Fish on Fire

Kirsten van Engelenburg - Manager Online Innovation Wolters Kluwer Legal & Regulatory US

App ontwikkelaar Fish on Fire heeft op een zeer professionele en prettige wijze voor Wolters Kluwer een app platform ontwikkeld. Van start tot oplevering heeft Fish on Fire inhoudelijk goed meegedacht, waarbij telkens design, usability en efficientie werden gemaximaliseerd.

App ontwikkelaar FISH ON FIRE ontwikkelt sinds 2008 web, hybride en native apps op maat om het succes van uw organisatie te vergroten.

Wij helpen u van strategie en concept naar ontwerp en realisatie van innovatieve oplossingen. Ons team van specialisten werkt gepassioneerd, gedreven en nauw betrokken samen om voor jullie het verschil te maken in de digitale wereld en daarbuiten.

Onze expertises liggen bij Internet of things, bedrijfs- en marketing apps.

Selectie van apps gemaakt door Fish on Fire

 • Tata Steel - Safety

  platform
  WindowsAndroidApple

  budget
  € 30.000 - € 40.000

  markt
  Industrie

  Tata Steel - Safety De Tata Steel - Safety app geeft werknemers op het Tata steel terrein de mogelijkheid om een veiligheidsmelding te doen van een onveilige situatie. Hierdoor is Tata Steel in staat om voorzorgsmaatregelen te nemen om de veiligheid van de werkomgeving te verbeteren. De Safety app biedt daarnaast: Noodnummer + dichtstbijzijnde opkomstplaats. Last Minute Risk Assessment Inzicht in dichtst bij zijnde opkomst plaatsen Navigeren op het Tata Steel terrein Laatste nieuws

 • SpiderPig App

  platform
  AndroidApple

  budget
  € 40.000 - € 50.000

  markt
  Internationaal

  SpiderPig is een app Native iPhone en Android waarmee een nieuwe dimensie wordt gegeven aan het chatten met mensen uit je contactlijst. Tijdens het chatten kun je van elke gebruiker zien waar hij of zij zich bevindt. SpiderPig maakt gebruik van GPS om de locatie van de gebruikers te achterhalen en gebruikt ‘’instant messaging’’ om te kunnen chatten. De app is ontwikkeld op basis van het XMPP protocol in combinatie met Apple- en Google Maps en maakt gebruik van Twilio voor nummerregistratie.

 • Verf Bestel App

  platform
  AndroidApple

  budget
  € 30.000 - € 40.000

  markt
  BouwIndustrieRetailLogistiek

  Met deze Verf Bestel App is verf bestellen een stuk makkelijker. Hiermee kun je zelf de verf scannen en zo bestellen via deze App. Alle bestellingen komen in een door ons op maat gemaakt CMS terecht. Hieruit kunnen alle producten, acties, gebruikers aangepast en beheerd worden. Het resultaat? Aanzienlijke kostenbesparing tijdens het bestelproces en daarnaast een verhoging van de service aan de klant.

David van der Loo - App expert van AppSpecialisten

Als ik aan Fish on Fire denk, dan denk ik aan een professioneel bureau die hun naam hebben gemaakt door te werken met een aantal mooie namen. Zo werken ze het liefst: ruimte maken voor mooie projecten bij grote klanten. Ze presteren op hun piek als ze een app maken binnen de e-learning of internet of things markt. Klanten zoals TUI, Essent, TATA STeel, KLM, Wolters Kluwer en Gemeente Amstedam zijn daar goede voorbeelden van.

Bedrijfskenmerken van Fish on Fire

Specialismen

Producten-catalogus, Coupons/korting/loyalty, Open-data, Calculatie, Algoritme, Locatie-dienst, Koppeling met bedrijfssysteem, Verkoper-ondersteuning, Administratie-ondersteuning, Beeldherkenning, Systemen met hoge beveiligingseisen, Encyclopedie of naslagwerk, Reserveren, Eigen social media netwerk

Markten

Bouw, Industrie, Internationaal, Opleidingen, Retail, Logistiek

Platformen

WindowsAndroidAppleWeb

Budget

€ 30.000 - € 100.000+

Regio en plaats

Noord-Holland, Alkmaar

App Developers

18

Specialisten

Projectmanager, Grafisch designer, Interactie ontwerper, User experience designer, Tester

Pieter de Vries, Commercieel Manager

Al meer dan 9 jaar ontwikkelen wij apps voor een verscheidenheid aan klanten. Onze ervaring met iOS, Android, Windows en het web geven we graag aan onze klanten door. Wij helpen jullie van strategie en concept naar ontwerp en realisatie van innovatieve oplossingen. Onze flexibele werkwijze en duidelijke communicatie zorgt voor een transparante werkwijze dat door onze klanten wordt genoemd als kenmerkend aan een samenwerking met Fish on Fire. Ben je benieuwd of wij jouw idee kunnen vertalen naar een succesvolle app, neem dan gerust contact met ons op!

020 303 ... toon nummer