“Helder en meeslepend geschreven” 
– Yvonne Drissen, Bureau DWARS

Leer hoe je fans krijgt voor jouw app-idee

Met dit boek leer je van jouw unieke idee aan populaire app te maken. Zo zorg je ervoor dat je geen domme fouten maakt die anderen wél maken! 

Ontdek hoe jouw idee een haalbare app wordt waar mensen helemaal gek van zijn.


Gratis Sneak Peek:

Door het invullen van dit formulier worden je gegevens beschermd volgens onze Privacy Statement. Je ontvangt een mail met het aangevraagde document en daarnaast andere mails met tips voor je app, waar je je altijd voor kunt uitschrijven.

maak een app als een baas papieren boek

Boek

Paperback – €19,95
Voor 21u bestelt, vandaag verzonden 
Gratis verzending

maak een app als een baas ebook

E-Book

E-book – € 16,95
Digitaal boek – EPUB
Start meteen met lezen

Exclusieve kennis die van je idee een populaire app maakt

App-expert David laat je zien hoe je van A tot App gaat:
Bestel het boek nu voor maar €19,95
over ons uitgeknipt

Auteur David van der Loo

“Dit boek is een aanrader voor een ieder”​

5/5

Dit boek is een aanrader voor een ieder die zich op wat voor manier dan ook bezig houdt met het ontwikkelen van apps. Ondernemers, designers, programmeurs… Ik ben er van overtuigd dat dit boek ons allemaal kan helpen om een top app te lanceren.

Fernon Longfur
Tifi App

“Blij dat ik dit boek gekocht heb”

5/5

Blij dat ik dit boek gekocht heb ondanks tegenstaande titel en kaft.
Helder en meeslepend geschreven.
Stap voor stap worden de diverse ontwikkelfases doorgenomen met concrete voorbeelden, valkuilen en tips. Uitgangspunt is dat jij aan het roer staat maar het niet alleen doet. Vandaar de titel en de kaft.

Yvonne Drissen
Bureau DWARS

“Koop dit boek snel, nu het nog voorradig is”

5/5

In het boek neemt David je mee op reis langs de vele aspecten die het maken van een app in zich draagt. Van gedegen marktonderzoek tot de identiteit van je app. Daarnaast de aspecten van funding, app bouw en de vele keuzes die op je pad komen. Kans op succes krijg je maar 1 keer.

Mijn tip: koop dit boek snel, nu het nog voorradig is. Je zult er erg veel plezier van hebben.

Stef Kampinga
Impkt en Woonbalans App

Hoe dit boek jou gaat helpen

Ben jij degene die opeens een super-idee had? Weet je een probleem voor iemand op te lossen? Heb je zelf een irritatie die jouw app kan verhelpen? Dan ben jij perfect voor dit boek!

Met het ‘A TO APP’ stappenplan krijg je alle antwoorden die je nodig hebt. Welke verdienmodellen zijn er? Hoe kies je goed partner uit? Moet je jouw app-idee beschermen?

Dit is het eerste boek in Nederland die mensen met een app-idee helpt, van A tot App. NEE, geen moeilijke programmeertaal, gewoon normale taal over hoe jij een succesvolle app aanpakt.

De geheimen van je broekzak

Veel mensen hebben een TOP app-idee. Super! Geweldig! Hier wacht de wereld op. Maar.. Wat nu? Welke stappen moeten gezet worden? Hoeveel kost je idee? Bijna niemand weet hoe de app-wereld in elkaar steekt. En hierdoor ontstaat een GROOT probleem: 83% van de app-ideeën wordt een gefaalde app met géén gebruikers. Dat is toch verschrikkelijk, heb je zo’n goed idee, faalt deze compleet.

Het is tijd dat daar verandering in komt. Tijd dat er wordt geleerd van ervaring in plaats maar weer ‘een app voor de heb’ te maken. Wat zou er gebeuren als je met de juiste kennis de allerbeste app van de App Store zou worden? Dat jouw app fans maakt, ambassadeurs creëert van jouw idee?

Daarom vertel ik in dit boek alle geheimen die in de smartphones van alle broekzakken schuilen. Als app-expert neem ik je mee in de app-wereld en vertel ik je precies wat je WEL en NIET moet doen! Ik leg je uit hoe je een app maakt.. als een BAAS!

Het boek kost €19,95 inclusief verzendkosten.

Over David van der Loo

David van der Loo leert mensen met een app-idee om fans te krijgen voor hun app, door de juiste stappen te volgen en de goede informatie te geven. Nadat hij als projectmanager voor grote bedrijven had gewerkt, wilde hij graag werken met ondernemers. Door zijn ervaring te delen heeft hij al honderden ondernemers geholpen en ook bedrijven, waaronder DHL, TATA Steel, de Kamer van Koophandel en Gemeente Tilburg. David heeft een website opgericht met maandelijks bijna 10.000 bezoekers, heeft talloze vlogs gemaakt, is spreker, trainer en auteur van ‘Maak een APP als een BAAS!’.

AppSpecialisten in de Media
David bij Boekbanner

We zorgen er natuurlijk voor dat het boek je in goede orde bereikt. Mocht je het boek niet ontvangen of als het beschadigd is, krijg je uiteraard je geld terug.