Maak van je app geen Multipla! Zo wissel je van app-ontwikkelaar

Een chassis laten maken door Ferrari en de aankleding door NASA. Dan krijg je niet bepaald een mooie auto, eerder een Fiat Multipla.

Conflict met een app ontwikkelaar: zo los je het op

Hè bah, je probeert nu al dagen om in contact te komen met je app-ontwikkelaar. Maar antwoorden? Ho maar! Hoe kan dat toch?

App ontwikkelaar gezocht? Hier moet je op letten

Vind de beste app ontwikkelaar of app bouwer voor jouw app. Leer waar je op moet letten bij het vinden van app ontwikkelaars.

Een developer aannemen voor je startup: zo doe je dat

Als startup heb je misschien niet alle kennis van software ontwikkeling in huis. En zo wel, mis je misschien wat mankracht. Dan neem je een developer aan, toch? We vragen het Jacqueline de Gruyter.

App ontwikkelen in Oekraïne: zo werken developers tijdens een oorlog

Apps ontwikkelen in oorlogstijd, wat betekent dat voor ontwikkelaars en voor jouw app?

App maken van je website als een pro

Heb je een website en wil je daar een app van maken? Dan wel als een pro, natuurlijk! Is het makkelijk, is het moeilijk? We vragen het zo’n professional!

7 vragen om de kwaliteit van je app te checken

Je wil weten wat voor vlees je in de kuip hebt. Heeft de ontwikkelaar van je app jouw een app gegeven van hoge kwaliteit? In dit artikel kom je er door 7 scherpe vragen te stellen achter!

De kansen en gevaren van je app outsourcen

Sneller én goedkoper je app ontwikkelen? Misschien heb je al van outsourcing gehoord. Jouw app laten maken in een land hier ver vandaan... en de horrorverhalen die dat met zich meebrengt! Maar wat is daar nou van waar? We vragen het outsourcing expert Maurice Weber van Crebos.

De voor- en nadelen van je app outsourcen: krijg inzichten van experts

Wat zijn de voordelen voor je idee als je kiest voor een outsourcing app? Krijg een betrouwbare blik door diverse experts laten zien hoe je dit goed aanpak

Waarom moet je apps door specialisten laten ontwikkelen? 4 redenen!

Stel, je wil een mobiele app ontwerpen omdat je een geweldig app-idee hebt. Of omdat jouw bedrijf of organisatie wat extra aandacht verdient.