Laat je app-idee groeien tot een succes!

Dat begint met professioneel inzicht in hoe goed je idee is, tijdens de App-idee Scan

De App-idee Scan is een sessie van 3 uur waarin ik laat zien hoe goed je idee is. Ook krijg je een stappenplan om stap-voor-stap je idee te laten groeien tot een succesvolle app.

Tijdens de app-idee scan kom je erachter:

- Of je app-idee een goed idee is

- Hoe je geld verdient met je app-idee

- Hoe je geld bij elkaar krijgt om je app te laten maken (financiering)

- Een stappenplan om je idee succesvol te maken!

De kosten voor de App-idee Scan zijn €350,- (ex BTW)

David van der Loo - Adviseur Mobiele Applicaties

"Wil je jouw app-idee succesvol maken? Pak het dan professioneel aan. Plan een App-idee Scan."

 

Klanten van AppSpecialisten
 

DHL AviationTiqTiq appKamer van KoophandelGemeente TilburgMinisterie van Veligheid en JustitieTapp Your Music AppTata SteelWoonderhoud app

 

 

 


Marien Boele - Trotse eigenaar van Whennn app
"Ik heb gemerkt dat de App-idee scan aansluit op praktijk. Ondanks dat het ruim 7 maanden geleden is, kijk ik er nog regelmatig op terug. David bracht me daarnaast in contact met de juiste partner voor de doorontwikkeling van mijn app."

Bekijk meer klanten en aanbevelingen
 


 

Veelgestelde vragen

 

Is €350 (ex BTW) voor een afspraak met een expert niet duur?

Niet als je bedenkt dat een app laten maken je gemiddeld €19.000 kost. Als je jouw app serieus wil uitvoeren, dan investeer je nu om later geld te besparen. Alleen al de keuze voor de juiste app-ontwikkelaar kan je duizenden euro's besparen, waar ik je tijdens het gesprek graag mee help.  

 

Wat krijg je tijdens de afspraak met een expert?

Je gaat 3 uur intensief aan de slag met je app-idee met app-expert David van der Loo. We gebruiken het App-idee scan Board, een groot schema, om alle aspecten die komen kijken bij app-ontwikkeling inzichtelijk te maken. Je gaat naar huis met overzicht van waar je staat en wat vervolgstappen zijn. Als je eraan toe bent brengen we je rechtstreeks in contact met een app-ontwikkelaar met passende ervaring.

 

Moet mijn app-idee al uitgewerkt zijn?
 

Dat hoeft niet. Het is juist slim om in een vroeg stadium al te praten met iemand over je app. Is je app nog een (pril) idee? Dan kan ik je helpen met de stappen die je moet zetten. Dan weet je meteen welke stappen je moet zetten en doe je geen dubbel werk.