Deze opdrachtgevers gingen je al voor | klanten

Geleverde diensten:
App-idee scan, Advies, Marktonderzoek

Paul Pannevis
CEO - Healthy Lifestyle Monitor
David guided me very well in my reorientation towards my business target group. The methodology used to prepare and conduct professional interviews has led to valuable responses from my clients. Sparring about priorities with regard to the desirable next steps for the phase my company is in has made making choices easier. I warmly recommend David to anyone who wants business advice in making plans and realizing software for mobile applications. 
Geleverde diensten:
Advies

Wietse Bijkersma
Manager Logistics - Organon
Met mijn collega's was ik aan het worstellen met een aantal dilemma's rondom een app. Na het advies van David kan ik nu verder en een gedegen verslag en advies opleveren aan het management. Met dit advies blijft het niet zweven maar kan het bedrijf ook echt verder. De lat ligt hoog bij ons en daarom zijn we bij David uitgekomen. Daar ben ik erg blij mee!
Geleverde diensten:
App-idee scan, Ontwikkelaarselectie, Advies, Marktonderzoek, Prototype

Ida Kruissen
Oprichter - Ida Kruissen
Ik begon met nog maar een pril ideetje, maar David pakte mijn idee meteen op en maakte er met mij een professionele app van. Het koste me eerst wat geld, maar daar kwam al snel een flinke som subsidie voor terug. Het krijgen van een financiering was een enorme BOOST! Door zijn manier van werken koste het me ook weinig tijd en ik zette enorme stappen. En nu mijn idee in het echt voor me zien is echt een feest. Zonder zijn steun was dat nooit gelukt! Het is een hele fijne samenwerking.
Geleverde diensten:
App-idee scan, Ontwikkelaarselectie, Advies, Marktonderzoek, Prototype

Sem Tielemans
Oprichter - Wijkie
David draagt met zijn advies enorm bij aan het ontwikkelen van een app die waardevol is voor de gebruiker. Al vanaf de start van Wijkie is AppSpecialisten betrokken geweest bij het proces. Voor elke fase in de groei van Wijkie heeft David door middel van brainstormsessies en marktonderzoeken de begeleiding geboden die ik nodig had. Als je fans wilt voor je app, dan is David de juiste man.
Geleverde diensten:
Advies

Robin Holts
Quality, Safety & Environment Executive - DHL Aviation
In een gesprek heeft David voor ons meteen waarde gecreeerd door waardevolle inzichten over apps te geven en meteen tot een concrete plan te komen in de vorm van een app-pilot.
Geleverde diensten:
Ontwikkelaarselectie, Advies

John van Diemen
Digital Communications Manager - Tata Steel
David heeft ons geholpen met een vergelijking van leveranciers waardoor we al in een vroeg stadium in staat waren de juiste leverancier te benaderen. Zijn adviezen over apps en een eigen appstore helpen ons om direct grip te krijgen en onze behoefte beter in kaart te brengen. Zeer waardevol.
Geleverde diensten:
Advies

Marc Wilde
‎Manager Supplier Relationships - Stedin
Ik wilde iets met apps voor Stedin, maar wist niet hoe ik hiermee verder moest. Samen met David kwam ik op een gaaf concept dat precies paste bij mijn vraag. Ik ga dit meteen met collega's bespreken.
Geleverde diensten:
Advies

Pim Graafmans
Area Manager Zuid Nederland - Young Capital
Ik wist niet precies wat ik moest verwachten van het advies van David, maar achteraf bleek het super waardevol. Ik heb zeerwaardevolle tips gekregen en ga ook meedoen aan zijn webinar. Ik kan hem zeker aanbevelen.
Geleverde diensten:

Francien de Lange
Founder/Owner - HEALZ
Ik heb erg veel geleerd en inzicht gekregen van de App Try-out. Van tevoren wist ik eigenlijk nog niks maar je hebt me in het hele proces meegenomen. Ik heb ontdekt waar ik aan moet denken en wat ik tegen ga komen. Jij weet er alles van, dus het was ook nuttig om met zijn tweeën mijn idee te bespreken. Deze dienst is perfect voor andere gekken zoals ik, die een wereld-idee hebben! Je leert het app-stappenplan begrijpen en neemt een stapje terug. Aan het eind heb ik geleerd hoeveel mijn app kost, mijn doelgroep aangepast en een planning gemaakt voor mijn app. Hiermee kan ik verder!