Touchwonders

Touchwonders is een toonaangevend mobiel agency en levert strategisch advies, concept, design en ontwikkeling van native en web apps.
In onze visie staat user experience centraal. Daarmee maken we voor consumenten, bedrijven en medewerkers het leven makkelijker, prettiger en mooier. We create apps that make you smile.
Touchwonders heeft een uitgebreid portfolio apps. Touchwonders werkt voor klanten als Rabobank, ING, Philips, ANWB, Weeronline en Zoover.

Website: http://www.touchwonders.com/

platform

iPad

budget

€ 100.000 - € 100.000+

markt

Marketing- & reclamebureaus, Evenementen & Pretparken, Cultuur, Financieel, Boeken & Tijdschriften, Retail, Horeca, Verkoop in appstore

specialismen

Magazine, Producten-catalogus, Coupons/korting/loyalty, Open-data, Datavisualisatie, Geo(grafisch), Koppeling met bedrijfssysteem, Verkoper-ondersteuning, Administratie-ondersteuning, Systemen met hoge beveiligingseisen, Encyclopedie of naslagwerk

regio en plaats

Utrecht, Utrecht

app-developers

11

specialisten

Projectmanager, Grafisch designer, Interactie ontwerper, User experience designer, Tester, User researcher

oprichting

2010

methode

Agile

ontwikkelplatform

Native

Apps van deze ontwikkelaar

 • Blits - App voor bol.com

  platform
  iPad

  budget
  € 100.000 - € 100.000+

  markt
  Marketing- & reclamebureausBoeken & TijdschriftenRetail

  Blits maakt van online shoppen weer winkelen. Blits voor bol.com is overzichtelijk en rustig en laat je ontspannen door het volledige assortiment bladeren en mooie producten kopen. Alle aandacht gaat naar de mooie producten van bol.com. Met de iPad op schoot, vanuit een luie stoel, veilig en vertrouwd winkelen op bol.com. Dat is Blits.

  bekijk in de app store
  bekijk in de app store
 • Creditview

  platform
  iPad

  budget
  € 100.000 - € 100.000+

  markt
  Financieel

  Met Creditview for iPad krijgen ING Commercial Finance klanten een volledig up-to-date inzicht in de debiteurenportefeuille en werkkapitaalfinanciering. Informatie wordt in deze app zeer visueel en gebruikersvriendelijk gepresenteerd. Makkelijk, snel en altijd inzicht in de actuele financiële status van uw debiteurenportefeulle.

  bekijk in de app store
  bekijk in de app store
 • Mooi NL

  platform
  iPad

  budget
  € 100.000 - € 100.000+

  markt
  Marketing- & reclamebureausEvenementen & PretparkenCultuurHorecaVerkoop in appstore

  Ontdek het mooiste van Nederland in misschien wel de mooiste App van Nederland. De volledige versie* van de Buitenleven Mooi NL App bevat ruim 130 erfgoederen, verdeeld over landgoederen, heerlijkheden, states en buitenplaatsen. Maar ook landschappen, ambachten en typisch Hollandse tradities worden beschreven. Tevens bevat de App tientallen bijzondere logeeradressen.

  bekijk in de app store
  bekijk in de app store