Henk Offenberg - Eigenaar Werkbon

Vanaf het eerste moment goede informatie en advies gekregen en uiteindelijk precies de app die ik in gedachten had. Super gedaan Hossein, niets was teveel, ik kon altijd gelijk terecht met vragen en werd steed professioneel geholpen. Ik raad Epicwebsite aan iedereen aan, ben zeer tevreden.

Epicwebsite bestaat uit een team van enthousiaste én ervaren developers. U bent bij ons aan het juiste adres, voor het op maat laten maken van Web, iOS en Android applicaties. Naast de maatwerkservice. Bieden we je natuurlijk ook kwaliteit en een heldere visie. Deze eigenschappen zijn onmisbaar, als je een efficiënte app wilt laten ontwikkelen die zijn doel bereikt. Door onze expertise en knowhow. Weten we je altijd te voorzien van een passende oplossing.

Selectie van apps gemaakt door

Personal trainer

platform
AndroidApple

budget
€10.000 - €15.000

markt
Sport

Ben jij op zoek naar een personal trainer? Download dan onze app, dan heb je altijd een personal trainer die je kan helpen met behalen van je fitness doelen.

IK bied aan Marktplaats

platform
AndroidApple

budget
€30.000 - €40.000

markt
Retail

Deze klant liet een vraag en aanbod applicatie maken (eentje gebaseerd op de servicemarkt, althans). Je kunt het resultaat terugvinden op Google play en App stores. Samen met deze service bieden wij een iOs / Android applicatie om een advertentie te maken aan. Maar laten we eens kijken naar hoe dit project juist is gegaan:

David van der Loo - App expert van AppSpecialisten

Met hun vele jaren ervaring met (freelance) app-ontwikkeling, kan Hossein van Epic Website een efficiente app voor je maken. Omdat hij met zijn team veel internationaal werkt, heeft hij veel ervaring met verschillende startups en app-concepten en kan dus snel en effectief leveren. Ook heeft hij uiteenlopende ervaring, zodat je samen met hem kunt kiezen voor Native, Hybride of andere ontwikkelmethodes. Daarnaast schaalt Hossein met zijn team snel op indien nodig, met zijn poule van freelancer. Door deze brede ervaring met uiteenlopende apps, past jouw idee hier ook tussen!

Bedrijfskenmerken van

Specialismen

Producten-catalogus, Coupons/korting/loyalty, Datavisualisatie, Calculatie, Geo(grafisch), Locatie-dienst, Koppeling met bedrijfssysteem, Verkoper-ondersteuning, Administratie-ondersteuning, Reserveren, E-learning

Markten

Sport, Retail, Logistiek

Platformen

AndroidApple

Budget

€ 10.000 - € 40.000

Regio en plaats

Flevoland, Almere

App Developers

8

Specialisten

Projectmanager, Grafisch designer, User experience designer

Hossein Sheikzadeh, Specialist

Wij zorgen voor een Krachtige, betrouwbare Maatwerk App met API koppelingen voor één of meerdere platformen!

Bij Epicwebsite ben je aan het juiste adres voor apps die strak vormgegeven zijn en uitstekend werken. Wij werken met een team van programmeurs en ontwerpers die allen specialist in hun vakgebied zijn.

Behalve dat wij uitstekend werk leveren, nemen wij alle tijd voor onze klanten voor onze klanten en geven vrijblijvend advies op maat. Daarom kunnen wij het ons permitteren om 100% tevredenheidsgarantie te garanderen. Pas nadat jij tevreden bent, is ons werk gedaan.

Wij zijn je graag van dienst en nemen er alle tijd voor om samen al je wensen in beeld te brengen. Neem gerust contact op voor vrijblijvend advies of een offerte. Vele Zzp'ers en Mkb'ers gingen je al voor.

0611291... toon nummer