Triple

Monica Dekker - Product Owner FleuraMetz

"Het feit dat de developers en designers van Triple letterlijk wekelijks aan onze bureaus zitten, maakt het verschil. We zijn één team, communiceren ideeën met elkaar en vinden oplossingen voor bepaalde uitdagingen die geen van beide partijen waarschijnlijk individueel zou vinden."

Wij zijn Triple. Met 190+ collega’s helpen wij bedrijven met het creëren van fantastische digitale ervaringen over verschillende platformen en customer journeys. Wij geloven in langdurige partnerships met onze klanten waarbij wij ze de toekomst helpen vormgeven. Elke dag zetten wij ons in voor hoogstaande klantgerichte digitale toepassingen, bedenken we nieuwe concepten, en bouwen we apps en service portalen voor klanten als VodafoneZiggo, Heineken, citizenM en Ajax.


Selectie van apps gemaakt door Triple

citizennM

platform
AndroidApple

budget
€50.000 - €100.000

markt
Internationaal, Horeca

Tech-savvy hotelketen citizenM biedt haar gasten de ultieme hotelervaring. Middels de citizenM app hebben gasten de controle over het boeken tot het inchecken, het openen van kamerdeuren, het bedienen van lichten, jaloezieën en temperatuur en het bestellen van eten. 
De reis kan naadloos worden opgepikt op andere touchpoints. Een tablet in de kamer is voorzien van kamerbediening die doorgaat waar je dingen op je telefoon hebt achtergelaten. 

My Vodafone

platform
AndroidApple

budget
€100.000 +

markt
Cultuur, Infrastructuur & Utility

Om klanten te helpen het meeste uit hun abonnementen te halen, werken we al meer dan vijf jaar nauw samen met Vodafone aan de My Vodafone selfservice-app.
Van het controleren van datavolume, het betalen van rekeningen tot het chatten met de klantenservice. Met de My Vodafone selfservice-app hebben Vodafone klanten op de meest eenvoudige manier volledige controle over hun abonnementen.

NLZIET

platform
AndroidApple

budget
€50.000 - €100.000

markt
Cultuur

NLZIET geeft eenvoudig toegang tot content van NPO, RTL, KIJK en verschillende regionale omroepen door deze omroepen samen te brengen in één platform. De abonnementsdienst van NLZIET stelt gebruikers in staat het meest complete en actuele Nederlandse tv-aanbod online te bekijken: zowel on demand als live.

David van der Loo - App expert van AppSpecialisten

Als een van de meest vooraanstaande bureau's van Nederland, kun je niet om Triple heen. Als bedrijf dat ooit is gestart door vier techici met ambitie, is het uitgegroeid tot een speler van formaat op diverse gebiede, waaronder app-ontwikkeling. Grote A-merken kiezen voor hen door deze brede expertise en door hun creatieve interne cultuur.

Bedrijfskenmerken van Triple

Specialismen

Narrowcasting/andere schermen, Datavisualisatie, Locatie-dienst, Koppeling met bedrijfssysteem, Verkoper-ondersteuning, POD- en VOD-casting, Reserveren, Internet of Things

Markten

Sport, Cultuur, Industrie, Internationaal, Horeca, Infrastructuur & Utility

Platformen

AndroidApple

Budget

€ 50.000 - € 100.000+

Regio en plaats

Noord-Holland, Alkmaar

App Developers

35

Specialisten

Projectmanager, Grafisch designer, Interactie ontwerper, User experience designer

Jeroen Meijer, Senior Business Developer

Jeroen Meijer has over 20 years of experience in the field. His technical and professional expertise will allow you to successfully adopt apps from start to finish.

+31 72 ... toon nummer