Digitalisma

Jurgen Rompa - Coördinator BHV Amphia Ziekenhuis

Wij als Amphia zijn blij met onze samenwerking en blijven als ontwikkel partner graag meedenken aan de verdere ontwikkeling van de Safeguard app.

Bij Digitalisma bouwen we solide en mooi vormgegeven native apps. Niet alleen het idee bepaalt het succes van de app, maar de uitvoering erachter is wat het verschil maakt.

Selectie van apps gemaakt door Digitalisma

 • Safeguard

  platform
  AndroidApple

  budget
  € 100.000 - € 100.000+

  markt
  Gezondheid & zorgBeveiligingInfrastructuur & Utility

  Wat SAFEGUARD u biedt:

  • Meldingen worden uniform aangeleverd en automatisch verzameld op het dashboard.
  • De veiligheidsdata van het bedrijf worden overzichtelijk visueel weergegeven.
  • Dankzij de tracking functie van Safeguard is op elk moment duidelijk waar bevoegde BHV-ers zich op het terrein bevinden. Bij incidenten kunnen mensen dan ook snel ingezet worden.
  • Safeguard biedt een actueel, overzichtelijk en betrouwbaar beeld van de veiligheidsperformance van de organisatie.

 • Proactive

  platform
  AndroidApple

  budget
  € 50.000 - € 100.000

  markt
  Gezondheid & zorgInternationaalScholen & UniversiteitenOpleidingen

  Proactive levert software die bedrijven ondersteuning biedt door informatie te verschaffen om controle te houden over hun budgetten. Proactive werk voor grote Nederlandse bedrijven, voornamelijk in de zorg en het onderwijs. Daarnaast hebben ze een aantal grote internationale klanten, zoals Unicef. Samen met het Proactive team hebben wij een app gemaakt voor zowel iOS als Android voor de Declaratie module. Met deze applicatie kunnen gebruikers digitaal hun declaraties indienen.

 • De Toetspraktijk

  platform
  Apple

  budget
  € 30.000 - € 40.000

  markt
  Gezondheid & zorg

  Voor het bedrijf De Toetspraktijk hebben we een bestaande iPad applicatie opnieuw ontwikkeld. Met deze applicatie is het voor de medewerkers van De Toetspraktijk mogelijk om huisbezoeken te doen bij patiënten met een persoonsgebonden budget om zo fraude te detecteren. Deze informatie wordt opgestuurd naar de zorgverzekeraar voor verificatie. Samen met De Toetspraktijk hebben we de complete iPad applicatie opnieuw ontwikkeld om zo te voldoen aan de veiligheidsvoorschriften.

David van der Loo - App expert van AppSpecialisten

"Ik werk al jaren met Digitalisma en hun eigenaar Ingmar. Ze waren er vroeg bij met het ontwikkelen van apps en hebben zo veel ervaring opgedaan met de ontwikkeling van apps. Met een groot en ervaren team werken ze nu vanuit Nieuwendijk, centraal tussen Brabant en Zuid-Holland. Ze werken met veel nieuwe technieken werken met de nieuwste technieken, zoals Virtual Reality maar ook met marktwaardige concepten zoals Safeguard. Zo combineren ze ervaring met innovatie, terwijl ze hun jonge, frisse cultuur bewaard hebben. Een aanrader dus als je op zoek bent naar een ontwikkelaar met ervaring, neus voor nieuwe techniek, meedenkt over het in de markt zetten én een frisse cultuur heeft."

Bedrijfskenmerken van Digitalisma

Specialismen

Calculatie, Algoritme, Geo(grafisch), Locatie-dienst, Koppeling met bedrijfssysteem, Administratie-ondersteuning, Systemen met hoge beveiligingseisen, Virtual Reality, Augmented Reality

Markten

Gezondheid & zorg, Beveiliging, Financieel, Internationaal, Scholen & Universiteiten, Opleidingen, Infrastructuur & Utility

Platformen

WindowsAndroidApple

Budget

€ 30.000 - € 100.000+

Regio en plaats

Noord-Brabant, Nieuwendijk

App Developers

13

Specialisten

Projectmanager, Grafisch designer, User experience designer, Tester

Ingmar Vroege, Co Owner

Bij Digitalisma bouwen we solide en mooi vormgegeven native apps. Niet alleen het idee bepaalt het succes van de app, maar de uitvoering erachter is wat het verschil maakt. Bent u betrokken bij een startup of bij een gevestigd bedrijf? Heeft u plannen om met een app een nieuwe business te beginnen of een bestaande uit te breiden, maar geen team om dit uit te voeren? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Ons kantoor in Nieuwendijk is een plek waar ontwikkeling en ontwerp samenkomen. Daarnaast is ons kantoor een bron van inspiratie voor zowel ons als voor onze klanten. Onder het genot van een kop koffie discussiëren we graag over uw plannen en hoe we deze het beste tot uitvoer kunnen brengen. U kunt ons vergelijken met een filmstudio: wij zorgen voor de techniek en de acteurs terwijl u ons het script aanlevert. Op onze site kunt u zien wat we in het verleden voor onze geweldige klanten hebben mogen maken.

065153... toon nummer