De kwaliteitscontrole van app-ontwikkelaars op AppSpecialisten

Voordat een app-ontwikkelaar wordt toegelaten op AppSpecialisten onderwerpen we hem aan een strenge controle. Uit de praktijk blijkt dat zo'n 50% van de app-ontwikkelaars in Nederland niet door deze kwaliteitscontrole komt. Hierdoor vind je alleen de beste app-makers op AppSpecialisten.nl

Basisvoorwaarden

De voorwaarden die we stellen aan een app-ontwikkelaar zijn als volgt:

- Er zijn minimaal 2 programmeurs in dienst met elk 2 jaar ervaring.

- Er zijn minimaal 5 native apps ontwikkeld.

- De app-ontwikkelaar verzorgt maatwerk apps en is geen doorverkoper van bestaande 'standaard' apps.

- Er is een kantoor in Nederland of België waar opdrachtgevers ontvangen kunnen worden.

Controle

Om dit vast te stellen heeft AppSpecialisten een persoonlijke band opgebouwd met iedere app-ontwikkelaar.  Om vast te stellen hoe de organisatie eruit ziet, bezoekt AppSpecialisten iedere app-maker op diens kantoor.

Daarnaast beoordeelt AppSpecialisten de kwaliteit van de apps die zijn opgeleverd door de app-ontwikkelaar. Deze apps worden 'ontleed': de functionaliteiten en kenmerken worden vastgesteld. De kenmerken van de apps gebruiken bezoekers van AppSpecialisten in de zoekmachine uiteindelijk om de best passende app-ontwikkelaar te vinden. Deze kenmerken secuur vaststellen is dus belangrijk.

'Pro'-profielen

Als een app-ontwikkelaar een 'Pro' profiel heeft op AppSpecialisten.nl wil dit zeggen dat hij bovenaan de lijst wordt getoond van de zoekmachine op AppSpecialisten. De sponsoring die de app-ontwikkelaar levert, helpt om AppSpecialisten te onderhouden en door te ontwikkelen. Als bezoeker vind je dus ongeacht deze sponsoring altijd de beste app-ontwikkelaar voor jouw app-development.

Onderdeel van een Pro-profiel is:

+ Zichtbaarheid bovenin zoekmachine (levert netto zo’n 3-4x zoveel profiel bezoeken op)

+ Eén van de maximaal 10 pro-profielen zijn (dus op = op )

+ Pro Logo zichtbaar in zoekmachine en op eigen pagina

+ Zichtbaarheid op Homepage van AppSpecialisten.nl