2CoolMonkeys

Jan Dirk van Duijvenbode - Innovator Rijkswaterstaat

"Als innovator bij Rijkswaterstaat ben ik altijd op zoek naar mensen met energie. Mensen die ideeën kunnen omzetten in werkende dingen. Daarvoor ben je bij 2coolmonkeys aan het goede adres."

Sinds 2008 is 2CoolMonkeys voorloper in de ontwikkeling van apps en smart dashboards van morgen. Wij maken GEO en Big Data oplossingen voor onder andere Marktplaats, Rijksoverheid en Buckaroo.

De ervaring van 2CoolMonkeys heeft geleerd dat gebruikers apps en smart dashboards veelal niet vanuit een technisch oogpunt beoordelen, maar vanuit hun eigen gebruikers

Selectie van apps gemaakt door 2CoolMonkeys

 • De Staat van Volksgezondheid en Zorg

  platform
  AndroidApple

  budget
  € 15.000 - € 20.000

  markt
  Gezondheid & zorgOverheid

  De Staat van Volksgezondheid en Zorg (Staat VenZ) wordt gemaakt in opdracht van het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport ( VWS) en presenteert actuele en eenduidige cijfers over de verschillende domeinen van het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport ( VWS): volksgezondheid, zorg, maatschappelijke ondersteuning en jeugd. Ook sport komt aan bod, voor zover het samenhangt met volksgezondheid en zorg. Hiermee kan het beleid van VWS worden gevolgd en verantwoord.

 • Duurzaam RWS

  platform
  AndroidApple

  budget
  € 30.000 - € 40.000

  markt
  BouwOverheidLogistiekInfrastructuur & Utility

  Rijkswaterstaat is al meer dan 200 jaar de fysieke vormgever van Nederland, met de aanleg en het onderhoud van dijken, rivieren, polders en snelwegen. Een aantal van deze projecten kun je nu in Virtual Reality zelf bekijken in deze app. Zo maak je onder meer kennis met onze drijvende zonnepanelen, de energieneutrale snelweg en kan je zien hoe we de A2 verlichten met led.

 • GGD reist mee

  platform
  AndroidApple

  budget
  € 20.000 - € 30.000

  markt
  Gezondheid & zorgInternationaal

  De app ‘GGDreistmee‘ is de officiële app van GGDReisvaccinaties.nl. De app maakt gebruik van GPS en kan ook offline gebruikt worden. De app is bedoeld voor reizigers naar (sub)tropische bestemmingen. Pagina’s uit de app worden automatisch geupdate, zodra er een internetverbinding is.

David van der Loo - App expert van AppSpecialisten

"2CoolMonkeys ken ik als een partij die niet alleen goed meedenkt met je app, maar ook technisch goed onderlegd is. Ze hebben veel ervaring met koppelen met andere systemen en zijn zelfs experts als het aankomt op koppelen met open-data en geografische visualisatie van data. Naast een aantal commerciele partijen werken ze veel voor overheid en semi-overheid. Daarnaast hebben ze eerder bestaande, oude apps gerevitaliseerd. Directeur Chris van Aart heeft een scherpe blik op de app markt en kan vaak in 3 tellen zien waar de schoen wringt. Een echte app specialist dus. Ik kies voor 2CoolMonekys als er een technisch uitdagend klus is die een scherpe blik nodig heeft."

Bedrijfskenmerken van 2CoolMonkeys

Specialismen

Producten-catalogus, Open-data, Datavisualisatie, Algoritme, Geo(grafisch), Encyclopedie of naslagwerk, Virtual Reality, Augmented Reality

Markten

Gezondheid & zorg, Bouw, Overheid, Logistiek, Infrastructuur & Utility

Platformen

AndroidApple

Budget

€ 15.000 - € 40.000

Regio en plaats

Utrecht, Utrecht

App Developers

7

Specialisten

Projectmanager, Interactie ontwerper, Tester

Chris van Aart, Directeur

Het succes van 2CoolMonkeys wordt onder andere bereikt door een werkwijze waarin de klant beschikt over de essentiële domeinkennis en 2CoolMonkeys in een technische rol haar expertise levert. Een flexibele, geduldige en daadkrachtige houding van 2CoolMonkeys als ontwikkelaar wordt door onze klanten genoemd als kenmerkend aan een samenwerking met 2CoolMonkeys. Neem gerust contact op als dit je aanspreekt.

06 5086... toon nummer