De kosten van een app laten maken? Zie wat andere apps hebben gekost: van € 2.500 tot € 100.000+

Het is lastig om inzicht te krijgen in de kosten van het laten maken van een app. Om het voor jou makkelijk te maken, geven we je een overzicht van een aantal apps die in diverse prijsklasse ontwikkeld zijn door verschillende app-ontwikkelaars.

Krijg een app offerte in 5 minuten

Geen flauw idee wat de ontwikkeling van jouw app gaat kosten? Dan heb jij een offerte nodig! Ontdek wat je kan verwachten in een video en snelle methode.

Een app voor je bedrijf tienduizenden euro's goedkoper? Ontdek de whitelabel app!

Heb jij je zinnen gezet op een business app? Misschien is een whitelabel app het passende antwoord. Lees hier de voor- en nadelen van een whitelabel app.

De 4 meest onverwachte onderhoudskosten van een app

Onverwachte kosten voor je app vind ik frustrerend. Bekijk de video en ontdek welke 4 verborgen onderhoudskosten van apps jij moet kennen.

Wat is app hosting en hoeveel geld ben je eraan kwijt?

Je hebt je app ontwikkeld (of gaat er een maken). Maar je app staat niet gratis op de app store en wordt ook niet voor niets onderhouden door je ontwikkelaar. In dit artikel kom je erachter wat app hosting is, waaruit het bestaat en hoeveel het je kost.

Wat kost een app?

"Wat kost een app?" Dat is verreweg dé meest gestelde vraag over apps. In dit artikel krijg je het antwoord en kun je kijken hoeveel jouw idee kost!

Jaarlijkse kosten van een app

Hoeveel kost dat ook alweer, een app op de appstore zetten?

12 dingen die jouw app goedkoper maken

Een app is hartstikke duur! Gelukkig is Tanya van Workum van 5pro Mobile een ervaringsexpert op het gebied van apps maken.

Geld vinden voor je idee op 16 manieren

Je hebt een geweldig app-idee, maar geen geld om 'm ook echt te bouwen. En goedkopere opties blijken achteraf duurkoop. Hoe kom jij aan app financiering?

App offertes vergelijken: deal or no deal

App offertes vergelijken. Hoe weet je of je wel de goede prijs voor je app hebt? In dit artikel geven we je de oplossing!