Citrus

Vincent Vorster - Owner Linfosys

"Citrus is een goede en fijne partner. Inhoudelijkheid, meedenken en flexibel zijn waarden die bij Citrus passen. Onze mensen en de mensen van Citrus hebben samengewerkt als één team. Korte lijnen en open communicatie."

Citrus ontwikkelt software en applicaties. Zie daar ons bedrijf in één korte zin. Toch doen we veel meer dan dat. We zijn uitvinders. Architecten. Bouwers. En vooral gebruikers, die zich voortdurend afvragen hoe een oplossing jou optimaal vooruitbrengt. Bij Citrus werken we dan ook graag nauw met jou samen. We houden wel van wat uitdaging, inspireren jou én elkaar en zorgen voor een verfrissende kijk op zaken (weet je meteen waar onze naam vandaan komt).

Selectie van apps gemaakt door Citrus

David van der Loo - App expert van AppSpecialisten

"Ik ken Citrus vanuit het eerste contact dat ik had met Maarten de Cock, de oprichter en stille kracht achter Citrus. Bouwend op de ruime ervaring van klant Andriesen (de leverancier van e-learning software) heeft hij een groot team gebouwd van ervaren senior ontwikkelaars. Zij hebben kennis op het gebied van apps én alle techniek daarachter. Met Citrus kies je dus voor een partij die qua techniek zéér degelijk is en tegelijketijd voorop loopt." 

Bedrijfskenmerken van Citrus

Specialismen

E-learning

Markten

Opleidingen

Platformen

AndroidApple

Budget

€ 50.000 - € 100.000

Regio en plaats

Noord-Brabant, Oisterwijk

App Developers

18

Specialisten

Projectmanager

Maarten de Cock, Algemeen Directeur

"De toekomst is mobiel. Ook zakelijk is de opmars van mobiel niet te stuiten. Apps bieden unieke mogelijkheden voor u en uw klanten om processen in te vangen. Als accountmanager ben ik verantwoordelijk voor de verkoop van maatwerk applicaties voor Android, Windows en iOS. Ik hou van koffie. En van een goed gesprek. Zin in een van die twee, of allebei? Bel of mail me."

013-529... toon nummer