Deze opdrachtgevers gingen je al voor | klanten

Geleverde diensten:
App-idee scan, Ontwikkelaarselectie, Advies, Marktonderzoek, Prototype

Sem Tielemans
Oprichter - Wijkie
David draagt met zijn advies enorm bij aan het ontwikkelen van een app die waardevol is voor de gebruiker. Al vanaf de start van Wijkie is AppSpecialisten betrokken geweest bij het proces. Voor elke fase in de groei van Wijkie heeft David door middel van brainstormsessies en marktonderzoeken de begeleiding geboden die ik nodig had. Als je fans wilt voor je app, dan is David de juiste man.
Geleverde diensten:
Advies

Robin Holts
Quality, Safety & Environment Executive - DHL Aviation
In een gesprek heeft David voor ons meteen waarde gecreeerd door waardevolle inzichten over apps te geven en meteen tot een concrete plan te komen in de vorm van een app-pilot.
Geleverde diensten:
Ontwikkelaarselectie, Advies

John van Diemen
Digital Communications Manager - Tata Steel
David heeft ons geholpen met een vergelijking van leveranciers waardoor we al in een vroeg stadium in staat waren de juiste leverancier te benaderen. Zijn adviezen over apps en een eigen appstore helpen ons om direct grip te krijgen en onze behoefte beter in kaart te brengen. Zeer waardevol.
Geleverde diensten:
Advies

Marc Wilde
‎Manager Supplier Relationships - Stedin
Ik wilde iets met apps voor Stedin, maar wist niet hoe ik hiermee verder moest. Samen met David kwam ik op een gaaf concept dat precies paste bij mijn vraag. Ik ga dit meteen met collega's bespreken.

Interview

Geleverde diensten:
App-idee scan, Ontwikkelaarselectie, Advies, Marktonderzoek, Prototype

Fernon Longfur
Oprichter - Tifi
Vóór mijn samenwerking met David twijfelde ik of hij net als mij zou geloven in de potentie van mijn ideeën. Na het eerste gesprek waren mijn twijfels ver te zoeken. David was open, eerlijk en had een gestructureerde aanpak om van mijn idee naar een concept te werken. David is op de hoogte van alle ontwikkelingen binnen de branche, heeft kennis van zaken en weet dit duidelijk over te brengen. Ik zou David aanbevelen aan iedereen die opzoek is naar advies, begeleiding en coaching om van idee werkelijkheid te maken.
Geleverde diensten:
Advies

Pim Graafmans
Area Manager Zuid Nederland - Young Capital
Ik wist niet precies wat ik moest verwachten van het advies van David, maar achteraf bleek het super waardevol. Ik heb zeerwaardevolle tips gekregen en ga ook meedoen aan zijn webinar. Ik kan hem zeker aanbevelen.
Geleverde diensten:

Francien de Lange
Founder/Owner - HEALZ
Ik heb erg veel geleerd en inzicht gekregen van de App Try-out. Van tevoren wist ik eigenlijk nog niks maar je hebt me in het hele proces meegenomen. Ik heb ontdekt waar ik aan moet denken en wat ik tegen ga komen. Jij weet er alles van, dus het was ook nuttig om met zijn tweeën mijn idee te bespreken. Deze dienst is perfect voor andere gekken zoals ik, die een wereld-idee hebben! Je leert het app-stappenplan begrijpen en neemt een stapje terug. Aan het eind heb ik geleerd hoeveel mijn app kost, mijn doelgroep aangepast en een planning gemaakt voor mijn app. Hiermee kan ik verder!

Interview

Geleverde diensten:

Andrew Mkulaba
Founder - Diffry
Met de App Try-out van David van der Loo werd het voor mij duidelijk welke vervolgstappen belangrijk waren voor het lanceren van een app.
Geleverde diensten:

Caspar van Wijk
Oprichter - Greener
David weet waar hij het over heeft. Hij is deskundig, creatief en vrijgevig met zijn kennis. Tijdens het hele traject van eerste idee tot lancering van onze app heeft hij ons voorzien van onmisbare strategische inzichten. De sfeer bij de AppSpecialisten is vriendelijk, betrokken en inspirerend. Als je een app-idee hebt kan ik een gesprek met David van harte aanbevelen.