Oké, ik zat dus dit weekend chocolade pepernoten te eten. En het schoot me opeens te binnen, als er deze Sinterklaas gekleurde pieten komen, hoe kunnen we dat aan kinderen uitleggen? En hoe doen we dat op een manier dat past bij bij het vrolijke sinterklaasfeest dat draait om samenzijn en snoepgoed?

Met gekleurde pepernoten! Pepernoten die met natuurlijke kleurstof zijn gebakken in alle kleuren van de regenboog. Ze worden dan verkocht in zakken met gemengde gekleurde pepernoten.

Kinderen houden van kleurtjes. En pepernoten kennen ze al. Voor ouders is het makkelijk "De pieten hebben verschillende kleuren, net als de gekleurde pepernoten".  

Zo blijft het Sinterklaasfeest een feest voor kinderen en hebben ouders een manier om het samen met kinderen te beleven.

Oké, nu heb ik het idee met je gedeeld. Misschien vind je het wel een heel goed idee, of juist niet. 

Maar waarom heb ik het gedeeld? Omdat ik ervan overtuigd ben dat delen loont! Ik kan er namelijk achter komen of het een goed idee is. Of dat er nog dingen aan verbeterd moeten worden. Bijvoorbeeld of het wel mogelijk is om pepernoten gekleurd te maken. Of misschien kent iemand een manier om gekleurd deeg te maken. Misschien wil iemand me wel helpen om het uit te voeren. Hoe dan ook, het delen van het idee is de eerste stap om het te laten groeien.

Zo geldt dat ook voor het delen van jouw app-idee. Pas als je een idee deelt kan het gaan groeien. Het is de eerste stap om er een succes van te maken.

Ik heb een PDF geschreven waarin je kunt lezen hoe je, net als ik, het delen van je idee kunt aanpakken. Zonder dat je bang hoeft te zijn dat het gestolen wordt. Dat kun je naar jezelf sturen door hieronder je e-mailadres achter te laten.

Heb je input voor mijn idee, (bijvoorbeeld met een recept of hoe het beter kan!) laat het dan gerust achter in de reactie onder het artikel.

Juridisch document
Weten hoe je jouw app-idee beschermt?
Drieluik app idee bescherming PDF
Kom erachter wat de opties zijn en hoe je jouw idee beschermd

Met de Drieluik App-idee bescherming krijg je:

✔️Alle opties op een rij om jouw app te beschermen

✔️De goedkoopste opties zodat je bespaart op hoge juridische kosten

✔️Hoe je iedere optie inzet voor jouw app: meteen aan de slag!


Toegang tot de Drieluik App-idee bescherming kost normaal €7 in onze shop, nu direct toegang voor €0:

-David van AppSpecialisten

Doel van jouw app
Fase van jouw app
Markten
Geschreven door
David van der Loo

Reacties: Wat vind jij van dit artikel?

Je hebt het bovenstaande artikel snel doorgelezen. De kopjes en iconen waren daarvoor handig. Maar misschien heb je iets gemist dat er niet in stond. Of misschien heeft dit artikel je juist geholpen. Laat een reactie achter en laat weten wat je van het artikel vindt!

Klik en laat een reactie achter

Ingediend door david@appar.nl op

Nu, een week na de lancering van dit artikel, zijn er nog geen reacties binnen. En dat is fijn.

Want nu weet ik dat dit géén goed idee is. Stel, ik had er nu een week van mijn tijd en heel wat geld in gestopt om deze gekleurde pepernoten werkelijkheid te maken. Dan was ik er op nu achtergekomen dat al die moeite en dat geld voor niets was geweest.

Fijn dus dat ik er, door er alleen een video van te maken en deze te vespreiden, ik tot dezelfde conclussie kom. Voor mij geldt: het delen van mijn idee loont!

Dat geldt ook voor jouw idee. Wil jij al je ziel en zaligheid stoppen in een idee, om er dan achteraf achter te komen dat er geen behoefte aan is? Beter je idee nu delen en slim omgaan met je tijd en geld!

Wil je je idee een keer (vertrouwelijk) delen met iemand, ik stel daar 30MIN van mijn tijd voor beschikbaar. Gratis. En eenvoudig per telefoon. Gewoon, omdat ik delen belangrijk vind. Plan gerust een belafspraak met me in via deze link: www.appspecialisten.nl/30min-bellen-met-appspecialisten

Ik hoor graag van je,

Met vriendelijke groeten,

-David