Zo hielp ik Sidney aan geld voor zijn app-idee

Elk jaar help ik ondernemers om aan geld te komen voor hun app. Laat je inspireren door Sidney en lees hoe het hem is gelukt om zijn app ontwikkeling te financieren!

Jouw app-idee uitwerken. Waar start je?

Ken je dat gevoel, dat je een tof app-idee hebt, maar je weet niet waar je moet beginnen? Dat probleem hebben heel veel mensen. Ik zit regelmatig met iemand aan tafel die hier tegenaan loopt. Gelukkig weet ik ze op weg te helpen met 3 simpele stappen om te starten met het uitwerken van een app-idee!

Betaal je app met een stapel geld

Het kan duur zijn om een app te laten maken, maar daar hoef je na vandaag niet meer bang voor te zijn. Je leert namelijk hoe je financiering kunt STAPELENom een app te betalen.

Investeerders zoeken voor je app? Alle crowdfunding platformen op een rij!

Investeerders zoeken? We zetten crowdfunding-platformen en behulpzame tips voor je op een rij!

De snelste manier om financiering te vinden voor je app

Apps zijn duur! Ze kosten gemiddeld wel (tien)duizenden euro's. Hoe kom jij aan dit geld? Met financiering natuurlijk! Ontdek hier hoe je dat het snelst doet.

Verdient jouw idee eigenlijk wel financiering?

Helaas bestaan er mensen wiens idee het nooit tot een succes schopt.

De 7 manieren om je app te financieren

Wil je een app ontwikkelen? Dat kost vaak (te) veel geld! Toch zijn je kansen niet meteen verkeken. Lees hier de 7 manieren om je app te financieren.

Scoor subsidie voor de ontwikkeling van je app

Geen eigen geld voor je app? Ik laat je zien hoe je aan een subsidie kan komen. En hoe ik je verder kan begeleiden richting jouw eigen app in 2024!