Skindustries

Skindustries is de specialist in Zuid-Nederland op het gebied van mobiele applicaties. Wij creëren innovatieve, slimme apps die invulling geven aan uw specifieke wensen, rekening houdend met de strategische doelstellingen die u voor ogen heeft. Een flinke dosis creativiteit gecombineerd met het technologisch vernuft van morgen, vormen samen de basis voor iedere app die wij ontwikkelen.

Website: http://www.skindustries.nl/

platform

Android Smartphone, Android Tablet, iPhone, iPad

budget

€ 15.000 - € 100.000+

markt

Gezondheid & zorg, Evenementen & Pretparken, Sport, Cultuur, Industrie, Internationaal, Retail, Horeca, Jeugd

specialismen

Producten-catalogus, Coupons/korting/loyalty, Geo(grafisch), Locatie-dienst, Koppeling met bedrijfssysteem, Verkoper-ondersteuning, Administratie-ondersteuning, Encyclopedie of naslagwerk, Reserveren

regio en plaats

Limburg, Venray

app-developers

7

specialisten

Projectmanager

oprichting

2010

methode

Agile

ontwikkelplatform

Native

Apps van deze ontwikkelaar

 • Cariphy

  platform
  Android SmartphoneAndroid TabletiPhoneiPad

  budget
  € 15.000 - € 20.000

  markt
  Gezondheid & zorg

  Cariphy is een software programma voor Health en fitness professionals. Dit software pakket helpt health professionals, hun klanten op een zo goed mogelijke manier te ondersteunen. Voor Cariphy heeft Skindustries de Cariphy app ontwikkeld zodat professionals ook op locatie hun klanten op de best mogelijk manier konden bedienen ipv alleen maar achter de desktop.

  bekijk in de app store
  bekijk in de app store
 • Océ interactieve demo tool

  platform
  Android TabletiPad

  budget
  € 30.000 - € 40.000

  markt
  IndustrieInternationaal

  De Océ interactieve demo tool is een digitale brochure/showcase waar sales mensen binnen Océ/Canon gebruik van kunnen maken om de verkoop te vergemakkelijken. Daarnaast is de interactieve demo tool ook een eerste handleiding voor degene die de printer aangeschaft hebben. Hoe zit de printer in elkaar? Welke functionaliteiten heeft de printer allemaal? Dit zijn vragen waarop de interactieve demo tool allemaal antwoord op geeft.

  bekijk in de app store
  bekijk in de app store
 • Steden apps

  platform
  Android SmartphoneAndroid TabletiPhoneiPad

  budget
  € 100.000 - € 100.000+

  markt
  Evenementen & PretparkenVoedselSportCultuurRetailHorecaJeugd

  Voor CityInformation heeft Skindustries de city apps ontwikkeld. De city app is een app welke onder andere lokale nieuwsberichten, de lokale agenda en radio bundelt in een app. Skindustries adviseert ook over mogelijk nieuwe functionaliteiten voor de app. De app is zo opgebouwd dat nieuwe apps eenvoudig uit te rollen zijn. Zo kunnen wij wanneer nodig 30 apps in een week realiseren. Daarnaast zijn alle apps modulair en kunnen ze per stad naar eigen wens ingericht worden.

  bekijk in de app store
  bekijk in de app store