Vind app bouwers met ervaring in jouw markt

Apps zijn van alle markten thuis. Zo kan je een sport app maken maar ook een gezondheidsapp. Ook app bouwers hebben meer ervaring in de ene markt dan de ander. Daarom is het handig om met app bouwers te werken die aansluiten bij jouw markt.

Lees het artikel of bekijk de samenvatting in de video:

Waarom een van de app bouwers uit jouw markt kiezen?

Ik heb al met veel app bouwers gewerkt. Ieder heeft zo zijn eigen kenmerken. Sommigen zijn heel goed in het creatieve proces, andere denken weer mee met de commercie terwijl anderen weer technisch zeer goed zijn. Iedere app-ontwikkelaar in de zoekmachine op deze website scoort voldoende op elk van die 3 vlakken. Daar zijn ze immers op geselecteerd. Je kiest nooit verkeerd. Maar hoe maak je dan de keuze tussen deze app-specialisten?

Als ik mensen achteraf vraag waarom ze tevreden waren om hun app bouwer, dan antwoorden ze vaak "Omdat deze app bouwer goed meedacht".

Les 1 is dus: kijk naar hun ervaring! Want met de juiste ervaring denkt een app bouwer meer mee dan anders: hij weet immers al hoe apps in jouw markt werken.

En dat is niet het enige. Ook achter de schermen gebeurt er meer bij een app bouwer met de juiste ervaring. Die heeft dit al eerder gedaan en bouwt verder op bewezen techniek.

App bouwers met de ervaring in jouw markt bouwen niet alleen sneller en betaalbaarder, ze denk meer mee en bouwen ook een app met hogere technische kwaliteit.

7 app bouwers en hun markten

In welke markt valt jouw app-idee? Is dat sport, voedsel, overheid, retail, beveiliging of in de bouw? Ontdek dan in dit artikel welke app bouwers bij jouw idee passen en welke apps er al in verschillende markten zijn gebouwd. Ook vind je handige overzichten van alle app bouwers in één markt!

app bouwersMarkt 1: Sport

Er zijn al talloze sport apps gelanceerd. Denk aan apps voor hardlopen, wielrennen en fitness. Dat wil natuurlijk niet zeggen dat jouw app-idee geen succes kan worden! Als jij jouw app-idee hebt uitgewerkt, kan je op zoek gaan naar app bouwers. Een ervaren sport app bouwer is PINCH. Zij hebben de Hockey.nl app gebouwd.

app bouwersHockey.nl

Hockey.nl is een app voor hockeyliefhebbers en hockeyspelers. Met de app heb je altijd en overal makkelijk toegang tot het laatste nieuws, clubs, competities en de KNHB-standenmotor. PINCH heeft de Hockey.nl app ontwikkeld zodat hockeyspelers en liefhebbers gemakkelijk alles kunnen volgen over de sport maar ook over hun eigen wedstrijden.

PINCH zou ook een sport app voor jou kunnen bouwen. Hier vind je alle app bouwers voor de sport markt op een rijtje.

app bouwersMarkt 2: Voedsel

De voedsel markt is een brede markt. Zo kan je apps vinden die je helpen goedkoop of duurzaam te eten. Er zijn apps waarmee je boodschappenlijstjes kan maken en delen. En ook kan je boodschappen doen bij de Jumbo of Albert Heijn met apps. Zoek je app bouwers voor jouw voedsel app? Dan is Infi misschien iets voor jou. Infi is de maker van de voedsel app: Couverts.

app bouwersCouverts

De Couverts app is Nederlands grootste website en app voor het reserveren van restaurants. Met de app kan je last minute reserveren bij meer dan 2500 restaurants in Nederland. Ook kan je recensies van andere gebruikers lezen, nieuwe restaurants ontdekken, de route naar een restaurant krijgen en veel meer.

Hier vind je alle app bouwers voor de voedsel markt.

app bouwers

app bouwersMarkt 3: Overheid

Bij apps voor de overheid kan je denken aan het vinden van SZW cijfers, een kopie voor je ID, diergegevens vinden, nieuwe wetten ontdekken of de Nederlandse export zien. Als jij een idee hebt voor een bijvoorbeeld een gemeente, dan kan je op zoek naar app bouwers voor overheid apps. App bouwer YipYip heeft ook een overheid app gemaakt: Rotterdam Routes.

app bouwersRotterdam Routes

YipYip ontwikkelde in opdracht van de Gemeente Rotterdam de app Rotterdam Routes. De wandelroute app leert je de stad beter kennen, je wordt aan de hand meegenomen door een echte Rotterdammer die je alle ins-en-outs van de stad vertelt.

Hier vind je alle app bouwers van overheid apps.

