Nostalgie: Zoveel geld verdienen als Flappy Bird

Het is eind januari 2014 en ik ben net 29 geworden. In het nieuws gaat het maar over één ding: een Vietnamees verdient €35.000 per dag met een app. 

Het ging om Dong Nguyen, een man die met een game app genaamd Flappy Bird wereldwijd een hit is in de appstore van Apple en Play Store van Google. Dat niet alleen, zijn app is een wereldwijd fenomeen. Wereldwijd spelen miljoenen mensen het. En nog veel meer mensen zijn jaloers op het geld dat deze man per dag verdient.

Ik dacht maar één ding: wat verdient die man weinig...

Lees het artikel of bekijk de samenvatting in de video:

Ken je Flappy Bird nog? En weet je nog waar jij was begin 2014? Dit spelletje was zó irritant en je ging zó vaak af, dat de frustratie mensen fanatiek maakte. Gelukkig was het gemakkelijk om opnieuw te proberen. En opnieuw. En opnieuw... Je zag het overal in het nieuws en iedereen had het erover. Echt een populaire app dus!

De bedenker van de app deed iets fout, waardoor hij veel meer geld had kunnen verdienen. Dat leg ik uit in het volledige stuk uit mijn boek. Daarin lees hoe je zoveel verdient als Flappy Bird. Download het volledige verhaal te downloaden onderaan deze pagina.

Handboek voor populaire apps

De inleiding van dit artikel is een stuk uit mijn aankomende boek. Een nostalgisch verhaal, dat uitlegt hoe iemand veel geld verdient met een app. En wat jij daarvan kunt leren om ook veel geld te verdienen met jouw app!

De werktitel van het boek is "Handboek voor populaire apps". Dit boek ben ik aan het schrijven omdat ook jouw idee de start is van een populaire app. Alleen hoe kom je van idee naar zo'n app? Veel mensen met een idee voor een app proberen het, maar slechts een fractie haalt het. Voorkom dat jouw idee ook een zombie-app wordt: één van de miljoenen apps die niemand downloadt. In het boek geef ik je een slimme aanpak die van jouw idee omzet in een populaire app.

Wat zou het met je doen als je merkt dat je idee wél haalbaar is? Als mensen jouw app aan elkaar doorvertellen? Want hoe zou het voelen als je app zó populair is, dat het omhoog schiet in de appstore ranking? Zou jij dan waardering voelen voor je idee?

Boekonderwerpen

In dit boek geef ik je een stappenplan voor het creëren van een populaire app én je ontdekt:

  • hoe je van jouw unieke idee een populaire app maakt
  • hoe je niet de domme fouten maakt die anderen maken
  • hoe je de strategieën van reeds succesvolle apps afkijkt
  • hoe je mensen beïnvloed zodat ze jouw app gaan downloaden
  • hoe je waardering krijgt van anderen met je app
  • hoe jouw app opeens haalbaar wordt door een slimme aanpak

Lees het verhaal: Zoveel geld verdienen als Flappy Bird

Met het verhaal van Flappy Bird leg ik uit hoe je geld verdient met een app. Je leert verdienmodellen kennen en wat er wél en niet werkt.

Het is een stuk uit mijn boek, die NU in de voorverkoop is tot 5 december om 12:00 uur. Maar hier download je het stuk over Flappy Bird nu meteenHelemaal gratis.

Wil je het boek meteen in huis hebben en van start gaan met jouw app? Mijn boek is nu te koop voor €19,95 inclusief verzendkosten. Je kan het boek binnen 2 werkdagen thuis hebben:

-David van AppSpecialisten

doel van jouw app
fase van jouw app
markten
geschreven door
David van der Loo