David van der Loo

"Ben jij klaar voor een
app-ontwikkelaar?"

E-sites

Mobiele toestellen worden sneller, technieken hoogstaander en gebruikers veeleisender. Daar houden we rekening mee bij de ontwikkeling van apps. Onze belangrijkste focus: jouw doelgroep. Om die te binden, creëren we een optimale user experience.

Ons mobile team heeft iOS en Android specialisten. En ervaring met Flash en HTML5. Ook onze strategen, designers en marketeers staan voor je klaar. Samen maken we van jouw app een succes!

Eens sparren of meer informatie ontvangen? Neem contact op!

Website: http://www.e-sites.nl/mobile

platform

Android Smartphone, Android Tablet, iPhone, iPad, (mobiele) webapplicatie, Android ander systeem

budget

€ 10.000 - € 100.000

markt

Gezondheid & zorg, Voedsel, Sport, Cultuur, Internationaal, Horeca, Verkoop in appstore

specialismen

Datavisualisatie, Geo(grafisch), Locatie-dienst, Koppeling met bedrijfssysteem, Verkoper-ondersteuning, Systemen met hoge beveiligingseisen, Reserveren, Aansturing externe hardware

regio en plaats

Noord-Brabant, Breda

app-developers

25

specialisten

Projectmanager, Grafisch designer, Interactie ontwerper, User experience designer, Tester, User researcher

oprichting

1999

methode

Agile

ontwikkelplatform

Native

Apps van deze ontwikkelaar

 • Chattable

  platform
  Android SmartphoneAndroid TabletiPhoneiPad

  budget
  € 50.000 - € 100.000

  markt
  CultuurHoreca

  Eet samen! Ontmoet nieuwe mensen aan de eettafel van restaurants bij jou in de buurt, zonder bijbedoelingen of gedoe. *** Genomineerd voor Dutch Interactive Awards 2015 *** Hoe werkt de app? • Vind Chattable-restaurants in de map of list-view. • Zie in een opslag waar gebruikers gereserveerd hebben of ingecheckt zijn. • Maak eenvoudig en snel je reservering. • Check-in. Hierdoor word je zichtbaar voor andere gebruikers. • Maak kennis met je tafelgenoten en heb een gezellige avond!

  bekijk in de app store
 • Constamed

  platform
  Android SmartphoneAndroid TabletiPhoneiPad(mobiele) webapplicatieAndroid ander systeem

  budget
  € 50.000 - € 100.000

  markt
  Gezondheid & zorg

  Stel je minder urgente medische vragen via de gratis app op je smartphone. Je ontvangt antwoord van een erkende huisarts of andere zorgverlener. Eenvoudig, snel en veilig. Via de Constamed app kun je: - Veilig communiceren met zorgverleners. - Ondersteunende foto’s meesturen. - Een melding ontvangen bij een nieuw antwoord van je zorgverlener. - Herhaalrecepten ontvangen. - Een videoconsult inplannen of starten.

  bekijk in de app store
 • Lamb Weston

  platform
  iPad

  budget
  € 10.000 - € 15.000

  markt
  Voedsel

  Deze iPad app maakt de verwerking van leads op een beurs eenvoudig. Via de app is het mogelijk om leads direct in SAP CRM te importen voor een goede follow-up.

  bekijk in de app store
 • Trivoly

  platform
  Android SmartphoneiPhone

  budget
  € 50.000 - € 100.000

  markt
  Gezondheid & zorgSport

  De Trivoly app bestuurt de Trivoly: een dun schijfje dat je onder je horloge plakt om er een smartwatch van te maken. Via de app bedien je de smartwatch functies van de Trivoly, zoals de notificatie functie, de geïntegreerde fitnesstracker, het afspelen van muziek en de selfie functie (op afstand een foto maken). De communicatie tussen de app (en dus het device) en de Trivoly vindt plaats via Bluetooth. Alle notificaties via de app zijn naar eigen wens te personaliseren.

  bekijk in de app store
 • WAVE Personal Calendar

  platform
  Android SmartphoneiPhone

  budget
  € 50.000 - € 100.000

  markt
  InternationaalVerkoop in appstore

  WAVE Personal Calendar is een unieke agenda applicatie gecombineerd met personal assistants. Belangrijke features: - Zeer eenvoudig in gebruik. - Meerdere agenda's in te laden in één overzicht. - Weersverwachting geïntegreerd. - Reistijd toevoegen aan afspraken. - Bijlagen bijsluiten bij afspraken. - Toegang tot grote calendar store.

  bekijk in de app store