Zo blaas je mensen omver met een prototype van je app

Maar hoe zorg je daarvoor als je nog helemaal geen app hebt, alleen een app-idee? Met UX designer Paul de Jong komen we achter de kracht van een prototype van jouw app.

Moet je jouw app idee beschermen? (en hoe)

Als jij een app idee hebt, dan vraag je je misschien af of je jouw app idee moet beschermen. Hoe stel je je idee veilig? Lees het in dit artikel.

Crasht jouw idee of vliegt het net zo goed als de gebroeders Wright?

Achter ieder goed idee in de geschiedenis van de mensheid zit een bedenker die een held is geworden.

Meet in 2 minuten hoe goed jouw idee voor een app is

Een idee voor een app is niet altijd een goed idee. Testen of jouw idee voor een app een goede is, kan op verschillende manieren maar vandaag houden we het eenvoudig en snel. Over 2 minuten weet je of jouw idee een goed idee is!

Is je app eigenlijk wel goed genoeg? Doe de ultieme idee test

Veel mensen zijn overtuigd van hun eigen ideeën. Zelfs als die ideeën eigenlijk hartstikke slecht zijn. De jouwe ook? Doe zelf de ultieme idee test!

Ik heb een app lek, wat nu?!

O nee, een app lek! Wat ga je nu doen? Voorkomen is natuurlijk beter dan genezen.. Maar als het al te laat is, moet je dit lezen!

App ontwikkelen: 5 tips voor een succesvolle app

Een app ontwikkelen is niet eenvoudig. Met deze tips geven we je handvatten om app ontwikkelen succesvol te maken.

App idee verkopen? Ontdek hoe je dat doet

Stel je hebt een super goed idee voor een app. Wat kan je daarmee? Is het mogelijk om een goed app idee te verkopen...? Kom er nu achter!

Goed idee voor een app? 7 redenen om dit te delen met anderen

Niet iedereen wil zijn of haar goed idee voor een app zomaar delen. Vaak omdat ze bang zijn dat het idee gestolen wordt.