Eline M. - Assistent Professor LUMC & NeLL

“Brthrs Agency ervaar ik als een toegankelijke en betrouwbare samenwerkingspartner met kennis van zaken. Ze zijn flexibel, denken erg goed mee, en hebben goede ideeën om het product nog beter te maken.”

Apps waar gebruikers blij van worden en die jou helpen groeien. Dat is waar we goed in zijn. We zijn er voor ieder stadium van jouw mobiele project, van strategie, techniek tot design en van native tot React Native of web app.

Brthrs heeft jarenlange ervaring in het bedenken, ontwerpen en ontwikkelen van apps. Een goede app zorgt voor een hoge retentie, engagement en een positieve gebruikerservaring.

Selectie van apps gemaakt door

Eneco Zonnesimulator

platform
Apple

budget
€40.000 - €50.000

markt
Industrie, Infrastructuur & Utility

Eneco is een van de grootste leveranciers van natuurlijk gas en elektriciteit in Nederland. Eneco gelooft in duurzame energie. Zij willen ook zorgen dat de bevolking beter geïnformeerd raakt over duurzaam energie en zodoende meer bewuste keuzes kan maken.
Met de Eneco Zonnesimulator is het mogelijk om een foto van je eigen dak te maken en er virtueel zonnepanelen op te leggen.

De Stopcoach

platform
AndroidApple

budget
€30.000 - €40.000

markt
Gezondheid & zorg

In opdracht van het Trimbos instituut, Pharos en het Leids Universitair Medisch Centrum (LUMC) ontwikkelden we De Stopcoach: een app (iOS en Android) die mensen helpt om te stoppen met roken. De app begeleidt gebruikers 8 weken lang bij het stoppen en is gebaseerd op de in Engeland al effectief bewezen toepassing StopAdvisor. De app wordt alleen ingezet in combinatie met persoonlijke begeleiding. Het uitgangspunt bij de ontwikkeling was het geven van toegespitst advies op de wensen, mo

EAS Mobile App

platform
AndroidApple

budget
€30.000 - €40.000

markt
Veiligheid en justitie, Financieel, Internationaal, Overheid

EAS Mobile werd in 2019 uitgebracht door het Amerikaanse bedrijf Unified Global Archiving. Unified Global Archiving biedt uitgebreide oplossingen en services voor gegevensarchivering.
Ze kwamen bij ons met de vraag of wij een app voor hen konden ontwikkelen waarmee bedrijven altijd en overal toegang hebben tot hun gearchiveerde e-mails.
Door het smartphonetijdperk en de opkomst van remote werken, zijn medewerkers niet langer gebonden aan de desktop op kantoor en gebruiken ze hun

David van der Loo - App expert van AppSpecialisten

Als je kiest voor Brthrs, dan kies je voor een creatieve club developers. Ze bouwen technisch betrouwbare apps en blinken uit als het aankomt op het creatieve proces van meedenken, concept-ontwikkeling en vormgeving. Web-ontwikkeling kunnen ze ook, maar dan wel ter ondersteuning van een app. Daarnaast hebben ze een aantal specialismen richting toegankelijkheid, sociale organisaties, marketing van apps via SEO en SEA, en op basis van bestaande data een goede front-end maken richting gebruikers.

Bedrijfskenmerken van

Specialismen

Magazine, Narrowcasting/andere schermen, Calculatie, Algoritme, Geo(grafisch), Locatie-dienst, Koppeling met bedrijfssysteem, Verkoper-ondersteuning, Administratie-ondersteuning, Systemen met hoge beveiligingseisen, Aansturing externe hardware, E-learning, Simulatie

Markten

Gezondheid & zorg, Beveiliging, Financieel, Industrie, Internationaal, Boeken & Tijdschriften, Opleidingen, Overheid, Retail, Infrastructuur & Utility

Platformen

AndroidApple

Budget

€ 30.000 - € 50.000

Regio en plaats

Utrecht, Utrecht

App Developers

15

Specialisten

Projectmanager, Grafisch designer, Interactie ontwerper, User experience designer

Robert Keus, Directeur

Dit is Robert, directeur van Brthrs. Heb je een vraag, een uitdaging, een idee… Hij hoort het graag!

0646325... toon nummer