Applicatie Ontwikkelaars

Applicatie Ontwikkelaars is een divisie van Connexx Communications BV. Opgericht in 1999, richt deze divisie zich op de ontwikkeling van Web- en mobiele applicaties. Dit met native progammatuur in iOS ( iPhone en iPad), Android en Windows 8

Onze roots vanuit een fullservicebureau, maken dat wij verder kijken dan de techniek alleen.

Applicatie Ontwikkelaars staat met zowel kleinere als bedrijfskritische applicaties achter zowel MKB bedrijven als beursgenoteerde organisaties en overheid.

Website: http://www.apps-ontwikkelaars.nl

platform

iPhone, iPad

budget

€ 10.000 - € 20.000

markt

Gezondheid & zorg, Bouw, Boeken & Tijdschriften, Scholen & Universiteiten, Opleidingen, Verkoop in appstore

specialismen

Magazine, Producten-catalogus, Calculatie, Algoritme, Koppeling met bedrijfssysteem, Administratie-ondersteuning, Games, Encyclopedie of naslagwerk

regio en plaats

Noord-Brabant, Eindhoven

app-developers

20

specialisten

Projectmanager, Grafisch designer, Interactie ontwerper, User experience designer, Tester, User researcher

oprichting

1999

methode

Agile

ontwikkelplatform

Native

Apps van deze ontwikkelaar

 • Boeken App iPad voor Search

  platform
  iPad

  budget
  € 10.000 - € 15.000

  markt
  BouwBoeken & TijdschriftenOpleidingen

  Voor Search BV ontwikkelde wij een hoogwaardige applicatie ter promotie van hun publicaties. Met een interactieve video boodschap van de CEO, wordt de gebruiker uitgenodigd kennis te nemen van de boeken. In de applicatie zijn digitale versies van de boeken opgenomen, en kan de gebruiker tevens het volledige hard-copy exemplaar bestellen.

  bekijk in de app store
  bekijk in de app store
 • CHDR / Promasys Data Entry App

  platform
  iPad

  budget
  € 10.000 - € 15.000

  markt
  Gezondheid & zorgScholen & Universiteiten

  Voor het CHDR (Center for Human Drugs Research) ontwikkelde we een hoogwaardige data entry applicatie. Met deze applicatie kunnen waarnemingen in klinische studies worden vastgelegd. Een intuïtieve structuur en response, maken dat dit uitgebreide en relatief complexe proces makkelijk, efficiënt én op aangename wijze uitgevoerd kan worden. De applicatie is uitgevoerd in meer dan 6 talen (waaronder ook Japans en Chinees) en is 21CFR part 11 compliant.

  bekijk in de app store
  bekijk in de app store
 • Lant & Fruit Dungeons

  platform
  iPhone

  budget
  € 15.000 - € 20.000

  markt
  Verkoop in appstore

  Lant & Fruit Dungeons was een van de eerste app's die Applicatie Ontwikkelaars realiseerde. De speelt zich af in een sprekende fantasie-omgeving, waarin Lant – een vriendelijk wezentje dat dol is op fruit – zich uit een doolhof vol met gevaren moet redden. Met 24 uitgebreide levels is het een spannende en mooie game geworden, die inmiddels veel lof oogst bij de spelers. Zowel het game concept, het artwork, de animaties en alle programmatuur zijn 'in house' ontwikkeld.

  bekijk in de app store
  bekijk in de app store