Woohoo! De PDF is naar je inbox verzonden.

Voor je naar je inbox vliegt, wacht even!

Je bent nog niet klaar.

Voortgang 95%

Online Video Masterclass
14 verdienmodellen: hoe je met jouw idee slim geld verdient

Speciaal voor jou als nieuwe lezer heb ik iets unieks:

Herken je dit?

  • Je wil weten hoeveel je met jouw app gaat verdienen
  • Je wil weten hoe je jouw app terugverdient
  • Je zou je droom voor een app graag uitgedrukt zien in euro’s 

Als je dit oplost, zullen ook investeerders en financiers willen samenwerken met jou en je app. Geld om je app te bouwen komt zo een stap dichterbij!

Maar hoe dan?

Met de online Masterclass “14 verdienmodellen: hoe je met jouw idee slim geld verdient” kregen al meer dan 850 app-bedenkers een manier om geld te verdienen met hun app. 

In deze korte krachtige video masterclass zie je hoe anderen geld verdienen met apps en je direct jouw verdienmodel krijgt voor jouw specifieke app-idee.

Omdat ik heel graag wil dat er meer mensen écht geld gaan verdienen met hun app, geef ik je direct en ter introductie een korting van € 8

Dus in plaats van 25 betaal je maar 17 euro.

Let op: Mis deze korting korting niet. De aanbieding op deze pagina krijg je maar één keer te zien, sluit deze pagina dus NIET 😉

 Tijdelijk met korting           

Op het succes van jouw app!

-David van AppSpecialisten

Alleen op deze pagina met € 8 korting

David van AppSpecialisten
Oprichter en App Expert

David van der Loo
App Expert en oprichter AppSpecialisten  

Als puber was ik al gefascineerd door technologie. Spelletjes op 3,5″ diskettes verzamelen, onze familie PC upgraden naar een 486 en programma’s zoals Paint onder de knie krijgen. Toen ik later een Nokia 6230i kreeg, kon ik voor het eerst de voorloper van apps installeren. Ik wist: dit gaat het helemaal worden!

Zo begon het…

10 jaar geleden waren apps spannend en nieuw. Dus toen ik startte in de markt van apps, wilde iedereen een app hebben. Ik maakte apps voor gemeentes, de Kamer van Koophandel en andere bedrijven. Met grote budgetten en samen met een programmeurs gingen we aan de slag. We werkten ideeën uit tot fantastische apps.

…en dit gebeurde er

Na een paar jaar kwam ik tot een verschrikkelijke conclusie: gelanceerde apps werden nauwelijks gebruikt! Apps leken als paddenstoelen uit de grond te schieten, terwijl mensen er steeds maar een handvol gebruiken. Dat ligt dus niet aan de ideeën van de bedenkers of de ontwikkeling ervan. Het probleem zit dieper…

Een andere aanpak

Toen zei ik: HO! STOP! Ik stopte met het als een kip-zonder-kop maken van apps die toch niet gebruikt worden. Er zijn al genoeg bedrijven die Ja-knikken als ze een app mogen maken. Maar ik richt me juist op wat wél tot een populaire app leidt.

Zo weet ik wat ik weet

Daarom verdiep ik me enorm in waarom apps slagen of juist niet. Ik doe onderzoek met de Universiteit van Tilburg, interview succesvolle app-ondernemers, werk samen met meer dan 40 app-ontwikkelaars en heb ervaring opgedaan met meer dan 850 app bedenkers en bedrijven. Dus ik weet heel goed waarom apps populair worden.

Ik heb het op me genomen om anderen te helpen met deze kennis. Daarom publiceer ik artikelen, video’s, podcasts en een boek. En de Masterclass die je vindt op deze pagina. 

Ik begeleid daarnaast mensen met een app-idee naar een populaire app. Wellicht ook jou binnenkort…?

Alleen op deze pagina met € 8 korting

Inhoud van wat je koopt

Dit is wat je krijgt:

 ►Direct toegang tot een korte, krachige videotraining

 ►Je gaat in een krappe veertig minuten stap voor stap naar je verdienmodel

 ► Je leert 14 verdienmodellen voor apps

 ► Voorbeelden van hoe andere apps geld verdienen

 ► Je komt erachter welk verdienmodel het beste past bij jouw idee

 ► Je houd altijd toegang via een professionele leeromgeving

AppSpecialisten werkt voor deze bedrijven

De ervaring van AppSpecialisten