Methode voor een eigen app gelekt in podcast

Jouw geheim tot succes zomaar de wereld in slingeren, je moet wel gek zijn om dat te doen! Toch lekte David zijn methode om van jouw app-idee een succesvolle app te maken. Dat was te horen in de podcast “App je ff?” van Coffee Digital. Hosts Marthijn de Vries en Fabian Giger voelen David aan de tand: hoe ga je van app-idee naar appsucces?

Zo blaas je mensen omver met een prototype van je app

Maar hoe zorg je daarvoor als je nog helemaal geen app hebt, alleen een app-idee? Met UX designer Paul de Jong komen we achter de kracht van een prototype van jouw app.

Ik heb een app idee, wat nu? (Plus 3 goede en 3 slechte app-ideeën)

Let dan op 2 zaken: 1) Hoe goed past het app-idee bij mij?

Bepaal de haalbaarheid van je app: tips van een insider

Kan jouw app-idee een echt succes worden? Dat hoef je niet pas te weten als je de app eenmaal hebt gelanceerd. We praten met app-insider Job Burg van Utrechtse ontwikkelaar Coffee IT. Hij heeft daar als operationeel directeur al jaren ervaring in het managen van app-projecten.

Crasht jouw idee of vliegt het net zo goed als de gebroeders Wright?

Achter ieder goed idee in de geschiedenis van de mensheid zit een bedenker die een held is geworden.

Meet in 2 minuten hoe goed jouw idee voor een app is

Een idee voor een app is niet altijd een goed idee. Testen of jouw idee voor een app een goede is, kan op verschillende manieren maar vandaag houden we het eenvoudig en snel. Over 2 minuten weet je of jouw idee een goed idee is!

Is je app eigenlijk wel goed genoeg? Doe de ultieme idee test

Veel mensen zijn overtuigd van hun eigen ideeën. Zelfs als die ideeën eigenlijk hartstikke slecht zijn. De jouwe ook? Doe zelf de ultieme idee test!

Ik heb een lek in mijn app, wat nu?!

O nee, een app lek! Wat ga je nu doen? Voorkomen is natuurlijk beter dan genezen.. Maar als het al te laat is, moet je dit lezen!

App ontwikkelen: 5 tips voor een succesvolle app

1. App ontwikkelen op basis van strategie

App idee verkopen? Ontdek hoe je dat doet

Stel je hebt een super goed idee voor een app. Wat kan je daarmee? Is het mogelijk om een goed app idee te verkopen...? Kom er nu achter!

Huh? Een patent om jouw app-idee te beschermen?

In de afgelopen jaren hebben ruim 800 mensen hun idee voor app ontwikkeling met mij gedeeld. En opvallend genoeg... niemand had een patent om zijn app te beschermen! Je leert hier waarom een patent je app niet beschermt en waarom het delen van je idee slim is.

Goed idee voor een app? 7 redenen om dit te delen met anderen

Niet iedereen wil zijn of haar goed idee voor een app zomaar delen. Vaak omdat ze bang zijn dat het idee gestolen wordt.