App-ontwikkelaar gezocht? 5 dingen waar je op moet letten bij het vinden van App-ontwikkelaars...| kennisbank

Als je op zoek gaat naar een app-ontwikkelaar, dan wil je alleen de beste app-ontwikkelaars overwegen. Het is alleen niet altijd even makkelijk om te weten waar je aan moet denken bij het zoeken van een app-ontwikkelaar. Bekijk daarom de 5 dingen waarop je moet letten bij het vinden van app-ontwikkelaars in de onderstaande video of tekst.

app-ontwikkelaar1. Budget

Een app laten maken door een applicatie ontwikkelaar kán duur zijn. Daarom is het slim om na te denken over wat je kwijt zou willen, voordat je app-ontwikkelaars gaat vergelijken. Bedenk je welke functies je minimaal nodig hebt. Hou rekening met ongeveer €5000 voor een basis maatwerk app, rond de €19.000 voor een gemiddelde app of meer dan €30.000 voor een uitgebreide app. Waarschijnlijk heb je zulke bedragen niet in een spaarpotje thuis liggen. Gelukkig zijn er talloze opties om financiering te vinden. Als jij dus een leuk idee hebt, kan je ervoor kiezen om investeerders te zoeken om jouw idee waar te maken. Hier vind je 16 originele manieren om financiering te vinden.

app-ontwikkelaar2. Marktkennis van App-ontwikkelaar

Elke app developer heeft ervaring met een bepaalde markt zoals de zorg, de overheid of de logistiek. Deze ervaring is belangrijk voor jouw keuze, omdat app-ontwikkelaars hun ervaring opnieuw inzetten om van jouw app een succes te maken. Regelgeving, omgangsnormen, reeds geprogrammeerde onderdelen en databronnen zorgen ervoor dat een ontwikkelaar met marktkennis in jouw markt, voor jouw app het onderste uit de kan haalt. Bovendien kost het maken van jouw app minder tijd en dus geld als de app-ontwikkelaar al ervaring heeft met hetzelfde soort apps als jouw idee.

app-ontwikkelaar3. Mobiel platform

app-ontwikkelaarDoor ervaring met een mobiel platform, zoals Android, iPhone of iPad, weet je zeker dat een app-ontwikkelaar niet het wiel opnieuw hoeft uit te vinden. App-ontwikkelaars die al ervaring hebben op een bepaald platform, hoeven geen tijd te investeren om dit platform te 'leren kennen'. Daarnaast: hoe meer ervaring er is met een platform, hoe beter een app-ontwikkelaar de mogelijkheden kent en van jouw app een goed werkend product maakt. Ook zijn gebruikers per platform een bepaald uiterlijk en gebruiksgemak gewend. De juiste app-ontwikkelaar weet deze 'app-etiquette' perfect toe te passen. Wil je zelf meer waten over dont's bij app maken? Lees ze hier

app-ontwikkelaar4. Kwaliteitscontrole

Met name op internet roepen veel app-ontwikkelaars dat ze de beste zijn. Maar hoe weet je of dat ook echt zo is? Hoe maak je een app bij de juist ontwikkelaar? Je zou kunnen kijken naar de reviews van hun apps in de app-store, maar dat zegt weinig over hun aanpak en is tijdrovend. Daarom is het handig om een professional als begeleider in te schakelen of je bekijkt een overzicht van app-ontwikkelaars die op kwaliteit zijn gecontroleerd. AppSpecialisten controleert zijn app-ontwikkelaars op deze criteria.

app-ontwikkelaar5. Bekijk app-ontwikkelaars in een overzicht!

In de meest ideale situatie vergelijk je app-ontwikkelaars in een overzicht op alle bovenstaande factoren. Dat is mogelijk in het overzicht van app-ontwikkelaars van AppSpecialisten. Filter de app-ontwikkelaars op basis van budget, markt, ontwikkelplatform, specialisme, regio, methode of specialisten.

Zaken doen met app-ontwikkelaars

Hopelijk heb je dankzij de bovenstaande tips meer inzicht gekregen waar je app-ontwikkelaars op moet selecteren.

Wil je inhoudelijk weten wat je moet bespreken met app-ontwikkelaars? Dat kan!

We sturen je graag de PDF '20 tips voor zakendoen met app-ontwikkelaars'.

Je kan hiervoor gemakkelijk je e-mailadres achterlaten hieronder.

Plus: elke week een tip om van je app een succes te maken!

Je gegevens worden beschermd door onze Privacy Statement

Je mag natuurlijk ook hieronder een reactie achterlaten. :)

Op het succes van jouw app-droom!

PS Ben je op zoek naar een app-ontwikkelaar die in de buurt zit? Bekijk dan eens de vergelijkingen van: