Sosialforce

Kim Beerens - Productmanager Qredits Microfinanciering Nederland

Onze samenwerking met Sosialforce was met recht een SAMENwerking. Het persoonlijke contact, het meedenken en ook de gezamenlijke regie op het eindproduct zorgden ervoor dat we nu een app hebben gelanceerd die voor meerdere doelgroepen echt van toegevoegde waarde is.

Sosialforce is gespecialiseerd in het ontwikkelen van mobile apps en webapplicaties met impact op jouw business en op de maatschappij. Want we geloven dat alles wat we doen effect heeft op de wereld om ons heen. We maken apps die bijdragen aan het realiseren van jouw strategische doelstellingen. Vanuit ons kantoor in Enschede werken we samen met onze partners voor opdrachtgevers als fiKks, Gemeente Den Haag en Qredits Microfinanciering Nederland - EigenBaas.

Selectie van apps gemaakt door Sosialforce

 • SamenHaags

  platform
  AndroidApple

  budget
  € 50.000 - € 100.000

  markt
  Overheid

  Via de SamenHaags Makker app komen nieuwkomers in contact met “Haagse Makkers”, die dezelfde interesses als hen delen. Een Haagse Makker is een inwoner van Den Haag die een nieuwkomer wegwijs maakt in de stad. Ze kunnen chatten, met elkaar afspreken en op de hoogte blijven van lokale evenementen. Zo krijgen nieuwkomers de Nederlandse taal sneller onder de knie en maken ze kennis met de stad.

 • fiKks

  platform
  AndroidApple

  budget
  € 50.000 - € 100.000

  markt
  Financieel

  FiKks is een mobiel platform voor mensen met betalingsachterstanden die op een laagdrempelige en anonieme wijze in contact kunnen komen met een buddy. Zowel de deelnemer als de buddy krijgen met deze app inzicht in de persoonlijke financiële situatie, waardoor er inkomens verhogende en kostenverlagende acties kunnen worden uitgezet. Daarmee krijgt de deelnemer meer overzicht en grip op betalingsachterstanden.

 • EigenBaas (onderdeel Qredits)

  platform
  AndroidApple

  budget
  € 40.000 - € 50.000

  markt
  Opleidingen

  Succesvol onderwijs bereidt voor op een goede toekomst! Tegenwoordig kiezen steeds meer jongeren ervoor om ondernemer te worden. Hoe mooi is het als je dat als school kunt stimuleren voor nu én voor in de toekomst? Jongeren helpen om hun ‘ondernemerskwaliteiten’ te ontdekken, is echt een dikke plus voor in het onderwijs. Hoe je dat doet? Met het EigenBaas Onderwijsprogramma. Meer informatie op www.eigenbaas.nl

David van der Loo - App expert van AppSpecialisten

Sosialforice is echt uniek in Nederland. Geen enkele andere ontwikkelaar is zo begaan met hun klant, omdat ze niet alleen meedenken met de techniek maar ook in het succesvol maken van app in de markt. Hiervoor hebben ze een eigen User Experience Designer in huis, die niet alleen helpt met een 'gebruikvriendelijk en mooi' design, maar ook echt de haalbaarheid van het concept mee bepaalt. Daarnaast biedt Sosialforce ontwikkeling in Oost-Europa aan zodat ze ook nog eens zeer efficient kunnen ontwikkelen. Gekoppeld met hun sterke drive voor sociale en maatschappelijke opdrachten, kan ik ze van harte aanbevelen.

Bedrijfskenmerken van Sosialforce

Specialismen

Dating, Algoritme, Koppeling met bedrijfssysteem, Administratie-ondersteuning, Games, Systemen met hoge beveiligingseisen, E-learning

Markten

Financieel, Opleidingen, Overheid

Platformen

AndroidApple

Budget

€ 40.000 - € 100.000

Regio en plaats

Overijssel, Enschede

App Developers

5

Specialisten

Projectmanager, Grafisch designer, User experience designer

Olaf de Rijter, Directeur

Heb je als organisatie het lef om niet alleen voor de profit maar ook voor planet en people te kiezen? Pas dan creëer je een authentiek hoger doel dat écht inspireert. Wij helpen je dan graag dit ook echt te realiseren.

068010... toon nummer