Start je slim of laat je je app floppen?

‘Moet ik mijn app-idee beschermen?’
‘Hoeveel kost mijn app-idee?
‘Hoe zorg ik dat mijn app een succes wordt?’

Deze vragen krijg ik dagelijks van bedrijven en ondernemers. Als jij een app-idee hebt, dan heb jij je deze vragen ook. 

Ook ik heb mij deze vragen gesteld toen ik zo’n 8 jaar geleden met mijn eigen app ontwikkeling bezig was. Het probleem was, dat ik ze te laat had gesteld!  Pas nadat er duizenden euro’s aan de app besteedt was, bleek dat er geen succes of winst was. Laat staan veel tevreden gebruikers…

Gelukkig weet ik nu dankzij mijn expertise en ervaring, hoe je er WÉL voor zorgt dat je app er komt én een groot succes wordt.

Hieronder vind je verschillende manieren van ondersteuning, waarmee ik al duizenden mensen met een app-idee geholpen heb.

Welke ondersteuning past bij jou en jouw app?

-David van der Loo
Oprichter AppSpecialisten

Welke ondersteuning past bij jou?

Ebooks & Tools

Klein, kort en krachtige hulpmiddelen

Wil je de kosten van je app leren kennen? Direct je idee tot leven zien komen?
Of de expertise van David aan je vingertoppen krijgen?

In deze categorie vind je korte, krachtige documenten, trainingen en online tools om snel stappen te zetten naar je eigen app.

Vanaf € 7

Online Masterclasses

Expertise in korte video’s

Een masterclass is een korte, krachtige video-training die je in ongeveer 45 minuten meteen een concrete aanpak geeft voor je app!

Kies uit de onderwerpen:

► Verdienen 
► Financiering
► Stappenplan
► Kosten

Vanaf € 25

App Takeoff

Volledige begeleiding naar een eigen app

app-takeoff klein

Jouw idee, daar ligt het niet aan. Je weet al dat je er een app van wil maken. Maar wel hóe je daarvan een app maakt.

Wat nou als je weet waar je moet beginnen met ophalen van geld én weet wat je moet zeggen? Dat geldverstrekkers juist je willen helpen? En dat je daardoor veel sneller je bedrag bij elkaar hebt om je app uit te voeren?

Ik wil je leren je daar gemakkelijk bij te voelen en vertrouwd, plezier te krijgen in het vinden van een financier. Daar geef ik je begeleiding bij, zodat je in een rechte lijn naar je eigen app gaat!

Vanaf € 4950

Meer App Downloads

Online training voor bestaande apps

Heb je een app, maar nog niet het aantal gebruikers dat je verdient? Wil je af van je blauw betalen aan advertenties? Deze training geeft je een stap-voor-stap aanpak naar meer downloads.

Helemaal toegespitst op mensen die hun app al af hebben of bijna gaan lanceren.

Je krijgt een concrete aanpak die in korte, praktische video’s wordt uitgelegd. Je kunt deze training direct zonder begeleiding zelf beginnen.

Vanaf € 1997

Zij werken al met AppSpecialisten:


"David maakte mij in één gesprek wegwijs in apps. Hij zorgde voor een heldere lijn en maakt het vervolg overzichtelijk. Zijn advies was perfect."
Maryam Daraei
International Project Manager
Ministerie van Veiligheid en Justitie

"David heeft ons geholpen met een vergelijking van leveranciers waardoor we al in een vroeg stadium in staat waren de juiste leverancier te benaderen. Zijn adviezen over apps en een eigen appstore helpen ons om direct grip te krijgen en onze behoefte beter in kaart te brengen. Zeer waardevol."
John van Diemen
Global Digital Marketing Manager
Tata Steel

"David is de persoon die je nodig hebt wanneer je een app wilt ontwikkelen, vermarkten of professionaliseren. Van het begin tot het einde is David een deskundig en ervaren sparringspartner."
Raymond van der Wurff
Eigenaar
Bubba app