David van der Loo

"Ben jij klaar voor een
app-ontwikkelaar?"

Fish on Fire

-
-
-
-
-

App ontwikkelaar FISH ON FIRE ontwikkelt sinds 2008 web, hybride en native apps op maat om het succes van uw organisatie te vergroten.

Wij helpen u van strategie en concept naar ontwerp en realisatie van innovatieve oplossingen. Ons team van specialisten werkt gepassioneerd, gedreven en nauw betrokken samen om voor jullie het verschil te maken in de digitale wereld en daarbuiten.

Onze expertises liggen bij Internet of things, bedrijfs- en marketing apps.

Website: https://www.fishonfire.nl/

platform

Android Smartphone, Android Tablet, iPhone, iPad, Windows Phone, Windows Mobile, (mobiele) webapplicatie

budget

€ 30.000 - € 100.000+

markt

Bouw, Industrie, Internationaal, Opleidingen, Retail, Logistiek

specialismen

Producten-catalogus, Coupons/korting/loyalty, Open-data, Calculatie, Algoritme, Locatie-dienst, Koppeling met bedrijfssysteem, Verkoper-ondersteuning, Administratie-ondersteuning, Beeldherkenning, Systemen met hoge beveiligingseisen, Encyclopedie of naslagwerk, Reserveren, Eigen social media netwerk

regio en plaats

Noord-Holland, Alkmaar

app-developers

8

specialisten

Projectmanager, Grafisch designer, Interactie ontwerper, User experience designer, Tester

oprichting

2008

methode

Agile

ontwikkelplatform

(Hybride) HTML 5, Native

Apps van deze ontwikkelaar

 • Tata Steel - Safety

  platform
  Android SmartphoneAndroid TabletiPhoneiPadWindows PhoneWindows Mobile

  budget
  € 30.000 - € 40.000

  markt
  Industrie

  Tata Steel - Safety De Tata Steel - Safety app geeft werknemers op het Tata steel terrein de mogelijkheid om een veiligheidsmelding te doen van een onveilige situatie. Hierdoor is Tata Steel in staat om voorzorgsmaatregelen te nemen om de veiligheid van de werkomgeving te verbeteren. De Safety app biedt daarnaast: Noodnummer + dichtstbijzijnde opkomstplaats. Last Minute Risk Assessment Inzicht in dichtst bij zijnde opkomst plaatsen Navigeren op het Tata Steel terrein Laatste nieuws

  bekijk in de app store
 • SpiderPig App

  platform
  Android SmartphoneiPhone

  budget
  € 40.000 - € 50.000

  markt
  Internationaal

  SpiderPig is een app Native iPhone en Android waarmee een nieuwe dimensie wordt gegeven aan het chatten met mensen uit je contactlijst. Tijdens het chatten kun je van elke gebruiker zien waar hij of zij zich bevindt. SpiderPig maakt gebruik van GPS om de locatie van de gebruikers te achterhalen en gebruikt ‘’instant messaging’’ om te kunnen chatten. De app is ontwikkeld op basis van het XMPP protocol in combinatie met Apple- en Google Maps en maakt gebruik van Twilio voor nummerregistratie.

  bekijk in de app store
 • Verf Bestel App

  platform
  Android SmartphoneiPhone

  budget
  € 30.000 - € 40.000

  markt
  BouwIndustrieRetailLogistiek

  Met deze Verf Bestel App is verf bestellen een stuk makkelijker. Hiermee kun je zelf de verf scannen en zo bestellen via deze App. Alle bestellingen komen in een door ons op maat gemaakt CMS terecht. Hieruit kunnen alle producten, acties, gebruikers aangepast en beheerd worden. Het resultaat? Aanzienlijke kostenbesparing tijdens het bestelproces en daarnaast een verhoging van de service aan de klant.

  bekijk in de app store