten (NVM, Sweco, MAATbeveiliging, WorldACD, etc. etc.). Laat je niet voor de gek houden doordat ze weinig apps publiek maken: de meeste apps die ze maken worden alleen gepubliceerd in de besloten appstores van grote bedrijven. Daarmee is Appedemic de stille motor achter de apps van veel succesvolle bedrijven en een goede keuze voor iedereen die op zoek is naar een zakelijke app.

Bedrijfskenmerken van Appedemic bv

Specialismen

Magazine, Locatie-dienst, Interactieve boeken, E-learning

Markten

Beveiliging, Bouw, Boeken & Tijdschriften, Scholen & Universiteiten, Opleidingen, Infrastructuur & Utility

Platformen

WindowsAndroidApple

Budget

niet opgegeven

Regio en plaats

Noord-Holland, Wormer

App Developers

15

Specialisten

Projectmanager, Grafisch designer, Interactie ontwerper, User experience designer

Emile van Rijn, Co Founder

063419... toon nummer