De app expert achter AppSpecialisten

David van der Loo

Mijn missie is om de volledige potentie te halen uit iedere app-idee: voor de bedenker én voor gebruikers van de app. Er zijn zo veel ideeen voor apps en zoveel talenten van mensen. Tegelijkertijd komen we maar weinig apps van de grond: met miljoenen apps in de appstore gebruikt iedereen er dagelijks maar een paar. 

Wat denk je dat er gebeurt met mensen die tienduizenden euro's hebben besteed aan deze niet gebruikte apps? Wat gebeurt er met hun droom van een populaire app? Daarom laat ik samen met mensen hun ideeën groeien tot apps die wél gebruikers krijgen. Zo halen we samen de volledige potentie uit jouw app!

Al 10 jaar deel ik mijn kennis. In die tijd heb ik al meer dan 700 ondernemers met een app-idee 1-op-1 geholpen. En iedere maand help ik via deze website duizenden bezoekers, in totaal meer dan een miljoen lezers. Je ziet het, ik steek veel energie in het delen van kennis over apps. Dus ook jou leid ik met plezier naar een populaire app.

Op AppSpecialisten.nl vind je de tools om ook jouw idee te laten groeien. Zo vind je inzichten over apps in video's en artikelen in de Kennisbank. Kom je er even niet uit? En wil je jouw idee professioneel aanpakken? Schrijf je dan in voor de App Takeoff.

.

Betere apps: waarom ik doe wat ik doe

Waar ben jij mee bezig met jouw app? Neem gerust contact op. Ik hoor graag van jou: Klik hier om een bericht te sturen of vraag te stellen

 

 

AppSpecialisten in de pers

 

 

Meer Persberichten van AppSpecialisten

 

 

Experts met wie AppSpecialisten vaak samenwerkt

Michelle Haak

Grafisch ontwerp

via Miesart

Marcel Oostdijk

Website en Software ontwikkelaar

via Outfox

Richie van den Broek

Financiering

via Evolvalor

Karien Voermans

Marktonderzoeker

via Claudia de Graauw

Claudia de Graauw

Marktonderzoeker

via Claudia de Graauw

Paul de Jong

Senior UX designer

via PauldeJong.nu

Anje Belterman

Secretariaat

via Management Support Tilburg

Sara Belterman

Secretariaat

via Management Support Tilburg

Ward Zijffers

Tekstschrijver

via Letterlijk Figuurlijk

Katja Nagelkerke

Voormalig medewerker

Haar afscheidsblog

Een vraag? Stuur David een bericht

stuur hem een bericht