Deze opdrachtgevers gingen je al voor | klanten

Geleverde diensten:
Ontwikkelaarselectie, Advies

Maryam Daraei
International Project Manager - Ministerie van Veiligheid en Justitie
David maakte mij in één gesprek wegwijs in apps. Hij zorgde voor een heldere lijn en maakt het vervolg overzichtelijk. Zijn advies was perfect.
Geleverde diensten:
Projectmanagement, Advies, Marktonderzoek

Moniek Ijzermans
City Marketeer - Gemeente Tilburg
David, ik heb onze samenwerking altijd als positief gezien. Ik leerde je kennen via mijn voorganger. Zij was erg enthousiast over jou. Dat begreep ik al gauw. Ik heb je leren kennen als een man met een goed gevoel om sociale situaties in te schatten. Zowel bij de bijeenkomsten met de studenten, waar je goed weet in te spelen op wat er op dat moment in de groep gebeurt, als bij de bijeenkomsten die we onderling hadden. Je bent erg attent en oplettend m.b.t de sfeer en energie van je gesprekspartners. Je durft dat ook goed te benoemen. Dat is prettig. Daarnaast kun je helder verwoorden welke ontwikkelingen er zijn in je vakgebied, deel je je kennis gemakkelijk en graag. En weet je het uit te leggen zodat ook een leek (ik) het begrijpt. Verder ben je voor mij meer geweest dan alleen iemand die een techniek beheerde. Je signaleert op tijd dat er zaken zijn die om nader onderzoek vragen en pakt zo'n rol als onderzoeker dan ook snel en pro-actief op. Wie weet werken we in de toekomst weer eens samen. Dat zou leuk zijn.
Geleverde diensten:
Ontwikkelaarselectie, Advies

John van Diemen
Digital Communications Manager - Tata Steel
David heeft ons geholpen met een vergelijking van leveranciers waardoor we al in een vroeg stadium in staat waren de juiste leverancier te benaderen. Zijn adviezen over apps en een eigen appstore helpen ons om direct grip te krijgen en onze behoefte beter in kaart te brengen. Zeer waardevol.
Geleverde diensten:
Advies

Robin Holts
Quality, Safety & Environment Executive - DHL Aviation
In een gesprek heeft David voor ons meteen waarde gecreeerd door waardevolle inzichten over apps te geven en meteen tot een concrete plan te komen in de vorm van een app-pilot.
Geleverde diensten:
Advies

Matthijs Verdam
Business Development Manager - Hewlett Packard Enterprise
Het advies van David was 100% waardevol voor mij. Zeker weten! Hier ga ik een vervolg aan geven.
Geleverde diensten:
Advies

Marie-Claire van Mierlo
Eigenaar - Alstede van Mierlo
Ik was zoekende of een app paste bij ons bedrijf. David heeft mij absoluut geholpen in deze overweging, onder ander door te helpen bij een kosten-baten analyse.
Geleverde diensten:
App-idee scan, Ontwikkelaarselectie

Roger Willemsen
Eigenaar - Trivoly
Veel bedrijven maken al jarenlang goede apps, maar wilden niet buiten het vertrouwde kader werken. Uiteindelijk vonden we via AppSpecialisten een flexibele partij die de app oppakte en daarbij ook zelf onderzoek ging doen.
Geleverde diensten:
Advies

Michel Tromp
Algemeen Directeur - Gemeente Goirle
Ik heb zeker iets gehad aan het advies van David. Het idee dat ik hebt blijkt niet alleen technisch haalbaar, maar zijn nieuwe inzichten zorgen er ook voor dat ik buiten mijn "bubbel" ga denken.
Geleverde diensten:
Advies, Marktonderzoek

Freek Boersma
Eigenaar - Qrash
David heeft me de ogen geopend. In een adviesgesprek heeft hij me een aanpak gegeven die ik meteen ga toepassen. Ik geloof erin dat zijn aanpak wekt.