MSML

Ivo Hunink - Field Sales Unilever

De samenwerking met MSML heb ik ervaren als uiterst professioneel. Wat ik het meest prettig vond, was dat MSML altijd bereid is om mee te denken. Niet in problemen maar in oplossingen.

Bij MSML ontwikkelen we webapplicaties en mobiele apps. Onze focus ligt op organisaties die slimmer, sneller of mobieler willen werken. De business consultants en data analisten van MSML duiken in de processen van onze opdrachtgevers en adviseren over optimalisaties en de businesscase. Deze vertalen we pragmatisch naar waardevolle apps voor iOS en Android. Vanuit ons kantoor in Deventer werken we samen met onze partners voor opdrachtgevers als Euromaster, Primagaz en Unilever.

Selectie van apps gemaakt door MSML

 • Mink Vision App

  platform
  AndroidAppleWeb

  budget
  € 15.000 - € 20.000

  markt
  Agrarisch + Groen

  Mink Vision is een webapplicatie en mobiele applicatie, geschikt voor Android en iOS. Met de applicatie registreren pelsdierhouders eenvoudig zaken als de gezondheid van dieren, de voeropname, het gewicht van dieren en eventuele uitval. Verzamelde data wordt automatisch geanalyseerd en kan worden vergeleken met voorgaande jaren of andere ondernemers. De data analyse geeft pelsdierhouders waardevolle sturingsinformatie en een goede basis voor evaluatie van de strategie. 

 • Facility management assistent

  platform
  AndroidWeb

  budget
  € 15.000 - € 20.000

  markt
  Gezondheid & zorgIndustrieInfrastructuur & Utility

  De Facility Management Assistent (FMA-app) maakt een nauwe samenwerking tussen facility managers en inspecteurs mogelijk. In het bijzonder op het gebied van legionellabestrijding. Met deze tool worden veel voorkomende beheertaken, op eenvoudige en efficiënte wijze bijgehouden. Gebruikers kunnen bij de controle van tappunten via een mobiel device een (actuele) checklist aflopen. Bij de controles wordt gebruik gemaakt van sensoren die via bluetooth met de app communiceren.

 • Unilever SRM App

  platform
  Apple

  budget
  € 100.000 - € 100.000+

  markt
  VoedselFinancieelRetailLogistiek

  De Unilever SRM app is een 'enterprise applicatie' voor senior rayonmanagers. Deze bezoeken de supermarkten in hun regio. Bij de supermarktmanagers introduceren zij nieuwe producten en de actuele promoties. In overleg wordt besloten welk van deze promoties in deze winkel komen. In de app worden deze besteld en later opgebouwd door medewerkers die een afgeslankte variant van deze app gebruiken. Alle data uit de app is te beheren en analyseren vanuit een maatwerk webapplicatie.

David van der Loo - App expert van AppSpecialisten

"Het sterkste punt van MSML is duidelijk, ze zijn van de inhoud en niet van de snelle praatjes. Met deze filosofie richten zij zich vooral op apps voor de zakelijke markt. Hun kracht van enerzijds techniek en anderzijds zakelijk meedenken terug te herleiden naar de oprichters: lead developer Mike die sterk is in de ICT en Marcel als ervaren zakelijk specialist. Daaromheen hebben ze een team waarmee ze de moeilijkste app-opdrachten kraken. Opdrachtgevers hebben de mogelijkheid om maatwerk apps per maand te betalen in plaats van een groot bedrag in één keer. Dat is ongekend in deze markt. Het maakt hun dienstverlening toegankelijk voor iedereen, zonder aparte financiering.”

Bedrijfskenmerken van MSML

Specialismen

Producten-catalogus, Datavisualisatie, Calculatie, Geo(grafisch), Koppeling met bedrijfssysteem, Verkoper-ondersteuning, Administratie-ondersteuning, Systemen met hoge beveiligingseisen, Aansturing externe hardware

Markten

Gezondheid & zorg, Agrarisch + Groen, Voedsel, Financieel, Industrie, Retail, Logistiek, Infrastructuur & Utility

Platformen

AndroidAppleWeb

Budget

€ 15.000 - € 100.000+

Regio en plaats

Overijssel, Deventer

App Developers

9

Specialisten

Projectmanager, Grafisch designer, Tester

Marcel Letink, Directeur

Wil jij ook slimmer en mobieler werken? Neem vrijblijvend contact met me op en we bespreken samen de mogelijkheden.

06 1126 ... toon nummer