2CoolMonkeys

Jan Dirk van Duijvenbode - Innovator

"Als innovator bij Rijkswaterstaat ben ik altijd op zoek naar mensen met energie. Mensen die ideeën kunnen omzetten in werkende dingen. Daarvoor ben je bij 2coolmonkeys aan het goede adres."

Sinds 2008 is 2CoolMonkeys voorloper in de ontwikkeling van apps en smart dashboards van morgen. Wij maken GEO en Big Data oplossingen voor onder andere Marktplaats, Rijksoverheid en Buckaroo.

De ervaring van 2CoolMonkeys heeft geleerd dat gebruikers apps en smart dashboards veelal niet vanuit een technisch oogpunt beoordelen, maar vanuit hun eigen gebruikers

Selectie van apps gemaakt door 2CoolMonkeys

 • Metropole Orkest

  platform
  AndroidApple

  budget
  € 10.000 - € 15.000

  markt
  Marketing- & reclamebureausEvenementen & PretparkenCultuurFinancieelInternationaalOverheid

  Met de Metropole orkest app bekijkt u eenvoudig al het laatste nieuws, concertinformatie, exclusieve muziek en ontvangt u push-notificaties over live concerten Deze concerten zijn live te volgen zijn via de livestream in de app. Naast degelijke snel werkende technologie was een aantrekkelijk design in dit project belangrijk. Voor het geslaagde design in de app is gekozen om samen te werken met de Pony Design Club.

 • WaterschApp, waterschap Rivierenland

  platform
  AndroidApple

  budget
  € 15.000 - € 20.000

  markt
  Marketing- & reclamebureausAgrarisch + GroenBouwIndustrieOverheidInfrastructuur & UtilityWonen

  Waterschap Rivierenland heeft 2CoolMonkeys de opdracht gegeven om een app te ontwikkelen waarin het waterschap informatie verstrekt aan de burgers. Via de app komt de gebruiker van alles te weten over de het waterschap in zijn of haar omgeving.

 • Zorgcijfers Ministerie VWS

  platform
  AndroidApple

  budget
  € 20.000 - € 30.000

  markt
  Gezondheid & zorgMarketing- & reclamebureausSportOverheid

  Er is brede behoefte aan betere toegankelijkheid tot actuele cijfers over de gezondsheidszorg. Met de app 'Zorgcijfers' geeft het Ministerie van VWS invulling aan deze behoefte en hoopt zij dat het gebruik ervan leidt tot meer transparantie en het beter benutten van beschikbare cijfers. De app is beschikbaar via de browser (mobiele website), de verschillende app stores (native apps) en de desktop. Alle tabellen, grafieken en kaartjes zijn open data.

David van der Loo - App expert van AppSpecialisten

"2CoolMonkeys ken ik als een partij die niet alleen goed meedenkt met je app, maar ook technisch goed onderlegd is. Ze hebben veel ervaring met koppelen met andere systemen en zijn zelfs experts als het aankomt op koppelen met open-data en geografische visualisatie van data. Naast een aantal commerciele partijen werken ze veel voor overheid en semi-overheid. Daarnaast hebben ze eerder bestaande, oude apps gerevitaliseerd. Directeur Chris van Aart heeft een scherpe blik op de app markt en kan vaak in 3 tellen zien waar de schoen wringt. Een echte app specialist dus. Ik kies voor 2CoolMonekys als er een technisch uitdagend klus is die een scherpe blik nodig heeft."

Bedrijfskenmerken van 2CoolMonkeys

Specialismen

Producten-catalogus, Narrowcasting/andere schermen, Open-data, Datavisualisatie, Algoritme, Geo(grafisch), Locatie-dienst, Koppeling met bedrijfssysteem, Verkoper-ondersteuning, Administratie-ondersteuning, Systemen met hoge beveiligingseisen, Encyclopedie of naslagwerk, Reserveren, Eigen social media netwerk, Aansturing externe hardware, Virtual Reality, Augmented Reality

Markten

Gezondheid & zorg, Marketing- & reclamebureaus, Evenementen & Pretparken, Agrarisch + Groen, Sport, Beveiliging, Bouw, Cultuur, Industrie, Overheid, Logistiek, Infrastructuur & Utility, Wonen

Platformen

AndroidApple

Budget

€ 10.000 - € 30.000

Regio en plaats

Utrecht, Utrecht

App Developers

7

Specialisten

Projectmanager, Interactie ontwerper, Tester

Chris van Aart, Directeur

Het succes van 2CoolMonkeys wordt onder andere bereikt door een werkwijze waarin de klant beschikt over de essentiële domeinkennis en 2CoolMonkeys in een technische rol haar expertise levert. Een flexibele, geduldige en daadkrachtige houding van 2CoolMonkeys als ontwikkelaar wordt door onze klanten genoemd als kenmerkend aan een samenwerking met 2CoolMonkeys. Neem gerust contact op als dit je aanspreekt.

06 5086... toon nummer