Ilse van Sommeren - Senior specialist digital Prénatal

Het was heel gaaf om samen met Wittig te werken. Er werd met ons meegedacht en er kwamen creatieve en goede oplossingen voor de vraagstukken die we hadden. Onze wensen werden meegenomen maar er werden ook kritische vragen gesteld voor een zo goed mogelijke user experience voor onze doelgroep. Niet alleen wij zijn blij met het resultaat, onze doelgroep ook. En daar gaat het uiteindelijk om!

Bij Wittig ontwikkelen we goede apps met een focus op gebruiksvriendelijkheid. We houden het ontwikkeltraject graag overzichtelijk, we vinden dan ook dat over het bouwen van apps vaak veel te ingewikkeld wordt gedaan. De ene sprint na de andere. Projecten die steeds weer uitlopen. Vinden wij niet nodig. Bij ons begint het met een goede klik. Daarnaast maken we simpelweg heldere afspraken. En we leveren altijd binnen de afgesproken tijd en budget. Dat is waar we voor staan bij Wittig.


Selectie van apps gemaakt door

Bumper

platform
AndroidApple

budget
€20.000 - €30.000

markt
Logistiek, Infrastructuur & Utility

Uit eigen initiatief hebben wij Bumper ontwikkeld, een app waarmee je andere weggebruikers kunt wijzen op hun rijgedrag. Er is veel irritatie in het verkeer, en geen manier om deze irritatie op een goede manier te uiten. Met Bumper kun je een melding maken van een andere weggebruiker, de weggebruiker ontvangt deze melding en krijgt zo inzicht in zijn rijgedrag. Daarnaast kun je met Bumper ook een seintje geven wanneer iemand zijn achterlicht stuk is of verkeerd geparkeerd staat.

Singelloop Breda 2020

platform
AndroidApple

budget
€10.000 - €15.000

markt
Evenementen & Pretparken, Sport

Vanwege Corona kon de Singelloop Breda dit jaar helaas niet doorgaan zoals andere jaren. Om deelnemers toch het gevoel van de jaarlijkse Singelloop te geven hebben we een app ontwikkeld waarmee de sfeer van het evenement toch beleefd kan worden! Tijdens het lopen worden er op basis van GPS geluidsfragmenten afgespeeld die je meeneemt in de sferen van de normale Singelloop.

Ynni

platform
AndroidApple

budget
€50.000 - €100.000

markt
Bouw, Energie

In opdracht van Net2Grid hebben wij de Ynni app voor iPhone en Android smartphones ontwikkeld. Met deze app krijgen gebruikers inzicht in hun energieverbruik per aangesloten apparaat. Door middel van meerdere grafieken en overzichten ontstaat een duidelijk beeld van zowel het gebruik als de efficiëntie van apparaten. De Ynni app is zo ontwikkeld dat deze white-label kan worden aangeboden, en de look-and-feel dus gemakkelijk kan worden aangepast aan de hand van de huisstijl van de labelpartner.

David van der Loo - App expert van AppSpecialisten

Als je kiest voor Bart en Niels van Wittig, dan kies je voor een persoonlijke aanpak van kleine ontwikkelaar die genoeg ervaring in huis heeft voor een professionele app. Niels is sterk in UI-design en Bart is de hoofd-ontwikkelaar binnen Wittig. Na 8 jaar apps en web-applicaties ontwikkelen hebben de mannen zich echt bewezen en ze leveren hoge kwaliteit apps af. Dat zie je ook aan dat ze voor Android en iPhone alleen Native apps maken. Ideaal voor MKB+ die een persoonlijke aanpak willen met een kwalitatief hoogwaardige app als resultaat.

Bedrijfskenmerken van

Specialismen

Open-data, Datavisualisatie, Geo(grafisch), Locatie-dienst, Spraakherkenning

Markten

Evenementen & Pretparken, Sport, Bouw, Logistiek, Infrastructuur & Utility, Energie

Platformen

AndroidApple

Budget

€ 10.000 - € 100.000

Regio en plaats

Noord-Brabant, Bergen op Zoom

App Developers

3

Specialisten

Projectmanager, Interactie ontwerper

Niels Bastian, Cofounder / UI Designer

Hi, ik ben Niels, één van de oprichters van Wittig. Wittig bestaat uit een klein team met veel passie voor de ontwikkeling van mobile apps en webapplicaties. Omdat we een klein team zijn heb je als opdrachtgever altijd direct contact met de uitvoerende personen. We zijn zeer flexibel en willen graag met de klant meedenken om problemen op te lossen. Om je te helpen je idee voor een app concreet te maken hebben we onze Prototype Sessie ontwikkeld. Hierin ga je samen met twee specialisten aan de slag om jouw idee om te zetten naar concreet plan. Daarnaast maken we een duidelijk prototype voor je waardoor het direct duidelijk is hoe de app moet gaan werken en hoe deze ontwikkeld moet worden.

0858770... toon nummer