Webuildapps

Marco de Waard - Consultant Webuildapps

Samen met de marketingafdeling van Inter-Sprint hebben wij vanuit het bestaande concept bepaald welke richting de meeste waarde zou genereren. Vanuit een visueel concept is de app opgebouwd en de koppeling met het bestaande ERP.

Webuildapps ontwikkelt hoogwaardige (native) apps. Onze medewerkers zijn gedreven in hun vak, denken mee en zoeken altijd naar oplossingen die echt werken en waarde toevoegen. Het succes van de klant is de belangrijkste drijfveer.

Wij geloven dat je app pas succesvol kan worden als deze zich focust op één doel, intuïtief werkt en is ontwikkeld vanuit de behoefte van je gebruiker.

Zoek je een partij die met je meedenkt en samen streeft naar een succesvolle app? Neem dan contact op.

Selectie van apps gemaakt door Webuildapps

 • Inter-Sprint Banden Bestel App

  platform
  AndroidApple

  budget
  € 30.000 - € 40.000

  markt
  RetailLogistiek

  Met de Inter-Sprint Banden Bestel App heeft u 24/7 toegang tot de grootste voorraad banden van Europa. De getoonde voorraad is real-time. De banden worden direct uit eigen voorraad geleverd. Met 3 miljoen banden en ruim 15.000 unieke producten op voorraad zijn wij dé perfecte 'one-stop-shopping' bandenpartner. Met de speciale nieuws- en persoonlijke berichtenservice houden wij u op de hoogte van onze voorraaduitbreidingen, de introducties van banden en de laatste ontwikkelingen in de branche.

 • Piece of Cake

  platform
  AndroidApple

  budget
  € 20.000 - € 30.000

  markt
  CultuurRetailJeugd

  Met Piece of Cake kun je gemakkelijk samen met vrienden of familie een cadeau organiseren zodat jullie iemand een (duurzaam) cadeau kunt geven. Dit kan natuurlijk voor iedere verjaardag maar denk ook aan een housewarming of babyshower. "Webuildapps heeft mijn idee voor Piece of Cake op een professionele en verrassend creatieve manier uitgewerkt, met een geweldige app als resultaat. De samenwerking verliep prettig, ik zou Webuildapps als partner voor het bouwen van apps zeker aanbevelen."

 • Bejo Experience

  platform
  AndroidApple

  budget
  € 20.000 - € 30.000

  markt
  Evenementen & PretparkenAgrarisch + GroenVoedsel

  Bejo's Experience verzorgt een complete ervaring rond de open dagen van deze vooraanstaande zaadveredelaar. D.m.v. locatieservices krijgt de bezoeker pushberichten bij verschillende Quality proof points. Bij ieder punt wordt de bezoeker voorzien van nieuwe waardevolle informatie. Verder verstrekt de app informatie over rondleidingstijden, plattegrond, nieuws en meer. Kortom, een unieke app met veel toegevoegde waarde voor zowel bezoeker als Bejo.

David van der Loo - App expert van AppSpecialisten

Als zusterbedrijf van Bluedesk heeft Webuildapps alles in huis om naast een volwaardig app concept een volledig digitaal concept neer te zetten. Marco is de energieke oprichter van Webuildapps die met zijn directe, open communicatie jou als klant goed bedient. Hij valt terug op een team van developers die geen technische uitdagingen uit de weg gaan.

Bedrijfskenmerken van Webuildapps

Specialismen

Producten-catalogus, Coupons/korting/loyalty, Calculatie, Algoritme, Geo(grafisch), Locatie-dienst, Koppeling met bedrijfssysteem, Verkoper-ondersteuning, Administratie-ondersteuning, Reserveren

Markten

Evenementen & Pretparken, Agrarisch + Groen, Voedsel, Retail, Logistiek, Jeugd

Platformen

AndroidApple

Budget

€ 20.000 - € 40.000

Regio en plaats

Noord-Holland, Alkmaar

App Developers

9

Specialisten

Projectmanager, Tester

Marco de Waard, Consultant

072 20 29... toon nummer