Move4Mobile

. - . .

.

Move4Mobile staat in de top 3 van grootste bureaus gespecialiseerd in het ontwikkelen van slimme mobiele software oplossingen van Nederland. Van strategie en design tot de mobiele applicaties en bijbehorende cloudservices, inclusief koppelingen met externe systemen. Bij het ontwikkelen van deze software oplossingen wordt gebruik gemaakt van de laatste technologieën.

Met meer dan 50 enthousiastelingen werkt Move4Mobile vanuit hun ontwikkelcentrum in Zwolle voor een breed scala klanten.

Selectie van apps gemaakt door Move4Mobile

Personal Wish Tunes

platform
AndroidApple

budget
€50.000 - €100.000

markt
Verkoop in appstore

Personal Wish Tunes is het nieuwe kaartje. Met Personal Wish Tunes nodig je vrienden uit of stuur je iemand een wens of groet op een wel heel bijzondere manier. In een aantal eenvoudige stappen ontwerp je een eigen creatie met bijpassende muziek of geluidsfragmenten. De tekst en achtergrond zijn aan te passen in elke gewenste kleur en uiteraard kan er gekozen worden voor het plaatsen van een eigen foto, selfie of een van de vele creaties die aanwezig zijn in de app.

Primagaz

platform
AndroidApple

budget
€40.000 - €50.000

markt
Horeca, Logistiek

Primagaz heeft een unieke app ontwikkeld speciaal voor de EasyBlue™ gasfles: de EasyBlue™ inhoudsmeter app

David van der Loo - App expert van AppSpecialisten

Bedrijfskenmerken van Move4Mobile

Specialismen

Producten-catalogus, Coupons/korting/loyalty, Calculatie, Geo(grafisch), Koppeling met bedrijfssysteem, POD- en VOD-casting, Spraakherkenning, Simulatie

Markten

Horeca, Logistiek, Verkoop in appstore

Platformen

AndroidApple

Budget

€ 40.000 - € 100.000

Regio en plaats

Overijssel, Zwolle

App Developers

25

Specialisten

Projectmanager, Grafisch designer, User experience designer, Tester, User researcher