Methode voor een eigen app gelekt in podcast

Jouw geheim tot succes zomaar de wereld in slingeren, je moet wel gek zijn om dat te doen! Toch lekte David zijn methode om van jouw app-idee een succesvolle app te maken. Dat was te horen in de podcast “App je ff?” van Coffee Digital. Hosts Marthijn de Vries en Fabian Giger voelen David aan de tand: hoe ga je van app-idee naar appsucces?

Wil jij een 5-sterren app in de appstore? Kom erachter waarom dit alleen met native app ontwikkeling kan

Wanneer je app eenmaal op de App Store staat, wil je natuurlijk hoog op de ranglijsten komen te staan. Dat kan door effectieve marketing en gerichte advertenties. Robbert Marks, directeur-eigenaar van ontwikkelaar Glamorous Goat en app investeerder, ziet al veel eerder in het proces de mogelijkheid om hoog te ranken.

Waarom developers liever niet voor startups werken en hoe je daarmee omgaat

Startups zijn moeilijke klanten voor app ontwikkelaars. Het kost veel tijd om het project op te starten, ze hebben weinig geld én hoge eisen. En toch vindt Fabian het leuk om met ze te werken. Hoe zit dat nou?

Van prototype naar app zonder te slalommen

Hoe ga je van design naar programmeerwerk? Hoe zorg je ervoor dat de ontwikkelaar maakt wat jij voor ogen hebt?

Zo blaas je mensen omver met een prototype van je app

Maar hoe zorg je daarvoor als je nog helemaal geen app hebt, alleen een app-idee? Met UX designer Paul de Jong komen we achter de kracht van een prototype van jouw app.

Krijg een app offerte in 5 minuten

Geen flauw idee wat de ontwikkeling van jouw app gaat kosten? Dan heb jij een offerte nodig! Ontdek wat je kan verwachten in een video en snelle methode.

Maak je app bekend met PR

Met alleen marketing kom je een heel eind met de lancering van je app. Maar wist je dat je nog een flinke stap verder kan zetten met een ander ingrediënt?

Rondkomen van je apps met Jordi Bruin

Dit jaar kwamen appkenners en -kunners samen op Appril en Appdevcon. Een van de sprekers was Jordi Bruin. Naast dat hij een goed voorbeeld is voor mensen met een app-idee, geeft hij ook een aantal waardevolle tips!

Een developer aannemen voor je startup: zo doe je dat

Als startup heb je misschien niet alle kennis van software ontwikkeling in huis. En zo wel, mis je misschien wat mankracht. Dan neem je een developer aan, toch? We vragen het Jacqueline de Gruyter.

App ontwikkelen in Oekraïne: zo werken developers tijdens een oorlog

Apps ontwikkelen in oorlogstijd, wat betekent dat voor ontwikkelaars en voor jouw app?

AI en Apps: zo zet je algoritmes in voor je eigen app

Apps en AI, twee relatief nieuwe technologieën die de mogelijkheid bieden om elkaar te versterken. Maar hoe zorg je ervoor dat AI een succesfactor wordt in jouw app-verhaal? We vragen het Chris van Aart, oprichter en technisch directeur van Bolesian.