Maak een APP als een BAAS met een expert

Kom erachter hoe je de stappen van het boek toepast op JOUW app

Super goed! Je hebt het hele boek uitgelezen! Dat geeft jouw idee in ÉÉN KLAP een grote kans om een populaire app te worden. Je hoort al niet meer bij de 83% zombie apps, jouw app hoort ook niet bij de apps waarvan driekwart van de gebruikers deze binnen 3 dagen weer verwijdert.

Wat je wél hebt is kennis over wat je app wel succesvol maakt: een aanpak gebaseerd op jarenlange ervaring, expertise, wetenschappelijk onderzoek en verhalen van populaire apps. Dat alles verpakt in het handige A TO APP stappenplan (download het stappenplan hier nog eens op één plaat).

Nu is het aan jou: wil je dit stappenplan gaan inzetten om jouw idee, nee jouw MISSIE, te zien slagen? Wordt jij de ultieme APP BAAS die net als Steve Jobs een visionair is in de app-markt? Net zoals de APP BAAS uit het boek, die je hier rechts samen met mij ziet?

Ik nodig je uit om daarbij mijn verdere ondersteuning te gebruiken. Hieronder heb ik een selectie gemaakt van de manieren waarop dat handig is. Bijvoorbeeld door je idee te laten testen op haalbaarheid met de App-idee Scan (de meest populaire keuze).

Laat je me weten wat jou een fijn vervolg lijkt?

Met vriendelijke groet,

Kies het vervolg dat bij je past:

Professioneel advies van een expert over je idee

Is mijn idee goed genoeg? 
Welke stappen moet ik zetten met mijn idee?
Hoe kan er geld aan verdiend worden?
Hoeveel gaat mijn idee kosten?

Dit zijn allerlei vragen die door mijn hoofd spookten, de eerste keer dat ik een groot app project leidde. En blijkbaar was ik niet de enige. Elke week worden deze vragen nu aan mij gesteld door ondernemers en bedrijven.

Had ik toentertijd maar iemand die even met mij mee kon denken, om mijn gedachten en problemen door te nemen. Uiteindelijk weet ik na veel projecten en ervaring wat een succesvolle app nodig heeft. En wil ik jou aanbieden wat ik jaren geleden juist nodig had: advies en expertise!

Tijdens de 1-op-1 brainstorm krijg je persoonlijk advies over je idee. Of het nu gaat over kosten, ontwikkelaars of het idee zelf, ik help je uit de voeten.

Ik heb al met meer dan 562 mensen een half uur gebeld en geholpen. Ik weet dus zeker dat ik jou ook verder kan helpen!

Wil je ook verder met jouw idee maar heb je eerst nog meer informatie nodig? Laten we dan samen kijken hoe jij het beste met jouw app bereikt.

De kosten voor de 1-op-1 Brainstorm zijn €47,- (ex BTW). Dit betaal je pas na het gesprek.

Tot dan!

-David van der Loo
Oprichter AppSpecialisten

1-op-1 Brainstorm

Verkennend telefoongesprek van 30 minuten over je idee

Met een échte app-expert praten over al de vragen die je over apps hebt.

David geeft je advies over je idee, vertelt hoe je verder kan en stuurt je eventueel door naar de juiste ontwikkelaar.

Je kan het gesprek meteen inplannen in David’s agenda.  Dit is een telefonisch gesprek van 30 minuten en kost €47,- ex. BTW.

App Try-out

Test je idee uitgebreid in persoon

Weet zeker dat je een goed idee hebt én hoe je hem populair maakt. Na 8 jaar in de app-markt weet ik wat een idee goed maakt en hoe je dat aanpakt. 

Je komt langs in Tilburg en krijgt in een uur zekerheid over je idee en we maken samen een stappenplan. Om het meeste uit deze afspraak te halen, bereid je je voor door het invullen van een document over je idee. Daarmee bereid ik onze afspraak voor.

De App Try-out kost €350 ex. BTW. Uiteraard blijft je idee altijd van jou en gaan we er vertrouwelijk mee om.

Al 254 mensen hebben deze afspraak met mij gedaan.

Bekijk de beschikbaarheid en boek een datum.

Meer App Downloads

Online training met concrete aanpak voor mensen die al een app hebben

Leer hoe je meer downloads krijgt voor je app. Speciaal voor mensen met een app al in de appstore.

De Meer App Downloads Training verenigt alle kennis die ik over de jaren heb opgedaan. Maar liefst 5 (!) onderzoeken die we hebben gedaan samen met de Universiteit van Tilburg zijn verwerkt tot een concrete aanpak. 

Heb je een app, maar nog niet het aantal gebruikers dat je verdient? Wil je een concrete aanpak voor meer app downloads? Begin dan vandaag nog met deze unieke training.

Deze online videotraining kost €997 ex. BTW en kun je direct mee beginnen na betaling.

Eerder geadviseerde organisaties

Dit zeggen anderen over AppSpecialisten


"Veel bedrijven maken al jarenlang goede apps, maar wilden niet buiten het vertrouwde kader werken. Uiteindelijk vonden we via AppSpecialisten een flexibele partij die de app oppakte en daarbij ook zelf onderzoek ging doen."
Roger Willemsen
Eigenaar
Trivoly App

"Met David heb ik een aantal jaren samengewerkt voor start-ups. Hij is goed in zijn vak, is snel, slim, denkt mee en … David is een bijzonder sympathieke ondernemer!"
Pieta Stam
Kamer van Koophandel

"David maakte mij in één gesprek wegwijs in apps. Hij zorgde voor een heldere lijn en maakt het vervolg overzichtelijk. Zijn advies was perfect."
Maryam Daraei
International Project Manager
Ministerie van Veiligheid en Justitie

AppSpecialisten 2021©