Resultaat 1 - 18 (van 75 referenties)
Geleverde diensten:
Ontwikkelaarselectie, Begeleiding, Training

Huub van Ekeren
Oprichter - DartVision

David gaf me de begeleiding en basis om mijn app van de grond te krijgen. Nu ben ik dit aan het toepassen in de praktijk met mijn eigen app!

Geleverde diensten:
Advies

Robin Holts
Quality, Safety & Environment Executive - DHL Aviation

In een gesprek heeft David voor ons meteen waarde gecreeerd door waardevolle inzichten over apps te geven en meteen tot een concrete plan te komen in de vorm van een app-pilot.

Geleverde diensten:
App-idee scan, Advies, Interview

Andrew Mkulaba
Founder - Diffry

Met de App Try-out van David van der Loo werd het voor mij duidelijk welke vervolgstappen belangrijk waren voor het lanceren van een app.

Geleverde diensten:
App-idee scan, Ontwikkelaarselectie, Advies, Marktonderzoek, Prototype

Sem Tielemans
Oprichter - Wijkie

David draagt met zijn advies enorm bij aan het ontwikkelen van een app die waardevol is voor de gebruiker. Al vanaf de start van Wijkie is AppSpecialisten betrokken geweest bij het proces. Voor elke fase in de groei van Wijkie heeft David door middel van brainstormsessies en marktonderzoeken de begeleiding geboden die ik nodig had. Als je fans wilt voor je app, dan is David de juiste man.

Geleverde diensten:
App-idee scan, Ontwikkelaarselectie, Advies, Marktonderzoek, Prototype

Ida Kruissen
Oprichter - HAY

Ik begon met nog maar een pril ideetje, maar David pakte mijn idee meteen op en maakte er met mij een professionele app van. Het koste me eerst wat geld, maar daar kwam al snel een flinke som subsidie voor terug. Het krijgen van een financiering was een enorme BOOST! Door zijn manier van werken koste het me ook weinig tijd en ik zette enorme stappen. En nu mijn idee in het echt voor me zien is echt een feest. Zonder zijn steun was dat nooit gelukt! Het is een hele fijne samenwerking.

Geleverde diensten:
App-idee scan, Advies

Rene Claassen
Founder - Mulligan concept

David heeft ons 5 jaar geleden geholpen met het opzetten van de Mulligan Concept app die nu succesvol is en tienduizenden downloads heeft. Nu willen we naar een nieuwe fase, maar we tastten in het duister over de volgende stap. Daarom kwam we weer terug bij David. Hij heeft heel open en eerlijk laten zien welke opties we hebben en de kosten laten zien die dat met zich meebrengt, bijvoorbeeld overzien wat maatwerk ontwikkeling financieel inhoud. Hij helpt bij de keuze en zet ons op een positieve manier aan het denken gezet. Zo kunnen we de volgende stap zetten met onze succesvolle app.

Geleverde diensten:
Advies

Sander Jonk
Bedenker - Glutenvrije Horeca

David dacht echt met ons mee om onze app van de grond te krijgen. Een extra paar ogen met ervaring is heel waardevol om te zien hoe je een app blijft verbeteren om succesvol te zijn. Zeker waardevol, aanrader!

Geleverde diensten:
Advies

Patricia Rijkse
Fondsenwerver - Fietsersbond

Zojuist een waardevol gesprek gehad met David. Fijn om met iemand te spreken die ervaring heeft met lanceren en vermarkten van je app. Toch anders dan het alleen intern met je collega's erover hebben. Hij stelde de juiste vragen en zo ga je nadenken over de juiste zaken, zodat onze app beter gaat presteren.

Geleverde diensten:
Ontwikkelaarselectie, Advies, Marktonderzoek, Interview, Begeleiding

Suzanne van Loon
Procesregisseur vergunningen - Provincie Zeeland

Een app ontwikkelen voor gebruikers van o.a. 80+ jaar… is dat haalbaar? Jazeker! Met hulp van David is dit gelukt. David heeft ons het verschil geleerd tussen “een app” en “een gebruikersvriendelijke app”. Ook is hij een waardevolle gesprekspartner in overleggen met de technische ontwikkelaars geweest. Dat alles heeft geresulteerd in dat de app makkelijk in het gebruik is en goed aansluit bij de toekomstige gebruikers. We kijken met vertrouwen uit naar een succesvolle lancering van de app.

