Laat je app uitgroeien tot een succes!

Dat begint met een professioneel inzicht in hoe goed je idee is, tijdens de App Try-out

Waar moet je beginnen met je app-idee?

Herken je deze vragen:
Is mijn idee goed genoeg? 
Welke stappen moet ik zetten met mijn idee?
Hoe kan er geld aan verdiend worden?

Dit zijn allerlei vragen die door mijn hoofd spookte, de eerste keer dat ik een groot app project leidde. En blijkbaar ben ik niet de enige. Elke week worden deze vragen nu aan mij gesteld door ondernemers en bedrijven.

Waarschijnlijk heb jij jezelf deze vragen ook gesteld. 

Om antwoord op deze en andere vragen te geven, heb ik de App Try-out ontwikkeld. Dit is een test waarmee je je idee checkt op alle belangrijke zaken. Had ik die maar toen ik 8 jaar geleden begon!

Mijn eerste app-project is namelijk gefaald, omdat het app-idee niet goed genoeg getest was. Dat wil ik jou niet aan doen.  Je komt met de App Try-out tot de ontdekking of je écht verder moet met je idee, of dat het eigenlijk kei hard gaat floppen.

Inmiddels weet ik als geen ander wat een goed app-idee is en wat niet. Ik heb inmiddels al ruim 232 mensen tijdens een App Try-out geholpen! Tijdens de App Try-out leer je wat ervoor zorgt dat een idee een populaire app wordt. Ook scan ik je idee, geeft ik je slimme tips en trucs en krijg je een stappenplan. 

Wil je zeker weten of jij niet de enige bent die gelooft in je idee?  

Dan kan je nu meteen een App Try-out inplannen! Ik help je om precies te ontdekken hoe goed jouw idee is en waar je nog aandacht aan moet besteden. In een afspraak op mijn kantoor en bespreken we de toekomst en vervolgstappen van jouw app. 

De kosten voor de App Try-out zijn eenmalig €997,- (ex BTW). Klik op de knop hieronder om direct een afspraak in mijn agenda te zetten!

Tot binnenkort!

-David van der Loo
Oprichter AppSpecialisten

Tijdens de App Try-out kom je erachter:

Of je app-idee écht een goed idee is

Hoe je geld verdient met je app-idee

Hoe je geld bij elkaar krijgt om je app te laten maken (financiering)

Een stappenplan om je idee succesvol te maken

Kies je aanpak:

1. Download App Idee Scan PDF™

Download gratis de PDF waarop de App Try-out op gebaseerd is.  

Ik geloof dat als je waarde creëert, je app succesvol wordt. Dat geldt ook voor mijn e-mails. Hoe? Dat lees je in de Privacy Statement.

2. Plan direct een app try-out in

Wil je meteen aan de slag met jouw idee en dat professioneel aanpakken?

De App Try-out is een online sessie van 1 uur waarin ik mijn expertise gebruik om jouw app te beoordelen.  

Je krijgt ook een stappenplan om zelf, of optioneel met ondersteuning, uit te voeren.

Daarnaast krijg je toegang tot een volledige online trainingomgeving waarin je wordt geholpen om je idee te scannen.

Ook zal ik vragen beantwoorden over financiering, verdienmodel, marketing, jouw app-idee, kosten en het vinden van ontwikkelaar. 

Je weet dus achteraf of je een goed idee hebt én je krijgt een concreet stappenplan om zelf of samen met mij uit te voeren. 

Dat kost € 997 (ex BTW) en kun je hieronder direct inplannen: 

Eerder geadviseerde organisaties

Dit zeggen anderen over de App Try-out


"Ik heb gemerkt dat David's aanpak aansluit op praktijk. Ondanks dat het ruim 7 maanden geleden is, kijk ik er nog regelmatig op terug. David bracht me daarnaast in contact met de juiste partner voor de doorontwikkeling van mijn app."
Marien Boele
Eigenaar
Whennn app

"David heeft me de ogen geopend. In een adviesgesprek heeft hij me een aanpak gegeven die ik meteen ga toepassen. Ik geloof erin dat zijn aanpak werkt."
Freek Boersma
Eigenaar
Qrash app

"David van der Loo heeft een goed gestructureerde blauwdruk ontwikkeld voor het screenen van een app-idee. Zo worden de sterke en zwakke aspecten van het idee snel duidelijk. Dit helpt bij het doorontwikkelen van het idee en de beslissing om de app wel of niet daadwerkelijk te gaan bouwen en vermarkten. David combineert dat met een prettige persoonlijkheid, uitstekend adviseurschap en een grote betrokkenheid bij jouw idee. David heeft mij uitstekend geholpen bij de opzet en uitwerking van mijn marktonderzoek."
Michiel Bekker
Senior HRM Adviseur
NCOD

Vaak gestelde vragen

Is €250 (ex BTW) voor een afspraak met een expert niet duur?

Niet als je bedenkt dat een app laten maken je gemiddeld €19.000 kost. Als je jouw app serieus wil uitvoeren, dan investeer je nu om later geld te besparen. Alleen al de keuze voor de juiste app-ontwikkelaar kan je duizenden euro’s besparen, waar ik je tijdens het gesprek graag mee help. Daarnaast verdien je het geld ook terug omdat ik je help het juiste verdienmodel te kiezen.

Wat krijg je tijdens de afspraak met een expert?

Je gaat 2 uur intensief aan de slag met je app-idee met app-expert David van der Loo. We gebruiken het App-idee Scan Board, een groot schema, om alle aspecten die komen kijken bij app-ontwikkeling inzichtelijk te maken. Je krijgt een overzicht van waar je staat en wat de vervolgstappen zijn. Als je eraan toe bent brengen we je rechtstreeks in contact met een app-ontwikkelaar met passende ervaring.

Moet mijn app-idee al uitgewerkt zijn?

Dat hoeft niet. Het is juist slim om in een vroeg stadium al te praten met iemand over je app. Is je app nog een (pril) idee? Dan kan ik je helpen met de stappen naar een uitgewerkt idee. Zo weet je meteen welke stappen je moet zetten en doe je geen dubbel werk.

Plan hieronder direct een App Try-out