Brthrs Agency

Eline M. - Assistent Professor LUMC & NeLL

“Brthrs Agency ervaar ik als een toegankelijke en betrouwbare samenwerkingspartner met kennis van zaken. Ze zijn flexibel, denken erg goed mee, en hebben goede ideeën om het product nog beter te maken.”

Apps waar gebruikers blij van worden en die jou helpen groeien. Dat is waar we goed in zijn. We zijn er voor ieder stadium van jouw mobiele project, van strategie, techniek tot design en van native tot React Native of web app.

Brthrs heeft jarenlange ervaring in het bedenken, ontwerpen en ontwikkelen van apps. Een goede app zorgt voor een hoge retentie, engagement en een positieve gebruikerservaring.

Selectie van apps gemaakt door Brthrs Agency

David van der Loo - App expert van AppSpecialisten

Als je kiest voor Brthrs, dan kies je voor een creatieve club developers. Ze bouwen technisch betrouwbare apps en blinken uit als het aankomt op het creatieve proces van meedenken, concept-ontwikkeling en vormgeving. Web-ontwikkeling kunnen ze ook, maar dan wel ter ondersteuning van een app. Daarnaast hebben ze een aantal specialismen richting toegankelijkheid, sociale organisaties, marketing van apps via SEO en SEA, en op basis van bestaande data een goede front-end maken richting gebruikers.

Bedrijfskenmerken van Brthrs Agency

Specialismen

Magazine, Narrowcasting/andere schermen, Open-data, Calculatie, Geo(grafisch), Locatie-dienst, Koppeling met bedrijfssysteem, Verkoper-ondersteuning, Eigen social media netwerk, Aansturing externe hardware, E-learning, Simulatie

Markten

Boeken & Tijdschriften, Gezondheid & zorg, Beveiliging, Industrie, Scholen & Universiteiten, Opleidingen, Retail, Infrastructuur & Utility

Platformen

AndroidApple

Budget

€ 2.500 - € 15.000

Regio en plaats

Utrecht, Utrecht

App Developers

15

Specialisten

Projectmanager, Grafisch designer, Interactie ontwerper, User experience designer

Robert Keus, Directeur

Dit is Robert, directeur van Brthrs. Heb je een vraag, een uitdaging, een idee… Hij hoort het graag!

064632... toon nummer