BrainStax

BrainStax helpt bedrijven met het realiseren van onbenut business potentieel met apps. Met de BrainStacking methode maken we een idee kansrijk en uitvoerbaar, zoals bijvoorbeeld bij Liander, Hotel Huis ter Duin en de Rechtspraak. Vervolgens realiseren we de app, inclusief backend integratie voor IOS, Android en Windows Phone. Dat doen we voor tablets, smartphones en smartwatches (wearables). Ook een idee voor een zakelijk app? Wij helpen je graag verder

Website: http://www.brainstax.com

platform

Android Smartphone, iPhone, Windows Phone, (mobiele) webapplicatie

budget

€ 15.000 - € 100.000+

markt

Sport, Internationaal, Retail, Horeca, Logistiek, Infrastructuur & Utility

specialismen

Producten-catalogus, Coupons/korting/loyalty, Datavisualisatie, Koppeling met bedrijfssysteem, Verkoper-ondersteuning, Beeldherkenning, Systemen met hoge beveiligingseisen, Aansturing externe hardware

regio en plaats

Noord-Holland, Akersloot

app-developers

3

specialisten

Projectmanager

oprichting

2008

methode

Outsourcing

ontwikkelplatform

(Hybride) HTML 5, Native

Apps van deze ontwikkelaar

 • BagDop monitoring

  platform
  Android SmartphoneiPhone

  budget
  € 15.000 - € 20.000

  markt
  LogistiekInfrastructuur & Utility

  Op schiphol zijn veel systemen 'mission critical'. Verstoringen zorgen voor vertragingen en veel kosten. BrainStax heeft voor BagDrop een app ontwikkelt waarmee al haar systemen real-time gemonitord worden. Monteurs hebben altijd volledig overzicht van verstoringen en kunnen meteen actie ondernemen. Vergelijkbare apps hebben wij ook in ontwikkeling voor kantooromgevingen om KPI's beter te monitoren en actief te beheren. Uw medewerkers zijn hiermee een stuk productiever!

  bekijk in de app store
  bekijk in de app store
 • BCC Scan App

  platform
  Windows Phone

  budget
  € 40.000 - € 50.000

  markt
  Retail

  Complete digitale verwerking van aanleveringen aan de winkels. Met deze app kan in een derde van de tijd en met een persoon minder voorraad worden binnengemeld in BCC winkels, met daaraan gekoppeld een complete workflow afhandeling naar o.a. SAP. Door de oplossing de baseren op 4G konden kostbare investeringen in WIFI worden voorkomen. Bij het scannen van een artikel wordt direct aangegeven wat er met het artikel moet gebeuren (reserveren voor klant, opnemen in de winkel etc.).

  bekijk in de app store
  bekijk in de app store
 • FLOCKZ

  platform
  Android SmartphoneiPhone(mobiele) webapplicatie

  budget
  € 100.000 - € 100.000+

  markt
  SportInternationaalRetailHoreca

  Mobiel bestellen zonder barrières. Vaak zie je iets leuks in bijvoorbeeld een reclamefolder en moet je heel veel moeite doen om het artikel te kopen. FLOCKZ lost dat probleem voor je op. Een bestel-app voor je smartphone, waarmee je overal kunt bestellend. FLOCKZ is een in eigen beheer ontwikkeld systeem, waarmee offline uitingen, zoals reclamefolders, posters, menukaarten, etc. eenvoudig gedigitaliseerd kunnen worden. Met een geavanceerde backed die integreert met systemen van klanten.

  bekijk in de app store
  bekijk in de app store