Wittig

Ilse van Sommeren - Senior specialist digital Prénatal

Het was heel gaaf om samen met Wittig te werken. Er werd met ons meegedacht en er kwamen creatieve en goede oplossingen voor de vraagstukken die we hadden. Onze wensen werden meegenomen maar er werden ook kritische vragen gesteld voor een zo goed mogelijke user experience voor onze doelgroep. Niet alleen wij zijn blij met het resultaat, onze doelgroep ook. En daar gaat het uiteindelijk om!

Wittig is een uniek online mediabureau, gespecialiseerd in het creëren van mobiele apps en webapplicaties op maat. Onze overtuiging is dat apps en webapplicaties meer moeten zijn dan slechts een technisch werkend product, wij geloven dat de beleving van de gebruiker centraal staat. Daarom zorgen wij er niet alleen voor dat het product technisch perfect werkt, maar besteden wij ook extra aandacht aan een gebruiksvriendelijke interface die voor iedereen zonder uitleg te gebruiken is.

Selectie van apps gemaakt door Wittig

 • Singelloop Breda 2020

  platform
  AndroidApple

  budget
  € 10.000 - € 15.000

  markt
  Evenementen & PretparkenSport

  Vanwege Corona kon de Singelloop Breda dit jaar helaas niet doorgaan zoals andere jaren. Om deelnemers toch het gevoel van de jaarlijkse Singelloop te geven hebben we een app ontwikkeld waarmee de sfeer van het evenement toch beleefd kan worden! Tijdens het lopen worden er op basis van GPS geluidsfragmenten afgespeeld die je meeneemt in de sferen van de normale Singelloop.

 • Bumper

  platform
  AndroidApple

  budget
  € 20.000 - € 30.000

  markt
  LogistiekInfrastructuur & Utility

  Uit eigen initiatief hebben wij Bumper ontwikkeld, een app waarmee je andere weggebruikers kunt wijzen op hun rijgedrag. Er is veel irritatie in het verkeer, en geen manier om deze irritatie op een goede manier te uiten. Met Bumper kun je een melding maken van een andere weggebruiker, de weggebruiker ontvangt deze melding en krijgt zo inzicht in zijn rijgedrag. Daarnaast kun je met Bumper ook een seintje geven wanneer iemand zijn achterlicht stuk is of verkeerd geparkeerd staat.

 • Ynni

  platform
  AndroidApple

  budget
  € 50.000 - € 100.000

  markt
  BouwEnergie

  In opdracht van Net2Grid hebben wij de Ynni app voor iPhone en Android smartphones ontwikkeld. Met deze app krijgen gebruikers inzicht in hun energieverbruik per aangesloten apparaat. Door middel van meerdere grafieken en overzichten ontstaat een duidelijk beeld van zowel het gebruik als de efficiëntie van apparaten. De Ynni app is zo ontwikkeld dat deze white-label kan worden aangeboden, en de look-and-feel dus gemakkelijk kan worden aangepast aan de hand van de huisstijl van de labelpartner.

David van der Loo - App expert van AppSpecialisten

Als je kiest voor Bart en Niels van Wittig, dan kies je voor een persoonlijke aanpak van kleine ontwikkelaar die genoeg ervaring in huis heeft voor een professionele app. Niels is sterk in UI-design en Bart is de hoofd-ontwikkelaar binnen Wittig. Na 8 jaar apps en web-applicaties ontwikkelen hebben de mannen zich echt bewezen en ze leveren hoge kwaliteit apps af. Dat zie je ook aan dat ze voor Android en iPhone alleen Native apps maken. Ideaal voor MKB+ die een persoonlijke aanpak willen met een kwalitatief hoogwaardige app als resultaat.

Bedrijfskenmerken van Wittig

Specialismen

Open-data, Datavisualisatie, Geo(grafisch), Locatie-dienst, Spraakherkenning

Markten

Evenementen & Pretparken, Sport, Bouw, Logistiek, Infrastructuur & Utility, Energie

Platformen

AndroidApple

Budget

€ 10.000 - € 100.000

Regio en plaats

Noord-Brabant, Bergen op Zoom

App Developers

3

Specialisten

Projectmanager, Interactie ontwerper

Niels Bastian, Cofounder / UI Designer

Hi, ik ben Niels, één van de oprichters van Wittig. Wittig bestaat uit een klein team met veel passie voor de ontwikkeling van mobile apps en webapplicaties. Omdat we een klein team zijn heb je als opdrachtgever altijd direct contact met de uitvoerende personen. We zijn zeer flexibel en willen graag met de klant meedenken om problemen op te lossen. In de afgelopen 8 jaar hebben we bij Wittig veel ervaring opgedaan en gaan we de uitdaging in projecten zeker niet uit de weg. Zin om eens te sparren over een mobiele app, een webapplicatie, ontwikkeling van een back-end of koppeling met een externe API? Neem vrijblijvend contact met me op!

085877... toon nummer