Maak een APP als een BAAS met een expert

Kom erachter hoe je de stappen van het boek toepast op JOUW app

Super goed! Je hebt het hele boek uitgelezen! Dat geeft jouw idee in ÉÉN KLAP een grote kans om een populaire app te worden. Je hoort al niet meer bij de 83% zombie apps, jouw app hoort ook niet bij de apps waarvan driekwart van de gebruikers deze binnen 3 dagen weer verwijdert.

Wat je wél hebt is kennis over wat je app wel succesvol maakt: een aanpak gebaseerd op jarenlange ervaring, expertise, wetenschappelijk onderzoek en verhalen van populaire apps. Dat alles verpakt in het handige A TO APP stappenplan.

Nu is het aan jou: wil je dit stappenplan gaan inzetten om jouw idee, nee jouw MISSIE, te zien slagen? Wordt jij de ultieme APP BAAS die net als Steve Jobs een visionair is in de app-markt? Net zoals de APP BAAS uit het boek, die je hier rechts samen met mij ziet?

Daarom geef ik je nu gratis en eenmalig een App Boost Call: een Zoom sessie van 30 min twv €150 waarin we jouw idee doorspreken. Een expert geef je gegarandeerd 2 gouden tips waardoor je app een BOOST krijgt en je meteen sprongen maakt. En omdat je het boek hebt uitgelezen als beloning nu helemaal gratis!

Klik hier en plan hem nu GRATIS je  App Boost Call

Wacht niet te lang, mijn agenda vult zich snel!

Zie ik je binnenkort?

Met vriendelijke groet,

Gratis App Boost gesprek twv €150

Wil je even online sparren over jouw app? En gouden tips krijgen om sneller je een eigen app hebben?

Ik wil je graag verder helpen met de zaken die jij tegenkomt bij het opbouwen van je eigen app.

 

Met onze 12+ jaar ervaring in de markt van apps met honderden apps, help we iedere week een selectie van 3 aanmeldingen om dit gratis gesprek mee te plannen. Wil jij daar ook bij horen?
Vul het formulier in met de verschillende vragen. Je antwoorden zal een van onze experts voorafgaand aan het gesprek doornemen: in de praktijk blijkt namelijk dat we dan in 30 minuten zeer grote stappen gemaakt kunnen worden. Je krijgt minstens 2 gouden tips met je waar je gegarandeerd met je app mee aan de slag kunt. Daarmee kun je ook jouw app een succes maken en je dromen uit te laten komen!
Omdat het boek uit hebt, is het eenmalig helemaal gratis!

Eerder geadviseerde organisaties

Dit zeggen anderen over AppSpecialisten


"Veel bedrijven maken al jarenlang goede apps, maar wilden niet buiten het vertrouwde kader werken. Uiteindelijk vonden we via AppSpecialisten een flexibele partij die de app oppakte en daarbij ook zelf onderzoek ging doen."
Roger Willemsen
Eigenaar
Trivoly App

"Met David heb ik een aantal jaren samengewerkt voor start-ups. Hij is goed in zijn vak, is snel, slim, denkt mee en … David is een bijzonder sympathieke ondernemer!"
Pieta Stam
Kamer van Koophandel

"David maakte mij in één gesprek wegwijs in apps. Hij zorgde voor een heldere lijn en maakt het vervolg overzichtelijk. Zijn advies was perfect."
Maryam Daraei
International Project Manager
Ministerie van Veiligheid en Justitie