Deze opdrachtgevers gingen je al voor | klanten

Geleverde diensten:
Advies

Wietse Bijkersma
Manager Logistics - Organon
Met mijn collega's was ik aan het worstellen met een aantal dilemma's rondom een app. Na het advies van David kan ik nu verder en een gedegen verslag en advies opleveren aan het management. Met dit advies blijft het niet zweven maar kan het bedrijf ook echt verder. De lat ligt hoog bij ons en daarom zijn we bij David uitgekomen. Daar ben ik erg blij mee!
Geleverde diensten:
Advies

Nigel Gijsbers
Sales Service Engineer - Van Dorp: Ontwerp, installatie en beheer van techniek
Zeker waardevol! We hadden als organisatie een aantal vragen over een app. Tijdens een advies van David vielen de antwoorden als bouwsteentjes op hun plek. Met zijn input kan ik concreet verder!
Geleverde diensten:
App-idee scan, Advies, Marktonderzoek, Prototype

Anton Kleemans
Oprichter en directeur - Saamen
David mag zich met recht een app-expert noemen. Prettig om mee samen te werken, veel vakkennis, aangenaam eigenwijs, doortastend en energiek. Kostentechnisch redelijk / gepast. Een aanrader voor iedereen die een app-idee of app-vraagstuk heeft!
Geleverde diensten:
App-idee scan, Ontwikkelaarselectie, Advies, Marktonderzoek, Prototype

Ida Kruissen
Oprichter - Ida Kruissen
Ik begon met nog maar een pril ideetje, maar David pakte mijn idee meteen op en maakte er met mij een professionele app van. Het koste me eerst wat geld, maar daar kwam al snel een flinke som subsidie voor terug. Het krijgen van een financiering was een enorme BOOST! Door zijn manier van werken koste het me ook weinig tijd en ik zette enorme stappen. En nu mijn idee in het echt voor me zien is echt een feest. Zonder zijn steun was dat nooit gelukt! Het is een hele fijne samenwerking.
Geleverde diensten:
App-idee scan, Ontwikkelaarselectie, Advies, Marktonderzoek, Prototype

Sem Tielemans
Oprichter - Wijkie
David draagt met zijn advies enorm bij aan het ontwikkelen van een app die waardevol is voor de gebruiker. Al vanaf de start van Wijkie is AppSpecialisten betrokken geweest bij het proces. Voor elke fase in de groei van Wijkie heeft David door middel van brainstormsessies en marktonderzoeken de begeleiding geboden die ik nodig had. Als je fans wilt voor je app, dan is David de juiste man.
Geleverde diensten:
Advies

Robin Holts
Quality, Safety & Environment Executive - DHL Aviation
In een gesprek heeft David voor ons meteen waarde gecreeerd door waardevolle inzichten over apps te geven en meteen tot een concrete plan te komen in de vorm van een app-pilot.
Geleverde diensten:
Ontwikkelaarselectie, Advies

John van Diemen
Digital Communications Manager - Tata Steel
David heeft ons geholpen met een vergelijking van leveranciers waardoor we al in een vroeg stadium in staat waren de juiste leverancier te benaderen. Zijn adviezen over apps en een eigen appstore helpen ons om direct grip te krijgen en onze behoefte beter in kaart te brengen. Zeer waardevol.
Geleverde diensten:
Advies

Marc Wilde
‎Manager Supplier Relationships - Stedin
Ik wilde iets met apps voor Stedin, maar wist niet hoe ik hiermee verder moest. Samen met David kwam ik op een gaaf concept dat precies paste bij mijn vraag. Ik ga dit meteen met collega's bespreken.

Interview

Geleverde diensten:
App-idee scan, Ontwikkelaarselectie, Advies, Marktonderzoek, Prototype

Fernon Longfur
Oprichter - Tifi
Vóór mijn samenwerking met David twijfelde ik of hij net als mij zou geloven in de potentie van mijn ideeën. Na het eerste gesprek waren mijn twijfels ver te zoeken. David was open, eerlijk en had een gestructureerde aanpak om van mijn idee naar een concept te werken. David is op de hoogte van alle ontwikkelingen binnen de branche, heeft kennis van zaken en weet dit duidelijk over te brengen. Ik zou David aanbevelen aan iedereen die opzoek is naar advies, begeleiding en coaching om van idee werkelijkheid te maken.