Bepaal de aanpak voor een bedrijfs-app op 2 manieren: | Bepaal de aanpak voor een bedrijfs-app op 2 manieren:

1. Bepaal aanpak voor je app zelf met de App Business Scan PDF
 

Met de App Business Scan test je op één A4-pagina of je bedrijf klaar is voor een app. Stuur hem naar je e-mailadres, print hem uit en je kunt meteen aan de slag!

Verstuur deze PDF naar je e-mailadres:

Wat is de App Business scan?
 

Met de App Business scan krijg je op één A4tje te zien of je overal aan hebt gedacht en je als bedrijf klaar bent voor een app. Heb je gedacht aan alle aspecten van de business case? Weet je zeker dat een app de beste oplossing is? Hoe zit dat juridisch? Je kunt hem binnen 10 minuten invullen en meteen visueel maken hoe goed je app-idee is. Je kunt hem zelf invullen of maak een afspraak met een expert om je te laten adviseren of je organisatie klaar is voor een app.

2. Krijg in een Workshop de aanpak voor je bedrijfs-app
 

Laat een expert langskomen die met jou en een aantal collega's in een workshop bepaalt of je bedrijf klaar is voor een app. Ook bepalen je samen welke stappen je moet zetten voor een succesvolle ontwikkeling en implementatie van de app.

Maak een afspraak voor een WorkShop met app-expert David van der Loo en krijg zekerheid over of je organisatie klaar is voor een app en samen een stappenplan te maken. De kosten hiervoor berdragen €600 (ex BTW) en zijn inclusief voorbereiding  en reisstijd.

Bekijk beschikbaarheid
 


Eerder geadviseerde bedrijven
 

DHL AviationKamer van KoophandelMinisterie van Veligheid en JustitieTata Steel

Meer klanten


Wat anderen zeggen over advies van David
 

John van Diemen

Digital Communications Manager TATA Steel

David heeft ons geholpen met een vergelijking van leveranciers waardoor we al in een vroeg stadium in staat waren de juiste leverancier te benaderen. Zijn adviezen over apps en een eigen appstore helpen ons om direct grip te krijgen en onze behoefte beter in kaart te brengen. Zeer waardevol.

Meer referenties