AppSpecialisten sluit zich aan bij 30MIN

Ondernemers komen dagelijks diverse uitdagingen tegen. Deze uitdagingen overwinnen zij niet alleen, maar samen met anderen.

Waarom 30MIN?

Met 30MIN krijg je in een half uur een nieuw perspectief op de uitdagingen die je als ondernemer tegenkomt. Loop je vast met je website, businessplan, of iets anders voor je bedrijf? Dan kun je misschien wel wat hulp gebruiken. De deelnemers van 30MIN denken graag met je mee en geven je praktische tips waarmee je verder kunt. Of misschien stellen we jou wel een vraag die je op een ander spoor zet. 

Zo werkt 30MIN

Deelnemers van 30MIN bereiken je telefonisch, via Skype of Google Hangouts . Elke dag, maximaal 30 minuten. Gratis. Waarom? Omdat we geloven in het delen van kennis. Onderling helpen we elkaar en anderen ook met dit soort dingen. We zijn allemaal experts op ons eigen gebied en denken graag mee. Daar reserveren we elke dag 30 minuten voor. 

AppSpecialisten doet mee!

Ook AppSpecialisten heeft ervaring met app ontwikkeling, businessplannen, marketing en online marketing. Deze ervaring maken we beschikbaar via 30min.nl

Waarmee kunnen we jou helpen? Maak een afspraak via 30MIN! Of plan direct 30MIN via AppSpecialisten

30MIN is wekelijkse webinar geworden vanaf 26 september 2017

Nadat 30MIN steeds maar succesvoller werd, en ik bijna 500 mensen had geholpen, begon ik geen plek meer over te houden voor de mensen met dringende vragen. Zo moesten steeds meer ondernemers en bedrijven weken wachten op een adviesgesprek. 

Om daar een oplossing voor te vinden, en om zoveel mogelijk mensen tegelijk te helpen, ben ik op 26 september 2017 gestart met het geven van wekelijkse webinars. 

Hierin leer je niet alleen veel over apps maar kan je ook je dringende vragen over je eigen idee kwijt. Onderwerpen van de webinars zijn; Succesvolle apps maken, Prijs van je app berekenen en Starten met je app.

Klik hier om je in te schrijven voor de volgende webinar en krijg advies over jouw idee!

-David van AppSpecialisten