Service2Media

Service2Media ontwikkelt apps en levert software voor de ontwikkeling van cross platform mobiele apps. Met het App Lifecycle Platform M2Active is het mogelijk bedrijfszeker, grootschalig en kosteneffectief apps te ontwikkelen, uit te rollen en te beheren op alle mobiele besturingssystemen waaronder iOS, Android, BlackBerry en Windows Phone, alles vanuit één enkele projectomgeving. Service2Media begeleidt app factories, verzorgt workshops en trainingen over app development en mobiele strategie.

Website: http://www.service2media.com/

platform

Android Smartphone, Android Tablet, iPhone, iPad, Windows Phone, Blackberry

budget

€ 50.000 - € 100.000+

markt

Agrarisch + Groen, Financieel, Overheid, Infrastructuur & Utility

specialismen

Open-data, Datavisualisatie, Calculatie, Algoritme, Geo(grafisch), Locatie-dienst, Koppeling met bedrijfssysteem, Administratie-ondersteuning, Beeldherkenning, Systemen met hoge beveiligingseisen, Eigen social media netwerk

regio en plaats

Utrecht, Amersfoort

app-developers

25

specialisten

Projectmanager, Grafisch designer, Interactie ontwerper, User experience designer, Tester, User researcher

oprichting

2005

methode

Agile, Outsourcing

ontwikkelplatform

Native, Service2Media M2Active

Apps van deze ontwikkelaar

 • Rabobank Bankieren App

  platform
  Android SmartphoneAndroid TabletiPhoneiPadWindows PhoneBlackberry

  budget
  € 100.000 - € 100.000+

  markt
  Financieel

  Rabobank en Service2Media lanceerden in 2010 Nederlands eerste mobiel bankieren app. Sinds die tijd blijft innovatie op het gebied van mobiel bankieren voor Service2Media en voor Rabobank belangrijk. Wat begon met innovaties rondom iDeal en OCR (optical character recognition) technieken is nu gecombineerd in een multiplatform app van de Rabobank. De Rabobank bankieren app is beschikbaar voor iPhone, iPad, Android, Windows Phone en BlackBerry.

  bekijk in de app store
  bekijk in de app store
 • SMART mobiliteit app

  platform
  Android SmartphoneiPhone

  budget
  € 50.000 - € 100.000

  markt
  Agrarisch + GroenOverheidInfrastructuur & Utility

  Service2Media ontwikkelde de SMART app voor de Gemeente Enschede. SMART is een app die de reiziger helpt om slimmer en bewuster in en rondom Enschede te reizen. De app beschikt over een multimodale routeplanner, een heat map (verkeersdrukte overzicht), het meet het reisgedrag en beloont de gebruiker bij het behalen van een door zichzelf gestelde uitdaging.

  bekijk in de app store
  bekijk in de app store