Kabisa

Meriete Horst - Global Product Manager Signify (Philips Hue) Philips

Het is geweldig om samen te werken met enthousiaste en gepassioneerde developers die zich volledig inzetten om een mooi product te leveren. Om samen een droom, een visie, om te zetten naar een tastbaar product geeft veel voldoening.

‘Actions speak louder than words.’ Dat is hoe Kabisa denkt.

Kabisa’s specialiteit is het ontwikkelen en beheren van bedrijfskritische webapplicaties, zowel voor desktop als mobiel. Wij hebben diepgaande kennis van- en ervaring met het opzetten en implementeren van complexe integratieconcepten en maken gebruik van de beste technologieën en methodieken.

Wij zijn ervan overtuigd dat Kabisa met haar focus op kwaliteit en flexibiliteit meerwaarde kan bieden voor uw onderneming.

Selectie van apps gemaakt door Kabisa

Contaclip

platform
WindowsAndroidAppleWeb

budget
€10.000 - €15.000

markt
Evenementen & Pretparken, Agrarisch + Groen, Bouw, Industrie

Contaclip is een Hybride Mobiele app die is ontwikkeld met het Maji Mobile framework. De app is uitgebracht voor iOS, Android én Windows 10 Mobile. De app maakt het mogelijk om te communiceren met SMS-modules. Op deze manier kunnen apparaten op afstand worden bestuurd zonder dat deze in verbinding staan met een Wifi-punt of een de beschikking hebben over 4G-verbinding. Je kunt hierbij denken aan het in- of uitschakelen van een warmtebron in een tomatenkas, die is ergens op een afgelegen plek is

Wuunder

platform
AndroidAppleWeb

budget
€100.000 +

markt
Retail, Logistiek

Wuunder is eigenlijk geen app, maar een compleet platform. Wuunder maakt het mogelijk om op een snelle en efficiënte manier een document, pakket of pallet te verzenden.
De app communiceert met een backend-systeem dat is ontwikkeld in de programmeertaal Elixir en het framework Phoenix. Door Kabisa Managed Services is er een schaalbare infrastructuur opgezet in de cloud (Amazon AWS) waardoor de applicatie kan meegroeien naargelang het aantal gebruikers.

Yellowbrick

platform
WindowsAndroidApple

budget
€100.000 +

markt
Logistiek, Infrastructuur & Utility

Yellowbrick is dé parkeeroplossing in Nederland en België. Dankzij de inzet van Kabisa zijn de bestaande native apps voor Android en iOS vervangen door één cross mobile app gebouwd met behulp van het Maji Mobile framework. Maji is een tool waarmee op een snelle en efficiënte manier een Hybride mobiele app kan worden ontwikkeld. Tevens is de app gekoppeld met een Java-backend, waar belangrijke gegevens worden opgeslagen. Denk hierbij aan gebruikersprofielen, transacties en parkeerzones.

David van der Loo - App expert van AppSpecialisten

Met een ongekend groot en professioneel team, is Kabisa ideaal voor grote organisaties die steun willen van een technisch gerenomeerde partij. Met name in de e-commerce (Vacansoleil), logistiek (Yellowbrick) en hightech (Philips Hue) zijn ze sterk.

Bedrijfskenmerken van Kabisa

Specialismen

Geo(grafisch), Locatie-dienst, Koppeling met bedrijfssysteem, Verkoper-ondersteuning, Administratie-ondersteuning, Systemen met hoge beveiligingseisen, Reserveren, Aansturing externe hardware

Markten

Evenementen & Pretparken, Agrarisch + Groen, Bouw, Industrie, Retail, Logistiek, Infrastructuur & Utility

Platformen

WindowsAndroidAppleWeb

Budget

€ 10.000 - € 100.000+

Regio en plaats

Limburg, Weert, Eindhoven & Amsterdam

App Developers

50

Specialisten

Projectmanager, Grafisch designer, User experience designer, Tester

Veronika van Heur, Business Developer Kabisa

Kabisa’s specialiteit is het ontwikkelen en beheren van bedrijfskritische web- en mobiele applicatie in de Hightech, Logistieke & (Complexe) E-commerce branche. Als meedenkende en betrouwbare partner voor Software Development, Agile/Scrum, en Managed Services (Hosting en Support) zijn wij overtuigd dat Kabisa met haar focus op kwaliteit en flexibiliteit meerwaarde kan bieden voor uw onderneming.

0612871... toon nummer