Het team achter AppSpecialisten

David van der Loo

Ik geloof dat apps levens verbeteren. Kijk maar eens om je heen. Ken je iemand die geen Whatsapp gebruikt? En wat zou je doen zonder apps zoals deze? Daarom laat ik samen met mensen hun ideeën groeien tot nuttige apps. Zo verbeteren we samen nog méér levens.

Al 5 jaar deel ik mijn kennis. In die tijd heb ik al meer dan 500 ondernemers met een app-idee persoonlijk geholpen. En iedere maand help ik via deze website ruim 6000 bezoekers. Je ziet het, ik steek veel energie in het delen van kennis over apps. Dus ook jou leid ik met plezier naar een succesvolle app.

Op AppSpecialisten.nl vind je de tools om ook jouw idee te laten groeien. Zo vind je inzichten over apps in video's en artikelen in de Kennisbank. Kom je er even niet uit? En wil je jouw idee professioneel aanpakken? Start dan met een App Try-out.

stuur bericht maak afspraak

Katja Nagelkerke

Al heel mijn leven vind ik mensen interessant en ontdek ik graag wat hun bezighoudt. Daarom heb ik ook de studie communicatie, concepting en entertainment afgerond. Samen met David ben ik de afgelopen jaren in de app-wereld gedoken.

Het leukste vind ik het om ideeën te versterken en Populariteit Tests te doen. Uit ervaring heb ik gemerkt hoe belangrijk het is dat mensen écht iets aan je app hebben. Het is toch prachtig als mensen niet meer zonder jouw app kunnen? Daar draag ik graag aan bij door een Populariteit Test uit te voeren en te ontdekken waar de échte behoefte ligt. Een succes begint bij de mensen die jouw idee gaan gebruiken!

stuur Katja een bericht

Betere apps: waarom ik doe wat ik doe

Waar ben jij mee bezig met jouw app? Neem gerust contact op. Ik hoor graag van jou: Klik hier om een bericht te sturen of vraag te stellen

 

 

AppSpecialisten in de pers

 

 

Meer Persberichten van AppSpecialisten

 

 

Experts met wie AppSpecialisten vaak samenwerkt

Michelle Haak - Miesart

Grafisch ontwerp

Marcel Oostdijk - Getting Social

Ondernemer | Social business ontwikkelaar

Anje Belterman - Management Support Tilburg

Secretariaat

Saskia Mauritsz - Management Support Tilburg

Secretariaat

Richie van den Broek - Evolvalor

Financiering

Een vraag? Stuur David een bericht

stuur hem een bericht