Barry de Bruin - Director IT Pathe Theatres

Gelukkig zijn we van Egeniq gewend dat ze onder strakke deadlines kunnen werken, dus dat was een zorg minder. (Apple Pay release)

Internet draait allang niet meer om websites. Slimme apps, waar je gewoon tegen kunt praten. Die wil je aanbieden. Op ieder device. Van de smartphone van gisteren tot en met de nieuwste wearables van morgen. We combineren een hoog kennisniveau met ruime praktijkervaring en delen die graag met je. Elke dag opnieuw. Op het platform van jouw keuze.

Opdrachtgevers zoals Pathé, RTL Nederland, Talpa en FD Media Groep / BNR wisten ons al te vinden voor vooruitstrevende mobiele technologie.

Selectie van apps gemaakt door

The(Any)Thing

platform
Apple

budget
€20.000 - €30.000

markt
Evenementen & Pretparken, Cultuur

The(Any)Thing van het team achter Pathé Thuis is de eerste on-demand privébioscoop ter wereld en wordt begin 2021 gelanceerd.

Via de The (Any)Thing app kies je een film, een bioscoop en de dag en het tijdstip van jouw voorkeur. De app toont een aanbod van privé bioscopen van 2 tot 7 personen waar je met jouw familie of vrienden in een privé setting kunt kijken.Wij hebben de app zo ontwikkeld dat de kijker volledige controle heeft over alles in de zaal zoals licht en airco.

Pathé Thuis

platform
Android

budget

markt
Cultuur

Pathé Thuis is een toonaangevend Video On Demand platform. Voor Pathé Thuis ontwikkelde Egeniq zowel het applicatie platform als de iPad en Android apps.

SugarAlert!

platform
Apple

budget
€5.000 - €10.000

markt
Gezondheid & zorg, Voedsel

Voor de National University of Singapore maakten we een app die gebruikt kan worden om streepjescodes op drankjes te scannen. De app geeft vervolgens het suikergehalte weer.

BNR AppTalk

platform
AndroidApple

budget
€30.000 - €40.000

markt
Cultuur

Voor BNR hebben we apps gemaakt waarmee ze met hun publiek communiceren. Luisteraars van BNR radio kunnen audio tweets inspreken die in de show te horen zijn.

David van der Loo - App expert van AppSpecialisten

Binnen Egeniq heerst een heel relaxte cultuur waarin ervaren ontwikkelaars samenwerken aan de mooiste projecten van Nederland. Doe je zaken met Egeniq, dan doe je zaken met oprichter Ivo Jansch, een expert met een nuchtere blik op zaken. Dat proef je ook terug in de apps die ze opleveren voor grote klanten zoals RTL, Pathé, NPO Radio, Lotto en FD Media Groep / BNR: altijd met de hoogste kwaliteit gemaakt en geen technische uitdaging is te gek. Zoek je een volwassen media-app? Dan kun je niet om Egeniq heen.

Bedrijfskenmerken van

Specialismen

Geo(grafisch), Locatie-dienst, POD- en VOD-casting, Reserveren

Markten

Gezondheid & zorg, Marketing- & reclamebureaus, Evenementen & Pretparken, Voedsel, Cultuur

Platformen

AndroidApple

Budget

€ 5.000 - € 40.000

Regio en plaats

Utrecht, Hilversum

App Developers

35

Specialisten

Projectmanager, Grafisch designer, Interactie ontwerper, Tester

Jessica Henneman, Account Manager

Wij zijn gespecialiseerd in het, ontwikkelen, bouwen en verbeteren van apps, responsive websites en backend API's. Daarbij denken wij altijd aan de toekomst. We zijn een kennisbedrijf, en willen graag bijdragen aan kwaliteitsverbetering binnen ons vakgebied. Daarom organiseren we ook events om kennis met andere appbouwers te delen. We gaan altijd een stapje verder dan collega-developers.

030 767... toon nummer