Methode voor een eigen app gelekt in podcast

Jouw geheim tot succes zomaar de wereld in slingeren, je moet wel gek zijn om dat te doen! Toch lekte David zijn methode om van jouw app-idee een succesvolle app te maken. Dat was te horen in de podcast “App je ff?” van Coffee Digital. Hosts Marthijn de Vries en Fabian Giger voelen David aan de tand: hoe ga je van app-idee naar appsucces?

Hoe app growth hacking je 10x meer omzet geeft

App Growth Hacking! Het hoeft niet duur te zijn om je app meer populair te maken. Slim moet je zijn! Bekijk hier hoe je 10x zoveel kan gaan verdienen.

Een app voor je bedrijf tienduizenden euro's goedkoper? Ontdek de whitelabel app!

Heb jij je zinnen gezet op een business app? Misschien is een whitelabel app het passende antwoord. Lees hier de voor- en nadelen van een whitelabel app.

Data verkopen via een app? Ontdek 3 big data verdienmodellen

Geld bijverdienen met je app-idee? Het eerste waar veel mensen dan aan denken zijn advertenties. Maar je kunt veel méér verdienen, bijvoorbeeld met Big data verdienmodellen.

App advertenties: gouden bergen of slechts wisselgeld?

Advertenties in je app: wat leveren ze op, hoe verdien je er meer geld mee en zijn het echt gouden bergen of is het slechts wisselgeld? Samen met Herbert, accountmanager bij Myler Media, kijken we of het om waarheid of mythe gaat.

Zelf een app maken: 7 verrassende manieren om geld te verdienen met apps

Welke nieuwe verdienmodellen bestormen op dit moment de markt? We gebruiken voorbeelden van apps om de verdienmodellen toe te lichten, zodat jij het maximale haalt uit je app-idee.

App abonnementen, de heilige graal van de verdienmodellen?

Apps worden steeds minder direct verkocht in de appstore. App abonnementen bieden een nieuw alternatief.

App ontwikkeling: omzet uit apps wordt onderschat

De ene keer lees je dat er geen cent te verdienen valt met app ontwikkeling, dan weer dat er miljarden worden verdiend. Hoe zit het nu?

App idee verkopen? Ontdek hoe je dat doet

Stel je hebt een super goed idee voor een app. Wat kan je daarmee? Is het mogelijk om een goed app idee te verkopen...? Kom er nu achter!

Nostalgie: Zoveel geld verdienen als Flappy Bird

Het is eind januari 2014 en ik ben net 29 geworden.

De tactiek achter geld verdienen met apps ontwikkelen

Vindt hier allerlei opties om het juiste verdienmodel voor jouw app te vinden en je geld dubbel en dwars terug te verdienen!