Gemba IoT

Drs. T.H. Geerdink - Arts-onderzoeker Trauma-chirurgie OLVG

Toen we in corona tijd een snelle verandering nodig hadden om zorg op afstand te optimaliseren, stond Gemba meteen voor ons klaar. Gemba is professioneel en laagdrempelig bereikbaar, wat zorgt voor een efficiënte samenwerking.. Nog belangrijker: Gemba denkt uitgebreid mee, waardoor het eindresultaat uiteindelijk een app is die veel meer kan en nog beter werkt dan waar je om had gevraagd. En vooral: een echte toevoeging op onze reguliere zorg.

Gemba (Gold IBM business partner) implementeert/ontwikkelt Asset & Service Management systemen. Met meer dan 500 projecten in 20 jaar tijd hebben we ruime ervaring opgedaan. Naast onze implementaties van IBM Maximo heeft Gemba een afdeling die gespecialiseerd is in IIoT en mobile apps. Het team bestaande uit 12 mobile app developers is gespecialiseerd in B2B- en B2E-apps die er voor zorgen dat in uw bedrijf efficiënter, effectiever en veiliger gewerkt kan worden. 


Selectie van apps gemaakt door Gemba IoT

Pyrocam

platform
AndroidApple

budget
€15.000 - €20.000

markt
Bouw, Industrie, Infrastructuur & Utility, Energie

Dankzij de Smart PyroCam oplossing van Gemba kunt u de kans op brand als gevolg van broei aanzienlijk verminderen.
De Smart PyroCam oplossing gebruikt een warmtebeeld camera die de temperatuur in een specifiek gebied controleert. Bij een te hoge waarde stuurt de camera een alarm naar de Smart PyroCam app op uw smartphone (IOS en Android) of die van uw medewerkers. In de app kunt u het live beeld van uw locatie visueel of thermisch direct opvragen. 

Schiphol Inspectie app

platform
AndroidApple

budget
€30.000 - €40.000

markt
Industrie, Logistiek, Infrastructuur & Utility

Deze tablet-app (ook geschikt voor smartphone) is een add-on op de IBM Maximo asset management tool. Speciaal ontwikkeld voor onderhoudsmederwerkers van Schiphol bv.

OLVG Trauma

platform
AndroidApple

budget
€20.000 - €30.000

markt
Gezondheid & zorg

David van der Loo - App expert van AppSpecialisten

De uitgebreide ervaring van Gemba met IoT (Internet of Things) is in een partnership gecombineerd met de kennis van apps van Appedemic. Daaruit is een sterke organisatie gekomen, genaamd Gemba IoT die ongekend goede apps bouwt op het gebied van IoT. Hierdoor wordt (Enterprise) IoT Management veel toegankelijker; oftewel als een grote organisatie veel apparaten moet beheren, dan kan via Gemba IoT nu veel makkelijker en efficienter. Zie ook hun portfolio om te zien hoe dat waardevolle implementaties krijgt.

Gemba is IBM Gold Partner in Nederland en België: een eer die IBM alleen geeft aan zijn meest gewaarde partners met vaardigheden en kennis die boven de markt uitsteken.

Bedrijfskenmerken van Gemba IoT

Specialismen

Magazine, Datavisualisatie, Calculatie, Algoritme, Geo(grafisch), Locatie-dienst, Koppeling met bedrijfssysteem, Systemen met hoge beveiligingseisen, Aansturing externe hardware, iBeacons, Internet of Things

Markten

Gezondheid & zorg, Bouw, Industrie, Logistiek, Infrastructuur & Utility, Energie

Platformen

AndroidApple

Budget

€ 10.000 - € 100.000

Regio en plaats

Noord-Holland, Wormer

App Developers

12

Specialisten

Projectmanager, Grafisch designer, Interactie ontwerper, Tester

Emile van Rijn, Unit Manager

Het is belangrijk om na te denken over de toekomst van uw bedrijf. Hoe kan het straks anders, beter? Hoe gaan we om met een wereld die veranderd? Hoe verkleinen we risico’s? Wat kunnen IoT en mobile apps voor mij betekenen? Wij sparren graag met u over dit soort vragen.

0618 42... toon nummer