"In tegenstelling tot mobiele sites zorgen Retail apps ervoor dat klanten vaker terug komen."

app bouwersMarkt 4: Retail

Steeds vaker shoppen mensen via apps. In tegenstelling tot mobiele sites zorgen Retail apps ervoor dat klanten vaker terug komen. Daarom kunnen Retail apps de klantloyaliteit bevorderen. Zelf heb je vast ook wel eens de app van Hema, H&M of Bol.com gebruikt. Heb jij producten die je per app wil gaan verkopen? Dan is het slim om met een Retail app bouwer samen te werken. Een voorbeeld van een app bouwer in de Retail markt is App Agency. Zij hebben een app gemaakt voor verf producten: de Verf Bestel App.

app bouwersVerf Bestel App

Met de Verf Bestel App is verf bestellen een stuk makkelijker. Hiermee kun je zelf de verf scannen en zo bestellen via deze App. Alle bestellingen komen in een op maat gemaakt CMS terecht. Hieruit kunnen alle producten, acties, gebruikers aangepast en beheerd worden. Het resultaat? Aanzienlijke kostenbesparing tijdens het bestelproces en daarnaast een verhoging van de service aan de klant.

Hier vind je alle app bouwers in de Retail markt.

app bouwersMarkt 5: Logistiek

Logistiek is de uitgelezen sector waarin apps voordelen kunnen brengen. Zo kan je pakketjes in de gaten houden en bijhouden waar schepen of vrachtwagens zijn. Intoapps heeft meerdere apps gebouwd voor de logistiek markt. Zo ook de app: Safmarine.

app bouwersSafmarine

De Safmarine app voor Deense transporteur Safmarine maakt het mogelijk om in te plannen wanneer een container gaat vertrekken uit de haven. Door middel van de tracking functie wordt het mogelijk om met push berichten op de hoogte gehouden te worden van de actuele status.

Hier vind je alle app bouwers in de logistiek markt.

app bouwersMarkt 6: Beveiliging

Wil je een app ontwikkelen om de wereld veiliger te maken? Dat wilde app bouwer App Your Service ook! Zij maakte de Lokaal Alarm Systeem app. Leer hieronder wat zo’n beveiliging app inhoudt.

app bouwersLokaal Alarm Systeem

Lokaal Alarm Systeem zorgt er voor dat je in je buurt direct en goed geïnformeerd bent en je elkaar kunt helpen. Weet wat er leeft en speelt in je eigen straat, communiceer op eenvoudige wijze met je buurtgenoten over veiligheidsaspecten, zoals inbraak, brand, ongeval of een onveilige situatie.

Heeft deze app je geïnspireerd om ook een beveiliging app te maken? Kijk dan hier voor alle app bouwers in de beveiliging markt.

app bouwersMarkt 7: Bouw

Ook in de bouw kunnen apps veel voordelen opleveren en tijd besparen. Het kan bijvoorbeeld de communicatie en kwaliteit tussen projectpartners verbeteren. Heb jij een gat in de bouwmarkt gevonden waar iedereen op staat te springen? Dan zou je in zee kunnen gaan met app developer 2CoolMonkeys. Zij maakte de app: Duurzaam RWS.

app bouwersDuurzaam RWS

Duurzaam RWS is een app die de projecten van de Rijkswaterstaat in Virual Reality weergeeft. Hierin maak je kennis met drijvende zonnepanelen, de energieneutrale snelweg en kan je zien hoe de A2 verlicht wordt met led.

Hier vind je alle app bouwers voor apps in de bouw.

Per markt zijn er verschillende expertises nodig om apps te bouwen. Bij bovenstaande app bouwers weet je zeker dat ze de expertise in huis hebben om jouw app prachtig te maken. Is jouw app meer geschikt voor een andere markt? Of wil je liever sorteren op prijs? Neem dan een kijkje in onze zoekmachine voor een applicatie ontwikkelaar.

app bouwersApp bouwers vinden op basis van locatie

Vind je liever app bouwers bij jou in de buurt? Dat kan. Klik dan op een van de steden en ontvang een PDF met ontwikkelaars bij jou in de buurt: Eindhoven, Utrecht, Rotterdam, Amsterdam

icoon uitroeptekenWaarschuwing!

Voordat ik het vergeet: voor welke markt je app ook is, zonder fans kom je nergens. Stel, een app bouwer zet al je ideeën en wensen om in een prachtige app. Het resultaat: een prachtige app! Maar wat blijkt: de downloads blijven uit én niemand weet je app te vinden. Zonde van het geld en zo'n prachtige app. Zorg ervoor dat je app aan populariteit wint, kom in dit artikel achter de belangrijkste eerste stap om een app succesvol op de markt te brengen.

app bouwersApp bouwer(s) gevonden. En dan?

Ja! Je hebt een app bouwer gevonden. Heb je financiering? En een uitgewerkt plan?

Nog niet hoor ik je zeggen... Dan is de kans op een succesvolle app niet zo groot. Ook zal een app bouwer je niet snel serieus nemen helaas. Neem dan contact op met AppSpecialisten om je te helpen met de juiste strategie en financiering

Wel? Mooi! Dan is het slim om goede afspraken te maken over hoe jouw app ontwikkelt gaat worden. Daarom sturen we je de PDF '20 tips voor zakendoen met app-ontwikkelaars'.

Voer je naam en e-mailadres hieronder in, dan ontvang je deze PDF met waardevolle samenwerkingstips GRATIS in je e-mailbox:

PS Ben je op zoek naar een app-ontwikkelaar die in de buurt zit? Bekijk dan eens de vergelijkingen van: