Krijg zekerheid over je app-idee

Laten we samen brainstormen over je app-idee

Professioneel advies van een expert over je idee

Is mijn idee goed genoeg? 
Welke stappen moet ik zetten met mijn idee?
Hoe kan er geld aan verdiend worden?
Hoeveel gaat mijn idee kosten?

Dit zijn allerlei vragen die door mijn hoofd spookten, de eerste keer dat ik een groot app project leidde. En blijkbaar was ik niet de enige. Elke week worden deze vragen nu aan mij gesteld door ondernemers en bedrijven.

Had ik toentertijd maar iemand die even met mij mee kon denken, om mijn gedachten en problemen door te nemen. Uiteindelijk weet ik na veel projecten en ervaring wat een succesvolle app nodig heeft. En wil ik jou aanbieden wat ik jaren geleden juist nodig had: advies en expertise!

Tijdens de 1-op-1 brainstorm krijg je persoonlijk advies over je idee. Of het nu gaat over kosten, ontwikkelaars of het idee zelf, ik help je uit de voeten.

Ik heb al met meer dan 562 mensen een half uur gebeld en geholpen. Ik weet dus zeker dat ik jou ook verder kan helpen!

Wil je ook verder met jouw idee maar heb je eerst nog meer informatie nodig? Laten we dan samen kijken hoe jij het beste met jouw app bereikt.

De kosten voor de 1-op-1 Brainstorm zijn €47,- (ex BTW). Dit betaal je pas na het gesprek.

Tot dan!

-David van der Loo
Oprichter AppSpecialisten

Tijdens de 1-op-1 Brainstorm krijg je:

Antwoorden op al je app-vragen

Weten of er grote obstakels zijn

Laagdrempelig en snel plannen

Welke stappen naar succes jij moet zetten

Als mijn agenda het toe laat, kunnen we vandaag al brainstormen over je idee! Klik hieronder om meteen een plekje in mijn agenda te zoeken.

Eerder geadviseerde organisaties

Dit zeggen anderen over de 1-op-1 Brainstorm


"In één gesprek heeft David voor ons meteen waarde gecreëerd door waardevolle inzichten over apps te geven en meteen tot een concreet plan te komen in de vorm van een app-pilot."
Robin Holts
Quality, Safety & Environment Executive
DHL Aviation

"David maakte mij in één gesprek wegwijs in apps. Hij zorgde voor een heldere lijn en maakt het vervolg overzichtelijk. Zijn advies was perfect."
Maryam Daraei
International Project Manager
Ministerie van Veiligheid en Justitie

"Ik wist niet precies wat ik moest verwachten van het advies van David, maar achteraf bleek het super waardevol. Ik heb zeer waardevolle tips gekregen en ga ook meedoen aan zijn Masterclass. Ik kan hem zeker aanbevelen."
Pim Graafmans
Area Manager Zuid Nederland
Young Capital

Vaak gestelde vragen

Hoe betaal ik voor de 1-op-1 brainstorm?

Wij sturen jou een online offerte toe, die je met een klik ondertekent. Daarna vindt de belafspraak met David plaats. Pas na het gesprek en tevredenheid sturen we je een online factuur toe. Deze kan je gemakkelijk betalen via je eigen bank.

Hoe lang duurt het gesprek?

Het gesprek is telefonisch en duurt een half uur. Je boekt gemakkelijk zelf de tijd in wanneer je wilt bellen met David, mits het uitkomt met zijn agenda natuurlijk.

Is €47 ex. BTW niet duur voor een belafspraak?

Het kan overkomen als een prijzige afspraak maar dat is niet het geval als je kijkt naar het totaal plaatje. Als je uiteindelijk een app wilt, ben je vaak duizenden euro’s verder. Maar door éérst een belafspraak in te plannen, zorg je ervoor dat je de juiste stappen zet en die duizenden euro’s niet voor niks besteedt. Ook weet je aan het einde van het gesprek hoe je verder moet of wordt je wellicht al gekoppeld aan een ontwikkelaar.

Hoeveel kost het gesprek met BTW?

Met BTW kost het gesprek €56,87.

Wat krijg ik tijdens het gesprek?

Je mag zelf kiezen waar je advies over wilt. Wil je graag financiering vinden of zoek je een verdienmodel om geld mee te verdienen? Ben je op zoek naar een ontwikkelaar of wil je weten of je idee goed is? David kan je met al die vragen helpen. Door meteen te bellen met een expert, zorg je ervoor dat je niet de verkeerde stappen zet!

Oké, top, hoe regel ik dit?

Klik hieronder om meteen te kijken wanneer er plaats is in David’s agenda:

Plan hieronder direct de 1-op-1 Brainstorm (47,-):

Je betaalt pas na de belafspraak.