Geleverde diensten:
Advies, Begeleiding, Training

Boy Lenssen
Owner - Bioscoop agenda

Ik volg David al een hele tijd en heb 'm ingeschakeld om me te begeleiden bij het tot een succes maken van een bepaald project. Pas net begonnen, maar nu al erg tevreden over zijn diensten zoals persoonlijke begeleiding en zijn online cursussen.

Ik heb er alle vertrouwen in dat het project een succes gaat worden met deze hulp!

Geleverde diensten:
Advies

Frédéric Van de Calseyde
Head of Growth & Executive Partner - Shiftbase

David heeft ons in zijn 30 minuten gesprek veel nieuwe inzichten gegeven en advies gegeven welke verder strekt dan enkel app inzicht. Zeer fijne persoonlijkheid en zeer kundig. Ik kan David zeer zeker aanbevelen als je op zoek bent naar advies omtrent mobiele applicaties.....en meer.

Geleverde diensten:
Advies

Jim Clermonts
Founder & CEO - DailyChef

David weet waar hij over praat en heeft jarenlange ervaring in deze branche. Hij denkt met je mee en focust op wat jij wilt bereiken. Als je op zoek bent naar financieringsmogelijkheden voor je App, dan moet je zeker met David in gesprek gaan.

Geleverde diensten:
Advies, Begeleiding, Training

Thomas Boswinkel
Founder/co owner - Pic Your Moment

Ik ben heel blij met de input van David. Hij geeft me veel extra info om over na te denken en praktische duidelijke feedback. Ik waardeer enorm hoe hij zijn brede kennis deelt en echt meedenkt om van PicYourMoment een nog groter succes te maken.

Geleverde diensten:
Advies

Wietse Bijkersma
Manager Logistics - Organon

Met mijn collega's was ik aan het worstellen met een aantal dilemma's rondom een app. Na het advies van David kan ik nu verder en een gedegen verslag en advies opleveren aan het management. Met dit advies blijft het niet zweven maar kan het bedrijf ook echt verder. De lat ligt hoog bij ons en daarom zijn we bij David uitgekomen. Daar ben ik erg blij mee!

Geleverde diensten:
Ontwikkelaarselectie, Advies

John van Diemen
Digital Communications Manager - Tata Steel

David heeft ons geholpen met een vergelijking van leveranciers waardoor we al in een vroeg stadium in staat waren de juiste leverancier te benaderen. Zijn adviezen over apps en een eigen appstore helpen ons om direct grip te krijgen en onze behoefte beter in kaart te brengen. Zeer waardevol.

Geleverde diensten:
Advies

Marc Wilde
‎Manager Supplier Relationships - Stedin

Ik wilde iets met apps voor Stedin, maar wist niet hoe ik hiermee verder moest. Samen met David kwam ik op een gaaf concept dat precies paste bij mijn vraag. Ik ga dit meteen met collega's bespreken.

Geleverde diensten:
Advies

Pim Graafmans
Area Manager Zuid Nederland - YoungCapital

Ik wist niet precies wat ik moest verwachten van het advies van David, maar achteraf bleek het super waardevol. Ik heb zeerwaardevolle tips gekregen en ga ook meedoen aan zijn webinar. Ik kan hem zeker aanbevelen.

Geleverde diensten:
App-idee scan, Advies

Francien de Lange
Founder/Owner - HEALZ

Ik heb erg veel geleerd en inzicht gekregen van de App Try-out. Van tevoren wist ik eigenlijk nog niks maar je hebt me in het hele proces meegenomen. Ik heb ontdekt waar ik aan moet denken en wat ik tegen ga komen. Jij weet er alles van, dus het was ook nuttig om met zijn tweeën mijn idee te bespreken. Deze dienst is perfect voor andere gekken zoals ik, die een wereld-idee hebben! Je leert het app-stappenplan begrijpen en neemt een stapje terug. Aan het eind heb ik geleerd hoeveel mijn app kost, mijn doelgroep aangepast en een planning gemaakt voor mijn app. Hiermee kan ik verder!